ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με επισημότητα η Δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στην Κω

2
1603

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Παρά την ξαφνική επιδείνωση του καιρού, με  τη δέουσα επισημότητα και τον προσήκοντα σεβασμό εορτάστηκε στην Κω η Εθνικής επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 με Δοξολογία το πρωί στον ΙΝ του Αγίου Γεωργίου Αρρεναγωγείου Κω, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αγκύρας κ. Ιερεμία, πλαισιωμένου από τον Γεν. Αρχιερατικό π. Ιωάννη, τον ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ και τον π. Κωνσταντίνο Καματερό (ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου μετέβη και φέτος στη Νίσυρο για να παραστεί στον εκεί εορτασμό).

Έψαλλαν ο καθηγητής και πρωτοψάλτης Γεώργιος Σακέλλης μαζί με τον επίσης πρωτοψάλτη Κ. Χατζηάμαλλο.

Στον φετινό εορτασμό δεν παρευρέθηκε εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ούτε εκπρόσωπος της βουλής.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Έπαρχος Ι. Καμπανής, ο Δήμαρχος Θ. Νικηταράς, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Γ. Μανουρά, η Διοικητής του 5ου ΣΑ Κω Δ. Ζούπη εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Πυροσβεστικής,  η Αντιπρόεδρος της ΚΕΚΠΑΥΑΣ Στ. Κανταρζή και ο Αντιπρόεδρος του ΔΛΤ Χ. Ναβροζίδης, η Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και εκπρόσωπος της Δύναμης Αλλαγής Σμαράγδη Παρισίδη, εκ μέρους του Συνδέσμου εθελοντών παλαιών πολεμιστών και απογόνων ο Μ. Καζαμίας, ο Ι. Φλεριανός από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών και ο Μ. Χατζημάρκος από τον σύνδεσμο εφέδρων Αξιωματικών.

Παρέμεινε επίσης μια αντιπροσωπεία μαθητών και εκπαιδευτικών καθώς την ώρα της Δοξολογίας ξεκίνησε η βροχή και οι υπόλοιπες αντιπροσωπείες μαθητών και φορέων που ήταν στην αυλή του ιερού ναού αναγκαστικά αποχώρησαν.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Διευθύντρια του εσπερινού Γυμνασίου Λυκείου Κω Σταματία Χατζηνικολάου.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πω πω, που να μην είχε και σήμα η μάσκα! Κάθε μέρα επιβεβαιώνουν την παροιμία, «δυο γαιδάρων άχυρα δεν ξέρουν να μοιράσουν», άσε που το σήμα αυτό έχει καταργηθεί αλλά αυτοί στην κοσμάρα τους. άντε τώρα να της εμπιστευθείς αρμοδιότητες, εκτός και αν είσαι κοψιμιός!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.