ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με επισημότητα η Δοξολογία και η κατάθεση στεφάνων για την 28η Οκτωβρίου στην Κω

4
3689

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης

Με τη δέουσα επισημότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε στην Κω η Εθνικής επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 με Δοξολογία το πρωί στον ΙΝ του Αγίου Γεωργίου Αρρεναγωγείου Κω, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αγκύρας κ. Ιερεμία, πλαισιωμένου από τον Γεν. Αρχιερατικό π. Ιωάννη και τον Ιερό κλήρο της πόλης (ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου επισκέφτηκε τη Νίσυρο).

Εκ μέρους της κυβέρνησης παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού, Γιάννης Χρυσουλάκης,  ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων ο Βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Υψηλάντησης, ο Κώστας Σκανδαλίδης,  ως εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, ο πρ. Βουλευτής Η. Καματερός, ο Έπαρχος Ι. Καμπανής, ο Δήμαρχος Θ. Νικηταράς, μαζί με τους λοιπούς εκπροσώπους των τοπικών αρχών, πολιτικών και ένστολων.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η  κα Γαλανοπούλου Πολυξένη ΠΕ 02, Καθηγήτρια του 1ου Γυμνασίου Ιπποκρατείου πόλεως Κω.

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των ηρώων, η απόδοση τιμών από τη Φιλαρμονική Κω και άγημα της 80 ΑΔΤΕ. Η τελετή έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Τελετάρχης ήταν ο καθηγητής Β. Χατζηπαυλής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΌΧΙ στον ΦΑΣΙΣΜΟ και τον ΝΑΖΙΣΜΟ!!! Δε θα γράψουν την ιστορία μας, όπως τους βολεύει οι υπουργοί του Μητσοτάκη!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ