Φωταγωγείται αύριο το Δημαρχείο: Ο Δήμος Κω εορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού

4
617

Φωταγωγείται αύριο το Δημαρχείο

Ο Δήμος Κω εορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού

 

Σε κυανό χρώμα, ως ένδειξη στήριξης και προστασίας των Δικαιωμάτων των Παιδιών, θα φωταγωγηθεί το Δημαρχείο Κω, αύριο Σάββατο 20 Νοεμβρίου, από τις 18.00 έως τις 22.00, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού.

Ο Δήμος Κω συμμετέχει με αυτό τον τρόπο στον εορτασμό, ως ένδειξη στήριξης της επετείου υπογραφής της Διεθνούς Σύμβασης του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Παιδιού, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρωτοβουλία της Unicef και της ΚΕΔΕ.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο των Ηνωμένων Εθνών, η 20η Νοεμβρίου έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού και αποτελεί ευκαιρία για παιδιά και νέους να ενώσουν τις φωνές τους για θέματα που έχουν σημασία για τη γενιά τους – από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, την ψυχική υγεία, την εκπαίδευση, την εξάλειψη του ρατσισμού και των διακρίσεων – και να παρακινήσουν τους ενήλικες να συμβάλλουν, με κάθε δυνατό τρόπο, στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος χωρίς αποκλεισμούς.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ημέρα του παιδιού του πεινασμένου του πρόσφυγα του κακοποιημενου του αρρώστου του ορφανού του βιασμενου του εγκαταλειμμένου του ξεπουλημενου από από παρένθετη μητέρα του παρατημενου από ανεύθυνους γονείς του πληγωμένου. Ας σκύψουμε με συμπόνια στα παιδιά στους αυριανούς πολίτες.

  2. Παππούς πλέον από χρόνια, με τον μεγάλο, αν προλάβω, να δω δισέγγονο/η.
    Διάβασα προ ημερών ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για την μουσική που ακούνε τα παιδιά μας την σήμερον ημέρα.
    Με τα γνωστά γεγονότα που συνέβηκαν πρόσφατα με τα τερτίπια διαφόρων «καλιτεχνών» ράπερ, γιά την μουσική που ακούν τα παιδιά μας, γράφει.
    Το ποιητικό κομμάτι, λόγια, είναι γεμάτα βία, αίμα, προτροπή σε ανυπακοή, μαγκιά, συμμορία, ρατσισμό, κλπ.
    Η μουσική ένα ανακάτεμα ντάπ – ντούπ, καμιά λυρική έμφαση, μονότονη μελωδία, αν την πείς μελωδία.
    Αυτά πρέπει να προσέξουν οι γονείς των σημερινών παιδιών, μικρών και εφήβων.

  3. Ανώνυμε φίλε είμαι μητέρα δύο παιδιών και μπορεί να αγκαλιάζει όλα τα παιδιά του κόσμου . Δεν νομίζω να σας έδωσα την εντύπωση να μην δέχομαι στο νησί μου οποιόν θελήσει να έρθει. Μικρό η μεγάλο.
    Μακρυά από εμένα τέτοια νοοτροπία και ιδιοτροπία. Το νησί ανοίκει σε όλο τον κόσμο. Είμαστε περαστικοί για λίγα χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ