Κ. Καΐσερλης: Προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κω ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

35
2189

Προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κω

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε Διοικητή,

Έχετε την εντύπωση ότι το γεγονός της εντοίχισης της μαρμάρινης πλάκας για την απόδοση τιμών στον αποστάτη Βουλευτή της Ενώσεως Κέντρου θα ξεχαστεί.

Νομίζετε ότι τα γεγονότα του βασιλικού πραξικοπήματος κατά της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας μπορούν να αλλοιωθούν με τον εντοιχισμό της πλάκας που βάλατε.

Κάνατε μεγάλο λάθος. Και δεν έχετε το θάρρος να το αναγνωρίσετε αποκαθηλώνοντας την ανιστόρητη πλάκα. Συνεχίζετε να την διατηρείται στο δημόσιο νοσοκομείο σε περίοπτη θέση ανασύροντας στην επιφάνεια τον διχασμό του λαού μας της εποχής εκείνης. Διχάζετε την κοινωνία μας εάν δεν το έχετε καταλάβει.

Δεν μας εξηγήσατε από ποιόν πήρατε την εντολή της απόδοσης τιμών σε έναν άνθρωπο που πρόδωσε τον λαό και την κυρίαρχη βούληση του.

Δεν μας εξηγήσατε πως η πλακέτα έγινε πελώρια μαρμάρινη πλάκα. Πως από το γραφείο του οφθαλμίατρου μπήκε φάτσα σε όλους τους εισερχόμενους στο νοσοκομείο. Γιατί ξοδέψατε χρήματα των φορολογουμένων για να την φτιάξετε.

Συκοφαντείτε ακόμα και σήμερα τον αείμνηστο τότε πρόεδρο του νοσοκομείου Μανόλη Χατζηπέτρου και τα μέλη του Δ.Σ. που το ΟΧΙ τους στην πρόταση του αποστάτη Μανούση για την κατασκευή νέου νοσοκομείου (δεκάδες είναι οι προτάσεις μέχρι σήμερα) ήταν ΟΧΙ στα λιλιά που έφερνε για να εξιλεωθεί.

Η εκπρόσωπος των γιατρών είχε το ηθικό θάρρος να αποκαλύψει δημόσια τις αντιρρήσεις και εσείς τα παραβλέψατε.

Πουθενά στον κόσμο δεν συμβαίνει το κωμικοτραγικό να τιμάτε πολίτης στα κρυφά, γεγονός που αποδεικνύει σκοπιμότητες και δεύτερες σκέψεις.

Ακόμα και τώρα σας καλώ να σταματήσετε να διχάζετε με την πράξη σας την μικρή κοινωνία μας στην οποία ζουν ακόμα όσοι ντροπιάστηκαν με την προδοσία της εντολής τους στον αποστάτη Μανούση.

Κατεβάστε έστω και τώρα αυτήν την πλάκα που προκαλεί το δημόσιο αίσθημα του δημοκρατικού λαού μας. Μην μας περνάτε για κάφρους. Μην διχάζετε τον λαό.

Κώστας Καϊσερλης Κως 20/7/2021

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε τι έχουμε πάθει καλοκαιριάτικα με τον μπάρμπα Κώστα τον αχόρταγο.Αλήθεια που ζει;Η ιστορία και ο Ελληνικός λαός δικαιούσε όλους όσους έφυγαν από την ΕΚ.Με την φημολογία του τους έκανε και πρωθύπουργους αντίθετα με το κόμμα του Παπανδρέου που το εξαφάνισε.

    • Μεχρι να γινουν οι εκλογες στο ιπποκρατειο ιδρυμα θα τον τρωμε στη μαπα.

  2. Κ δοιηκητα έχετε μπλέξει.Ο άνθρωπος έχει αποθυμενα.40 χρόνια δήμαρχος και δεν έχει κάνει κανείς τίποτα να τον τιμήσει μιας και έχει διχάσει τον κόσμο.Μην του δίνεται σημασία.

  3. Θα βγάλουμε τι καλοκαίρι με επιστολές του Καϊσερλή.Ας του μιλήσει κάποιος είναι ντροπή μεγάλος άνθρωπος να ξευτηλιζετε.Αλήθεια έχει ξεχάσει ότι ο λαός με την ψήφο του έκανε πρωθυπουργό τον Μητσοτακη και Καλα έκανε ,Εξαλου είναι ο ίδιος λαός που έκανε πρωθυπουργό τον Ανδρέα και τον ίδιο πρωθυπουργό.Τι βάρος είχε ο Μητσοτάκης τότε και τι ο Μανούσης και έχει κολλήσει;Ελεος

  4. Η αληθεια ειναι πως ενα μεγαλο μερος του κωακου λαου δεν εχει να πει κ τα καλυτερα για τον συγκεκριμενο στον οποιο αναφςρεται η μαρμαρινη πλακα.φυσικα κ ειναι πολιτικο πλεον το θεμα,χωρισμενες στα δυο οι αποψεις.δυσκολη ηταν η θεση του διοικητη,αλλα εκανε αυτο που αποφασισε το ΔΣ.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΘΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

  5. Δεν ξεφτιλιζεται αυτος που λεει την αληθεια. Ξεφτιλιστηκαν αυτοι που προδωσαν τη λαικη εντολη, αυτοι που εφεραν τη χουντα, για να αλυσοδεσει τον λαο για επτα χρονια, και να ξεπουλησει την κυπρο. Πιο πολυ απο ολους ομως ξεφτιλιστικαν οι ασχετοι ανιστορητοι, αγραμματοι, τα κομματοσκυλα, που αναρτησαν μαρμαρινη πλακα στον αποστατη στο νοσοκομειο και μαλιστα εκει που για να κτιστει φυλακιστηκε ο καισαρλης και τοσοι αλλοι πατριωτες.

    • Μην ανακατευεσαι σε προσωπικα οπως δειχνει του καισερλη.Αν ηταν θεμα αποστασιας…..θα τα εβαζε με τον Μητσοτακη που εγινε και πρωθυπουργος.Ο Μανεσης μια πλακα εγινε,ελεος.

  6. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΟΤΙ 56 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΘΑ ΕΣΤΗΝΑΝ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΣΤΗΝΑΝ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ, ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ…

    • Έχεις χάσει επισοδεια μεγάλε.Πρην από 30 χρόνια,πολύ νωρίτερα δηλαδή,έκανε πρωθυπουργό με την ψήφο του τον Μητσοτακη.Ο ίδιος λαός που έβγαλε τον Ανδρέα πρην και τον Σημίτη μετά κλπ.Δεν είναι δημοκράτης ο λαός;Τι ακριβώς ψάχνετε μετά από 50 χρόνια επειδή κάποιος έχει προσωπικά με τον Μανουση;

      • δεν εχασα επισοδεια μικρε. τα εχω ζησει και τα γνωριζω απο πρωτο χερι. αυτος ο λαος καταψηφισε τον βενιζελο, εφερε πισω τον βασηλια και ηρθε η μικρασιατικη καταστροφη. το οτι εκανε τον μητσοτακη και το γυιο του πρωθυπουργο, δεν με εκπλησσει.εγγυητρια δυναμη την τουρκια την εκανε η παραταξη σου. τι να καταλαβεις. αστο μικρε. αυτα για σενα ειναι αρμενικα…

        • Ποιος μας έβαλε στην ΕΕ το 81 και μας κράτησε μέσα το
          16 υα μου πεις;Έχεις σκευτει τι θα είμασταν σήμερα εκτός Ευρώπης;Λυβιη;Συρια;Γιουγκοσλαβία ;μήπως Ιράκ ;Εκεί μας θέλατε προοδευτικοί της πλάκας.

  7. Ο ιατρικος συλλογο ΚΩ εχει ερωτηθει και τη θεση ΠΗΡΕ για τον κ.Μανουση εχωντας σφαιρικωτερη αποψη στα δρωμενα απο την κ.Καρανικα, ως ανωτερο οργανο και συμβουλος της πολιτειας. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΓΝΚΩ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ. Τα θεματα υγειας τα γνωριζει σαφως καλυτερα των συνδικαλιστων στο Δημοσιο.

  8. Άραγε ποιος εναι αυτός που διατάζει ;
    Ποιον εκπροσωπεί; Του ξέφυγε ο έλεγχος στους δικούς του ; ;Ποιος είναι δημοκρατικός κ ποιος χουντικός σε νοοτροπία; Ζει το δικό του όραμα

  9. Λες να ήταν επιθυμία κανενός έξω από το ΔΣ του νοσοκομείου? Μπα, δε νομίζω, να τους φορτώθηκε κάποιος και να του κάμανε το χατήρι και τώρα ντρέπονται να το πούνε… Γιατί να ενδιαφερθεί κάποιος? και ποιος?
    Αλλά και πάλι… πως τους ήρθε αυτή η ιδέα?… Τώρα που το καλοσκέφτομαι θυμήθηκα άλλη μια τέτοια «εξυπηρέτηση» ή «ρουσφέτι» που έγινε στο παρελθόν για το μακαρίτη γιατρό.
    Λες να είναι πάλι τέτοια περίπτωση?

    • Καποιο προσωπο υπονοεις και δε μας ο λεεις καθαρα. Παντως δε θα ειναι εκπληξη αν σε λιγα χρονια δουμε και ενα αδριαντα του γιατρου στην εισοδο της πολης ή στη πλατεια Ελευθεριας.

  10. …….μακρυά από την εξουσία , δικαιολογημένη καί αυτή η συμπεριφορά…..εγώ ευχωμαι περαστικά…

  11. Κοίτα ποιος μιλάει αυτός πού είναι ο πρώτος πού δίδαξε τον διχασμό καί διαχώρισε τούς κωους σε πολλά στρατόπεδα .ΕΣΥ πού ότι έκανες πάντα το έκανες με ιδιοτέλεια.

  12. Η ιστορία έχει αρχίσει απ´ τα παλιά
    η ιστορία έχει αρχίσει απ´ τα παλιά
    πρώτα ήσουνα στο Κέντρο τώρα είσαι δεξιά
    Μητσοτάκη αποστάτη ///////ά!!!

  13. Τους έχει καταγράψει η ιστορία.Στην αναζήτηση «αποστάτες» είναι μέσα ο τιμώμενος

  14. Πωπωπω…μαζέψτε τον,μας έχει κουράσει…άντε πια
    Βέβαια κάτι κρύβει ο ΚΚ τι να ναι αυτό;
    Τέτοια επιμονή. Αλλά ξέρετε,ο κόσμος δεν τους μπορεί άλλο πια αυτούς που θεωρούν τον εαυτό τους μεγάλους πολιτικούς και νομίζουν ότι ανεβάζουν κατεβάζουν τοπικές κυβερνήσεις….άντε σπίτι σας.
    Εμείς οι νεολαίοι ούτε να σας βλέπουμε.

  15. Αναζητήσετε τον υπαίτιο αυτής της μανιώδους προβολής του ονόματος ενός πολιτικού του παρελθόντος ………………………… όχι σ’ αυτούς που έχουν στέρεη μνήμη, έζησαν και θυμούνται με κάθε λεπτομέρεια τα χρόνια εκείνης της «βασιλικής» ανάμειξης και ανωμαλίας, γραμμένης με μαύρα γράμματα στη νεότερη πολιτική ιστορία της Ελλάδας.

    • Τα συνεχομενα ΑΘΡΑ που … καπου αποσκοπουν….. και το δημοψηφισμα του 2015 με τον Τσιπρα ΕΝΟΧΛΟΥΝ
      περισσοτερο απο την πανδημια!!!!

    • Αλήθεια λες. Κάποιος μου ήρθε τώρα στο μυαλό που, παθιασμένα και μανιωδώς, ανασύρει συνεχώς στην επικαιρότητα τη μνήμη του επί 237 ημέρες πρώην υπουργού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ