Σύλλογος Γονέων Νηπιαγωγείου Καρδάμαινας: Η Δημοτική Αρχή αθέτησε την υπόσχεσή της για αντικατάσταση του παλιού τάπητα

9
8572
Στα πλαίσια των δράσεων του συλλόγου μας για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μας στους χώρους του νηπιαγωγείου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη του θέματος αλλαγής του παλιού τάπητα στον προαύλιο χώρο, η κατάσταση του οποίου, όπως γνωρίζετε,  ήταν τέτοια που μέχρι πολύ πρόσφατα είχαν συμβεί αρκετά ατυχήματα, κάποια εκ των οποίων ήταν σοβαρά.
Στις 19/1/2023, λάβαμε τη διαβεβαίωση του δημάρχου ότι ο εν λόγω τάπητας θα είχε αντικατασταθεί με καινούργιο που θα είχε τις σωστές και κατάλληλες πιστοποιήσεις και προδιαγραφές.
Προσωρινά δε, τοποθετήθηκε μεταχειρισμένος και φθαρμένος χλοοτάπητας από γήπεδο 5Χ5, ο οποίος έχει γίνει μια τεράστια αμμολεκάνη για τους τετράποδους επισκέπτες του σχολείου μας, ενώ όταν βρέχει μετατρέπεται σε λίμνη.
Μετά την παρέλευση των 30 ημερών, κι αφού ο τάπητας δεν είχε αλλαχθεί προσπαθήσαμε ανεπιτυχώς να επικοινωνήσουμε με τη δημοτική αρχή. Κατορθώσαμε μετά από πολλές προσπάθειες να αποσπάσουμε μια ανεπίσημη και προφορική πληροφορία για αλλαγή του τάπητα έως τις 5 Απριλίου.
Επειδή μέχρι σήμερα οι υποσχέσεις δίνονται όπως φαίνεται για να αθετούνται, κι επειδή η ασφάλεια των παιδιών μας είναι υψίστης σημασίας για όλους μας, ζητούμε την βοήθεια σας, για τη περαιτέρω γνωστοποίηση του θέματος, ώστε να λυθεί το συντομότερο, και πάντως έγκαιρα, πριν γίνει και η Καρδάμαινα πρώτη είδηση στην Ελλάδα, λόγω αδιαφορίας των αρχών. Οι φωτογραφίες είναι πως ήταν πριν και πως τώρα με την προσωρινή λύση.
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Καρδάμαινας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλο το νησί βρίσκεται σε κακό χάλι και εσείς δεν κάνετε τίποτα περισσότερο από 2-3 παρεμβάσεις βιτρίνας τον χρόνο για να βγείτε για τις καθιερωμένες φωτογραφίες… ΝΤΡΟΠΗ

  2. Πολύ σωστά το λέει ο σύλλογος.. «πριν γίνει και η Καρδάμαινα πρώτη είδηση στην Ελλάδα, λόγω αδιαφορίας των αρχών». Θυμάστε τα Τέμπη; στις Σέρρες ο μαθητής που σκοτώθηκε από τον λέβητα; Ντροπή σας. ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

  3. Κάποιος πρέπει να εξηγήσει σε αυτούς που υπόσχονται,τι σημαίνει η λέξη ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!!!Εδώ μιλάμε για ΠΑΙΔΑΚΙΑ 4-5 χρόνων!!!!!ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ-ΝΤΡΟΠΗ-ΨΕΜΜΑΤΑ!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ