Επισκευαστική ζώνη Μαρίνας Κω: Το πριν και το μετά…

21
1523

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!!! ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ!!!!!!!

    • Μία χαρά είναι, κούλαρε λίγο…μήπως θέλεις να σου φέρουν και καμια γοργόνα να βάλουν εκεί στη Μαρίνα;

      • Προτιμω κατι απο..
        Γητευτο-κοψιμιο-Ρασπουτιν..
        να το βλεπει ο σκυλος μου…και να τρωει το φαι του….χεχεχε

        • …δεν έχω πρόβλημα στο να αντιδρά ο κόσμος, το θέμα είναι ότι οι αντιδράσεις του κόσμου να γίνονται (γενικά μιλάω) για πιο σοβαρούς λόγους! Ας μας πει λοιπόν ο πιο πάνω σχολιαστής, για το τι θα έπρεπε να βάλουν εκεί για να φαίνεται πιο καλαίσθητο; Πολύ μιζέρια για το παραμικρό…

        • Ξέχασα να σου πω, το ‘αρρωσταλινεις’ που μου έγραψες τι ακριβώς είναι;

  2. Πολλά έργα στην Μαρίνα μπράβο. Άντε με το καλό να ανοίξουν και νέες θέσεις εργασίας…

    • Ποσο πηγε το μαλλι; εχουμε και τους αδουλευτους φορεστ γκαμπ να προμοταρουν αηδιες. Εργαρες εεεε. Με το αζημιωτο βεβαια.

  3. Να γίνει επέκταση της Μαρίνας και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Αν το καταφέρει και αυτό η νέα διοίκηση τους βγάζω το καπέλο!!!

  4. ΒΡΕ ΠΕΤΡΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΗΤΑΝ ΜΩΒ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΨΑΤΕ ΑΣΠΡΑ.
    ΑΙΝΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.
    ΜΗ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ

  5. Από… ξε…κω-γητευτο-κυριτσικο άγαλμα.. Όπως π.χ κανένα άγαλμα του Ποσειδώνα…η μοσχάρο κεφαλή με διαγωνισμό..των 20.000€ Ειδικός σε αυτά το αφεντικό σου….

  6. για δειξε μας βρε Πετρη μια φωτογραφία απο εκει ακριβώς που τραβηξες και αυτην που μας δείχνεις…. εκει στη γωνία στην παραλία δίπλα απο το «spitaki»…. Τα βαψατε μωβ , την ακουσατε που τα κάνατε …τ@νι χρώμα και τα κανατε άσπρο σωστα???? ΣΩΣΤΑ!!!!!

  7. Τωρα κύριε Πετρη που φτιάξαμε το κάγκελο , ας δουμε και λίγο το πανυγηρι με τις προσλήψεις ημετέρων σε όλες τις υπηρεσίες τησ Μαρίνας ιδιωτικές και μη. Εκει στην υπηρεσία ασφαλείας , στην εισπρακτική , στους καβοδέτες , τους ….. χωρις προσόντα , τα παιδιά φίλων κτλ…

  8. Αλλάζουν απόχρωση αναλόγως των καιρών… Κυριολεκτικά… Μωβ, μπλε, θαλασσί.

  9. Πριν (ΡΟΖ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΆΨΙΜΟ..(σε μια νύκτα) ΆΣΠΡΟ… ακόμα φαίνονται οι πινελιές…. Κάτω κατω….και το ύψος επίσης θα ήταν κσλο πιο ψηλό.. Μισό κάγκελο φαινερμται, μισή σανίδα .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ