Απόφαση Δημάρχου: Κλειστό αύριο για απολύμανση το 6ο Δημοτικό Σχολείο Κω, λόγω κρούσματος

10
6709

Κλειστό θα παραμείνει αύριο, Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021, με απόφαση του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, το 6ο Δημοτικό Σχολείο Κω (στο Πλατάνι), προκειμένου να διενεργηθεί απολύμανση, λόγω διαπιστωμένου κρούσματος Covid_19.

Ο Δήμαρχος Κω ενημέρωσε για την απόφασή του τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Ψαρά.

 

 

Γραφείο Τύπου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν θα γεμίσουν όλα τα σχολεία, τότε ίσως να δοθεί εντολή για κλείσιμο….. Τα οικονομικά της Ελλάδος δεν επαρκούν για να καλυψουν τα έξοδα των εργαζομένων για να κλείσουν τα σχολεία…. Από την άλλη οι κλινες στις ΜΕΘ δεν επαρκούν για να καλυψουν τους ασθενείς…. Τελικά ο Έλληνας από παντα και για πάντα δυστυχώς στο έλεος…!

  2. Το ότι ανοιγουν τα μαρξιστικά κέντρα προπαγανδας και δεν σε αφήνουν να πας μόνος σου στο βουνό γιατί είναι πιο μακριά από 2 χλμ απο το σπίτι σου, τα λέει όλα.

  3. Αφού έχει κρούσμα γιατί κλείνει με εντολή δημάρχου για απολύμανση κ οχι απο το υπουργείο παιδείας όπως κ στο πυλι;

  4. Απορώ γιατί δεν κλείνουν όλα τα σχολεία για λίγο τώρα που υπήρξαν και κρούσματα και ρισκάρουν έτσι τι θα γίνει εάν ξεφύγει η κατάσταση;;;έλεος πια

  5. Τέστ θα γίνουν σε όλα τα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς????για να ανοίξει το σχολείο την Πέμπτη????θα ακολουθήσουν το πρωτόκολλο???

  6. Σταματηστε τα παιδια σας λοιπον απο μονοι σας οπως εκανα εγω απο την προηγούμενη Δευτερα , 2 σε δημοτικό , ο φόβος φυλαει τα ερμεα

  7. Δεν κλείνουν τα σχολεία με σχέδιο ώστε να γινη η διασπορά και έτσι θα παρακαλούμε και όσοι είχαν ενδοιασμούς να εμβολιαστούν και τα παιδιά, το τέλος της ανθρωπότητας και της πραγματικότητας όπως την ξέραμε.
    Δεν θα τελειωση σε αυτούς που ελπίζουν ότι θα περάσει και αυτό.
    Περιμένετε λίγο, coming soon SARS COV 21

  8. Άς απαντήσει κάποιος υπεύθυνα…πώς ανοίγεις το σχολείο την Πέμπτη κανονικά και με ολοήμερο….. μπορεί να είναι και άλλα παιδιά θετικά….και εκπαιδευτικοί…με ποια λογική θα ανοίξει??? Θα γίνουν τεστ σε όλους? Η διασπορά??

  9. Ο αγαπητός κος Δήμαρχος γνωρίζει ακριβώς και με κάθε λεπτομέρεια τι πρέπει να κάνει πριν βγάλει απόφαση για κλείσιμο τμήματος ή όλου του σχολείου λόγω κρούσματος ή κρουσμάτων. Απλά ενώ γνωρίζει τι πρέπει να κάνει, δεν το κάνει. Αποτέλεσμα να τρέχουν όλοι. Δάσκαλοι, γονείς, παππούδες γιαγιάδες….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ