Γεώργιος Κίτσης: Μπράβο στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Ζαχαρό Κων/νο

7
1109
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΚΥΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΥ ΕΚΣΚΑΦΕΑ (ΤΣΑΠΑ) ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ  ΑΠΟ ΤΟ 2014-2015.
ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ.
ΜΠΡΑΒΟ  ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΙΤΣΗΣ

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Γνωρίζετε ποια ειναι «η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα ΛΕΩΦΟΡΟΣ των ΠΑΘΩΝ"???

      Ειναι το κομματι απο τα φαναρια του συνεταιρισμου και στο ρευμα προς την πολη της ΚΩ. ΕΛΕΟς πια με τις συνεχομενες βλαβες του δικτυου υδρευσης. Το οδοστρωμα μου θυμιζη βορβαδισμενο τοπιο απο τα μπαλωματα. Ενα ΑΙΣΧΟΣ για κεντρικο δρομο. Ας αλλαξουν ολο αυτο το κομματι αγωγου καποτε να τελειωνουμε επιτελους. Ειναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΑΓΚΗ.

  1. Μπράβο Μια ερώτηση μόνο,τα χρήματα για το αποχετευτικό είναι από την ΕΕ,γιατί πληρώνουμε να συνδεθούμε??? Αφού πληρώνουμε τέλη αποχέτευσης αφού συνδεθούμε και ολλλλλα τα έξοδα θα τη σύνδεση, (υδραυλικό , υλικά,εργατικά κλπ)

  2. Η τσαπα δουλευε κανονικα. Εκανε το εργο στην Αρτεμισιας εκανε εργο στον κυκλο της αντιμαχειας εκανε δικτυο στη Κεφαλο, καθαρισε τη λιμνη 3 φορες καθε χρονο. Εκαψε πλακετες το 18 κ επειδη ειναι παλιο ψαχναμε σε ολη την ευρωπη να τις βρουμε. Πες μπραβο μπραβο μπραβο σαν καλος κολαουζος αλλα μην λες ψεματα. (Εργαζομενος)

  3. ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ.
    Μπορει να μας απαντηση ο κ Ζαχαρος πως συνδεθηκε οικια στην ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ με το αποχετευτικο χωρις να εχει ολοκληρωθει το εργο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ