Αποκαταστάθηκε η βλάβη με το φωτισμό στο Λαγούδι | Η ανάρτηση του Μιχάλη Γιωργαλλή

23
2041

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. είναι απίκο σε κάθε βλάβη.Ο Θεός να σας δίνει χρονια,για να προστατευετε το αγαπημένο μας νησί.Ακομα και οι πρώην του απερχομενου σας συγχαιρουν,γιατι βλεπουν οτι εργαζεστε.

  2. Μπραβο ατο Σεβαστιανο Παρβερη. Τρεις μερες ηταν στο Λαγουδι συνεργείο των υπηρεσιων του Δημου. Τρεις μερες ο Σεβαστιανος με τον ηλεκτρολογο Μανωλη του δημου. Ο Γιωργαλλης εξαφανισμενος….οσο δεν υπηρχαν φώτα τα εριχνε στη κακη δημοτικη αρχη,σημερα εκανε αναρτηση να ευχαριστηση ποιον;;;

    • Και το καλύτερο δεν έχει έρθει ακόμα. Η επόμενη ανάρτηση θα είναι μια φωτογραφια αγκαλιά με έναν στύλο τις ΔΕΗ …δοξαστε με .
      Καλή χρονιά στους πεφωτισμενους

  3. Οι ηλεκτρολογοι του δημου μας ηταν εκει εδω και μια εβδομαδα,υπαρχει και το αναλογο ρεπορταζ στη δημοτικη τηλεοραση. Η μεγάλη ζημεια ηταν στο πινακα της ΔΕΗ. Μπραβο στη κ.Κασιωτη στο κυριο Καμπουρακη στο κ.Σεβαστιανο Παρβερη που ηταν εκει εδω και 4 μερες. Το ιδιο συνεβη και με το δικτυο ατο Τιγκακι.

  4. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ Ο ΑΒΡΙΘΗΣ Ο ΠΕΤΡΗΣ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ Ο ΠΑΡΒΕΡΗΣ Η ΚΑΣΙΩΤΗ …
    ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΛΛΗΣ….
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΑ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ.
    ΜΙΧΑΛΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΜΌΛΥΒΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 2 ΕΥΡΩ….ΔΕ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ

    • Όχι Κατερίνα μου αυτοί δεν φταίνε.Αυτή απλά έχουν του τίτλους και πληρώνονται .Ο οσμίσθηκαν φταίει που τους έβαλε εκεί .Σου έλυσα την απορια;

  5. Αν δεν ηταν το συνεργειο της Δεη ο Γιωργαλλης ακομη βολτες θα εκανε. Μπράβο
    Σεβαστιανε και καλη ανάρρωση!

  6. Αυτό που πρέπει να βγάζετε φωτογραφίες πλέον και να ευχαριστείτε τους υπαλλήλους που κάνουν την δουλειά τους για την οποία έχουν προσληφθεί, πρέπει να το κοιτάξετε..
    Καθαρίζουν το δρόμο ευχαριστήριο.. καθαρίζουν ένα παραπόταμο ευχαριστήριο.. κόβουν 3 κλαδιά ευχαριστήριο.. εκτός αν τους ξεβολευετε από την βαρεμάρα τους και πρέπει να τους ευχαριστούμε..

  7. Μπράβο παιδιά κοιτάξτε και λίγο τα χωριά γιατί εδώ και αρκετά χρόνια είναι ξεχασμένα,

  8. Μπράβο στο Σεβαστιανο για.το ενδιαφερον που εδειξε ολες αυτες τις φιορτινες μερες. Καλη ανάρρωση να εχει.
    Καλη χρονια σε ολους.

  9. Ο παρβερης κ ο κάθε παρβερης ας κοιτάξουν κ το φωτισμό του Αγίου Παύλου στο λινοποτι που είναι κλειστά 2 μήνες. Καλή χρόνια.

  10. Το ότι κάνανε ενάμιση μήνα να το φτιάξουν ποιος φταίει;Κατάντια ενός τόπου είναι αυτό.Να υπάρχουν και μπράβο.

  11. Όλοι εσείς που αναφέρεστε στην ανάρτηση και τα σχόλια και ανταλλάζετε συγχαρητήρια δε λύσατε τίποτα. Άλλοι έλυσαν αυτό που δε μπορούσατε. Λίγη ντροπή δε βλάφτει. Καλή χρονιά με υγεία να έχουμε και το 2022 να σας φέρει λίγο φιλότιμο.

  12. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΝ ΒΛΑΒΗ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ.

    • ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΌΝΟΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΒΑΖΗ ΑΝ ΕΧΗ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΌΝΟΜΑΤΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΗΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ .

  13. Έχω πρόβατα κατσίκες, δεν προλαβαίνω να τα βγάζω, έλα για να κάνεις και καμιά δουλειά

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ