Το τεχνικό γραφείο που εξέδωσε την οικοδομική άδεια για το ιστορικό κτίριο εντός της Μαρίνας Κω πρώην »ΟΛΥΜΠΙΑ»

4
5187

Το τεχνικό μας γραφείο , με χαρά  ανακοινώνει στο ευρύ κοινό ότι εξέδωσε την οικοδομική άδεια για το ιστορικό κτίριο εντός της Μαρίνας Κω ΠΡΩΗΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ »ΟΛΥΜΠΙΑ».

 

Παρ’όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια ,πάντα σε συνεργασία με τον Δήμο Κω,καθόλη την διάρκεια της διαδικασίας η οποία κράτησε ένα έτος ,εξέδωσε την οικοδομική άδεια και από δω και στο εξής το συγκεκριμένο κτίριο μετράει αντίστροφα για την ανακατασκεύη όχι μόνο του ίδιου του κτιρίου,αλλά και για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου.Ένα έργο το οποίο θα δώσει πνοή στην αναβάθμιση του νησιού μας ,αφού τέτοια κτίρια σπανίζουν στην επικράτεια.

 

Τέλος να ευχαριστήσουμε τον στενό μας συνεργάτη Αρχιτέκτων Μηχανικό Αναστάσιο Παπαλεξανδράτο ο οποίος πραγματοποίησε  την αρχιτεκτονική μελέτη με απόλυτο σεβασμό στην ιστορικότητα του κτιρίου.

 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

 

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΑΙΖΗΣ                                         ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΓΚΟΣ

ΠΤΥΧ. ΜΗΧ/ΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ                 ΠΤΥΧ.ΗΛ/ΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

 

-ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ-ΕΠΙΒΛΕΨΕΙΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 

-ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

 

-ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΙΩΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΨΥΞΗ-ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ

 

-ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ & ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ

 

METΣΟΒΟΥ 7-ΚΩΣ

 

ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟIΝΩΝΙΑΣ :

22420 25450  ,6946154955, 6949974599

Email:

[email protected][email protected]

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγω αλλο θελω να μαθω ……..πως στο παρελθον εισεπραττε ο δημος τοσα χρονια ενοικια χωρις αδεια οικοδομης ……..αλλα ηταν ο Καισερλης δημαρχος που τωρα βγαινει και μας πουλαει πολιτικες θεωριες δηθεν οταν εκανε ΤΙΣ παρανομιες οταν ηταν δημαρχος!

    • Όταν θέλεις να κάνεις μεγάλες αλλαγές χρειάζεται οικοδομική άδεια. Αν πχ χτίσεις ένα ισόγειο και έχεις βγάλει οικοδομική άδεια και μετά θέλεις να χτίσεις και όροφο από πάνω χρειάζεσαι νέα οικοδομική άδεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ