Κλειστά λόγω κρουσμάτων covid19 το 1ο & το 2ο ΓΕΛ Κω

4
1707

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Κλειστές παρέμειναν σήμερα, Παρασκευή 14 Μαϊου,  σχολικές μονάδες της Κω, με απόφαση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, για την απολύμανση των χώρων τους, ως μέτρο πρόληψης από τον κορωνοϊό.

Πρόκειται για το 6ο Δημοτικό Σχολείο Κω, 1ο και 2ο Λύκεια Κω και το Γυμνάσιο Κεφάλου.

Για την απόφαση Δημάρχου ενημερώθηκε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Ψαράς και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παπαδομαρκάκης.

 

 

Γραφείο Τύπου

βίντεο:

3,88 χιλ. εγγεγραμμένοι

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τηρούμε τα μέτρα.. Βλέπω μια χαλάρωση που με ανησυχεί… Τίποτα δεν τελείωσε… Και είμαστε στην αρχή της σεζόν… Λυπάμαι πολύ που βλέπω αυτά τα περιστατικά της άρνησης….προσπαθηστε για το καλό όλων μας να τηρούμε τα μέτρα… Σχολαστικά…

    • Σήμερα είναι 15-5-2021. Τι έγινε? Πήγε εισαγγελεα?
      Και εάν πήγε τι έγινε? Να μάθουμε το αποτέλεσμα. Όσο αφορά το μικρό κοριτσάκι είναι το μόνο ΘΥΜΑ. Όσο το σκέπτομαι να κοιτάει ΑΜΗΧΑΝΑ μια τον ΓΟΝΙΟ και μια τον ΔΑΣΚΑΛΟ που ΣΕΒΕΤΑΙ και να στέκεται μην γνωρίζοντας τι θα πρέπει να κάνει, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ. Τι απόφαση μπορεί να πάρει αυτό το ΠΡΩΤΑΚΙ, όταν ο ΕΝΗΛΙΚΑΣ γονιός είναι ΑΛΛΟΥ. Ας μάθουμε όμως τελικά τι απέγινε η υπόθεση που θα ΤΡΑΒΑΓΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ.

  2. Ας μας πει καποιος την αληθεια επιτελους. Γιατι κλεινουν τοσα σχολεια στη κω, κεφαλο κτλ? Πόσα κρουσματα υπαρχουν τελικά? Τωρα πριν να ειναι αργα….ψευτες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ