Ν. Μυλωνάς: Επιτέλους! Μια καλή είδηση! το ωραίο κτίριο της 80 ΑΔΤΕΧ (οικία Μπρουνέττι, ΠΙΚΠΑ, κλπ)

10
8798

Επί τέλους!  Μια καλή είδηση!

το ωραίο κτηριο της 80 ΑΔΤΕΧ (οικία Μπρουνέττι, ΠΙΚΠΑ, κλπ)

 

Επί τέλους!

Μια καλή είδηση!

—Με χαρά διαβάζουμε (μόλις τώρα αναρτήθηκε στο diavgeia) ότι υπογράφτηκε η από σήμερα η παραχώρηση στον Δήμο Κω! του όμορφου κτηρίου της 80 ΑΔΤΕΧ στο λιμάνι μας! Ένα από τα 5 κτήρια που αντί με την απελευθέρωση του 1947 να αποδοθούν στην κοινωνία μας, το Ελληνικό Δημόσιο φρόντισε ως συλλογικός ιδιοκτήτης να τα κρατήσει για τον εαυτό του,  ισχυριζόμενο ότι δεν θα μπορούσε ο τότε Δήμος να τα αξιοποιήσει! (αν προσέξουμε την διαχείριση των κτηρίων και οικοπέδων από τον Δήμο εν μέρει τουλάχιστον δικαιώνει τους ισχυρισμούς περί της κρατικής  ιδιοκτησίας, αν και αυτό ανατρέπεται από την κρατική διαχείριση που δικαιολογεί το ξεπούλημα της μνημονιακής περιόδου)

Τέλος καλό: Όλα καλά!

Τώρα όμως στο ερώτημα γιατί αντί για τα 5 κτήρια μας παραχώρησαν μόνο το ένα, η απάντηση είναι αυτονόητη:

Οι άλλες κυβερνήσεις που πέρασαν τι σας έδωσαν; Πάρτε τώρα  αυτό και βλέπουμε…!,

Ναι! ας μην είμαστε αχάριστοι!

—Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους βουλευτές της Δωδεκανήσου που έβαλαν πλάτη για αυτή την πολύ σπουδαία εξέλιξη! Προ πάντων εκείνο τον Βουλευτή (δεν αναφέρουμε όνομα σκοπίμως για να μην γίνεται διάκριση καλών και κακών)  που φέρεται να έχει πάρει στην πλάτη του το νησί μας, επιφορτισμένος να υλοποιήσει το νέο Νοσοκομείο, την παραχώρηση του χώρου Ναυτικού Ομίλου, την Πανεπιστημιακή σχολή, τα έργα αναστύλωσης των πληγωμένων αρχαιολογικών   χώρων κλπ.

Σημαντική ήταν και η συμβολή του βουλευτή και πρώην υπουργού της προηγούμενης κυβέρνησης!

Νάνε καλά όλοι!

Μας χάρισαν μια πραγματικά πολύ διαφορετική Πρωταπριλιά!

Περιμένουμε και επιμένουμε για την συνέχεια!

για την μεταφορά των απείρων ευχαριστιών των Κώων πολιτών

Ν. Μυλωνάς

(καθ υπερβολή φυσικά ρόλων και λόγων)

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βέβαια αν είναι αλήθεια η είδηση αυτή συνέβαλε και η συνεχής αναφορά και αρθρογραφία όλων μας για αυτό το κτήριο.

    • Δηλαδη επρεπε κυριε νικο να το κανει αυτη η δημοτικη αρχη;Απαντω ναι επρεπε.Τι εκανε ο κυριτσης επι δικης του δημαρχεια;;;;απολυτως τιποτα.Και τωρα τι κανει νικο;;;αντιπολιτευεται τον δημο για το κακο του νησιου.Να!!!!! ποιον ακολουθησες.

  2. Βασικα Ευτυχως που είναι πρωταπριλιά ,αλλιώς αν το επερνε ο Δήμος θα το έδινε σε κάποιον οπαδό του να το εκμεταλλευτεί χωρίς νοίκι όπως έκανε και ο μέντορας του ο Καισερλης με τα κτήρια του δήμου.

  3. Ειπα και γω κανενας φουρνος θα γκρεμιστηκε,,, μετα κυτταξα το ημερολογιο και ειδα πρωτη Απριλιου

    • σαυτες τις εκλογες θα ειναι φασιστας εναντιον φασιστα επειδη τους αδειασαν το μαντρι με ολους τους φασιστοδεξιους ψηφοφορους. ο γιος του δρακουλα δεν θα κανει αντιπολιτευση του τσιπρα και του ανδρουλακη αλλα του βελοπουλου κ του κατσιδιαρη….. το ιδιο κανουν και τα πληρωμενα τρολακια των 0,40 λεπτων το σχολιο. μεχρι και ο βοριδης με το τσεκουρι, με τον τσιριδοαδςνι κ τον ναζιστη πλευρη θα τραγουδησουν τον υμνο του εαμ για ξεκαρφωμα χαχαχαχαχα

  4. Νικολάκι, δεν ήξερα ότι έχεις χιούμορ!!
    Εκτός από το πρωταπριλιατικο ψέμα το δικό σου, υπάρχει και μια αλήθεια.
    Αυτός που του δώσατε την ΑΒΙΚΩ, ο πρώην και όλοι εσείς, έχει τύψεις και την επιστρέφει, για να την πάρει ο δημος!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ