ΔΟΠΑΒΣ Κω: Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις (Πρόγραμμα)

0
239

Ο ΔΟΠΑΒΣ στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2021 σας ενημερώνει ότι:

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στην Κέφαλο στις 17:00 με την συμμετοχή φορέων, συλλόγων και σχολείων της περιοχής. Το Σάββατο το απόγευμα θα περιοδεύσει στην Κέφαλο παιανίζοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών υπό την διεύθυνση του μουσικού Στέλιου Γερασκλή.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Κω υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Αθανάσιου Πουλιού θα βρίσκεται στη Νίσυρο για μουσική περιοδεία στους κεντρικούς δρόμους και τις γειτονιές παιανίζοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα .

Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικο παζάρι στην Αντιμάχεια στους Αγίους Αποστόλους στις 16:30 με την συμμετοχή φορέων, συλλόγων και σχολείων της περιοχής. Το παζάρι θα εμπλουτίσει καλλιτεχνικά η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Νικόλαο Γκαναβούρα.

Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου το πρωί η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού  Νικόλαου Γκαναβούρα θα βρίσκεται στην Κάλυμνο για μουσική περιοδεία στους κεντρικούς δρόμους και τις γειτονιές παιανίζοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα .

Σε όλες τις εκδηλώσεις εφαρμόζονται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα με τήρηση κοινωνικών αποστάσεων και χρήση μάσκας.

Το παραπάνω πρόγραμμα δύναται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν. Για οποιαδήποτε αλλαγή θα ενημερωθείτε με νεότερο δελτίο τύπου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ