ΒΙΝΤΕΟ Γενναίες παρεμβάσεις αναμόρφωσης στο λιμάνι του Λιμνιώνα στην Κέφαλο

15
1577

ΒΙΝΤΕΟ Γενναίες παρεμβάσεις αναμόρφωσης στο λιμάνι του Λιμνιώνα στην Κέφαλο

πηγή: KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχεις καταλάβει και εσυ ότι αυτή η δημοτική αρχή δουλευει.Αλα ο δικος σου σας έχει βάλει παρωπίδες και βλέπετε μόνο τον καταστροφεα σας.Αντε όμως που οι συγχωριανοι μας και βλέπουν και καταλαβαίνουν τις διαφορες του δικού σου μαυτην του Νικηταρά. Μην περιμένεις με αυτον να ξαναδείτε δημαρχεία.Ολο το νησί γνωρίζει ότι δεν τον θέλουν ούτε οι δικοί του.Μπαι. Μπαι. δημαρχεια.

  2. ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

  3. Το εκλογικό αποτέλεσμα στην κεφαλο όσο και να επιθυμει η δημοτική αρχή δεν ανατρέπεται!! Είναι απόντες από παντού και θα λάβουν το μυνημα μόλις ανοίξουν η κάλπες..

    • Να ψηφίσετε …… για να σας κατεβάζει τα @@@@@@ονια .Αυτά αξίζουν σαυτους που τα θέλουν ψευτοκεφαλιανε.Το νησί τον ξαποστειλε για την συμπεριφορά του.Καταλαβες ψευτοκεφαλιανε.Οι σοβαροί κεφαλιανοι ξερουμε τι είναι το σωστό να κάνουμε,συγκρινοντας,ανθρωπους.Καταλαβες ψευτοκεφαλιανε,πληρωμενε γραφια.

    • Χαχα ΧΑ ενώ με δήμαρχο τον Κυρίτση είχαμε γίνει Παρίσι…και είμαστε τόσο χαζοί εμείς οι κεφαλιανοι που τους ξανά ψηφίσαμε

    • Ενώ με τον Κυρίτση δήμαρχο… νομίζαμε ότι ζούσαμε στο Παρίσι … Και είμαστε τόσο χαζοί που τον ξανά ψηφίσαμε

  4. Αν έχετε φιλότιμο εσείς εκεί στην κέφαλο πρέπει να κάνετε τον δήμαρχο επίτιμο δημότη

  5. Γιωργακι, καποιος, πρωην του πρωην, ειπε σε μια καφετερια:
    οι δικοι μας οι …λ@κ@ς δε μπορουσαν να τα κανουν;
    αλλα τους εφαγε η καλοπεραση!!
    Παρτο αποφαση.
    Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ θα ειναι δημαρχος για πολλα χρονια!!

  6. Βρε αθεοφοβοι από το 2000 έχει κατατεθεί μελέτη και πρόταση για να χαρακτηριστεί το λιμάνι στον ΕΟΤ σαν καταφύγιο τουριστικών σκαφών και δεν κάνατε τίποτα όλες οι αρχές του περιβόητου ενιαίου Δήμου και τώρα κοροϊδεύετε τον κόσμο.

  7. Βρε βλέπετε τους μη χάσου τα νερά τους καιφκουσι τη Καλυμιω και πιασουσι και πο κεί τα έργα. Γιατί αυτοι ειτο να μην βαλουσι μπρος. Χα φευκετε πομπρος τους.

    • 😂😂😂..ωραίος!

      Ιντα θυμητικό ήτο πάλι?..Λασκέρνετε πο τη Κάλυμνο που κλείσατε μας και τη γραμμή…και μην έρθετε μπανιόντας γιατι πιό είστε στραπατσαρισμένοι!
      Φτοσδάς και ούλοι τους μόνο πουνταρέλους κρατούνε και ορμούν στις σκουτέλες οι λούμπουνες!
      Βλέπουμε στο τελεβίζιο φτοδά που πολέμησε το 1821 ..και χώνει αγρέλλες…και γουλιούμε!
      Τρίξετε λοιπό παραπέρα…και μακριά πο την Κάλυμνο μας!
      Σεις τους εψηφίσατε και τώρα….ΒΑΡΤΕ ΤΟ ΒΩΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΔΑΛΗ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ