Δήμος Κω: Εργασίες καθαρισμού οδοστρώματος αύριο Πέμπτη (κλειστοί στην κυκλοφορία οι παρακάτω δρόμοι)

6
730

Εργασίες καθαρισμού οδοστρώματος θα εκτελεστούν αύριο, Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, με συνέπεια να παραμείνουν κλειστοί στην κυκλοφορία, από τις 08.00 το πρωί, οι παρακάτω δρόμοι:

  • Η παραλιακή οδός Βασιλέως Γεωργίου, από το ύψος της οδού Κοραή και μέχρι την Πλατεία 7ης Μαρτίου, στην περιοχή της μαρίνας.
  • Η οδός Αρσενίου, από τη συμβολή της με την οδό Αρτεμησίας, και
  • η οδός Φαιναρέτης, από τη συμβολή της με την οδό Αρτεμησίας.

Οι διερχόμενοι καλούνται να ακολουθούν τη σήμανση και τις οδηγίες για διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την ασφαλή διεκπεραίωση των εργασιών.

 

 

Γραφείο Τύπου

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • ….φημες λενε πως δεν μπορουσαν οι κοπελες να πατησουν λασπες με τα χαμηλα γοβακια!!

  1. Θα ξανά βρέξει βρε παιδιά… Η λάσπη σας πείραξε?? Αφήστε λίγο στην άκρη για να την βλέπετε διότι στις εκλογές αυτή θα πάρετε μαζί σας.. καταστρέψετε το νησί μέσα σε 4 μήνες… Ποια ποτάμια καθαρίσατε??? Μας κοροϊδεύετε ???? Που είναι ο Πέτρης να βγάλει φωτο??? Κρύφτηκε??? Ό άλλοσ ο δήμαρχος που είναι?? Ακόμα να αναστηθεί???? Έλεος..

  2. Δεν έχουν περάσει 2 μήνες που έγινε η διαγράμμιση των οδών και το χρώμα έχει ξεθωριάσει ή φύγει τελείως. Απορώ ποιοι μηχανικοί επιβλέπουν, τι προδιαγραφές ελέγχονται και πως πληρώνονται τέτοια εξόφθαλμα σκανδαλώδη έργα; Δεν γνωρίζω το κόστος του έργου αλλά μπορεί να είναι και αξίας 100.000 €. Δικά μας λεφτά. Αλήθεια ο εισαγγελέας τι χρειάζεται για να παρέμβει; Δεν χρησιμοποιεί τους ίδιους δρόμους για να βλέπει μόνος του κάποια πράγματα;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ