ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ: Θέλουμε να συγχαρούμε τον κ. Θεοδόση Νικηταρά για τη νίκη του|Θα είμαστε εκεί με συνέπεια και συνέχεια για να διασφαλίσουμε την επόμενη μέρα της Κω

29
4277

Με τη διεξαγωγή και του δεύτερου γύρου των Δημοτικών Εκλογών ολοκληρώθηκε σήμερα η δημοκρατική επιλογή του Κωακού λαού για τη νέα δημοτική περίοδο.

Θέλουμε να συγχαρούμε τον κ. Θεοδόση Νικηταρά για τη νίκη του και να ευχηθούμε καλή και παραγωγική θητεία για την Κω που μας ενώνει, για την Κω που είναι πέρα και πάνω από παρατάξεις και πρόσωπα.

Η παράταξή μας όπως έπραξε και τα τελευταία πέντε χρόνια θα είναι εκεί δίπλα σε κάθε Κώο και κάθε Κώα ανεξάρτητα από την πολιτική τους επιλογή.

Θα είμαστε εκεί με συνέπεια και συνέχεια για να διασφαλίσουμε την επόμενη μέρα της Κω, την επόμενη μέρα που αξίζει ο τόπος και οι άνθρωποί του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έδωσες με τον αναπληρωτή σου οδηγία για αποχή και λευκό. Έχεις την εντύπωση ότι μπορείς να μας δουλεύεις. Με μια παράταξη που αν αφαιρέσεις πέντε, έξη οι υπόλοιποι είναι καλά παιδιά αλλά για το καφενείο μαζί με εσένα. ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    • Ο χι λευκό να βάζουν μέσα ψηφοδέλτια Όραμα.Δραση για να είναι.ακυρο

      Μεγάλη αρρώστια.Γιαυτο στην έκαναν όλοι Ρούφα και Φραγκούλη.

    • Τρεχάτε βρε λιγούρηδες καβάλα στον μουλάρι Βουκεφάλα να καπαρώσετε ΚΑΡΕΚΛΑ και ΦΡΆΓΚΑ από τον ΤΡΙΏΡΟΦΟ...

      Ο ένας φευγάτος, έχει καπαρώσει αντιδημαρχία και άλλοι δυο σύμβουλοι της ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ ψήνονται…. Πόσο θα αντέξει η Τζιοβάνα ΓΚΑΓΚΑ όταν της προσφέρουν στο πιάτο την προεδρία του δημοτικού συμβουλίου;;;; ®Νυχτοκαβαλάρης©

      • ΝΥΧΤΟΚΑΒΑΛΑΡΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ. ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ μουρλοΓΚΑΓΚΑ) ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΘΑ ΕΔΡΑΣΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ. Η ΚΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ.

  2. Το γινάτι βγάζει μάτι. Αυτή νομίζει ακόμα και τώρα ότι είναι η Ζαν Νταρκ. Δεν πήρε είδηση εξ αιτίας της εγωπάθειας της ότι αντίπαλος είναι ο Κυρίτσης. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ

  3. Τελευταία κείμενα πριν την αποχώρηση. Προς την κυρία Ρούφα και λοιπούς κυρίους. Είστε πολύ άδικοι να συγκρίνεται τα στελέχη και τον κόσμο που ψήφισε τον κύριο Νικηταρά με τον κόσμο του κυρίου Κυρίτση. Πιστέψατε σε μία κυρία που έχει το νοσηρό φαινόμενο της εγωπάθειας. Κατηγορήσατε τον κυρίαρχο λαό για την κρίση του. Και πάνω από όλα συνεχίζεται εσείς μετά το συντριπτικό αποτέλεσμα την μεγαλομανία της αρχηγού. Να γνωρίζετε ένα πράγμα. Ο λαός που ψήφισε τον κύριο Νικηταρά έχει μεγαλοθυμία. Και οι πολίτες που τον στήριξαν δεν έχουν συμφέροντα. Όμως αυτή η μεγαλοθυμία κάποια στιγμή στερεύει.

    • ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΗΔΗ ΑΝΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΑ ‘ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ’ ! ΤΑ COPY PASTE ΑΣΤΑ, ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΕ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ.

  4. Δώδενα από την παράταξη της είπαν ότι θα στηρίξουν τον Νικηταρά μεταξύ των οποίων και ο κύριος Πης. Βγήκε μία απόφαση ψεύτικη που λέει ότι ομόφωνα πρέπει να κάνουν αποχή ή να ψηφίσουν λευκό. ΑΛΛΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΙΑ.

    • Η απόφαση ήταν ψήφος κατά συνείδηση. ΑυτΟ σημάνει ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Και νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σωστό. Το πιο δημοκρατικό. Οι ψηφοφόροι δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.

      • ψήφος κατά συνείδηση σημαίνει τρύπα στο νερό. Γιά άλλο ζήτημα ψηφίζαμε (ποιόν εκ των δύο προκριθέντων). Δεν πήρατε μέρος ως οργανωμένη συλλογικότητα. Μαγκιά σας αλλά η νίκη ανήκει αλλού. Χωρίς μεμψιμοιρία, κάποια τωρινά στελέχη σας συνέβαλαν με ανοχή ή και πιό ενεργά στην δεύτερη εκλογή Γιώργου Κυρίτση, με άλλοθι τη δήθεν διάλυση της Συμπαράταξης Ελπίδας. Ο λαϊκός παράγοντας ευτυχώς σας αγνόησε τη δεύτερη Κυριακή. Καλή επιτυχία στο τωρινό σας έργο.

  5. ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΩΜΑ. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ

  6. Έδωσε οδηγία η Ρούφα να απέχουν ή να ρίξουν λευκό. Και φυσικά όλοι την έγραψαν στα μεγάλα αντίδια της όπως έλεγε.

    • Τα αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκ...... λιβάνι και οι γύφτοι θέλουν να γίνουν Δήμαρχοι και οι μούτσοι καπετάνιοι....

      Τα σκουπίδια στα σκουπίδια, με την ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ ή με τον Τριώροφο ΤΕΟ…

  7. ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ……που θα πεις στον κοσνο να παει να διαβασει,άκου αλαζονικές δηλώσεις ? Ψωνάρα κριμα τους ανθρωπους που πηρες στον λαιμο σου.Μακάρι να φυγουν ολοι απο διπλα σου.Ακου ο ΘΕΟΣ την ρωταει πρωτα ποιον θα κανει αντρα στην ΚΩ !!!!Ετσι λέει παιδια ……..

  8. Πρώτη φορά έγινε αυτό..Όλοι οι πολιτικοί προσπάθησαν να στείλουν το κόσμο να ψηφίσει και μόνο η κ.Ρούφα έδωσε εντολή να μη προσέλθουν στις κάλπες τα υποτιθέμενα στελέχη της..Βέβαια εκτός από δύό τρεις κανένας δεν άκουσε τις εντολές μιας θυμωμένης και ηττημένης κυρίας….Η ομάδα αυτή πρέπει να διαλυθεί…Όσοι θέλουν να προσφέρουν στα κοινά ας πάνε στο κύριο Νικηταρά και στον κύριο Κυρίτση…..Οι υπόλοιποι για ούζα στα καφενεία….

  9. Ολοι εχουμε καταλαβει ότι θα ειστε στηριγμα του Νικηταρά.Τα συμφεροντα που τον εβγαλαν σας εδωσαν γραμη και……θεσεις.Δεν τρωμε κουτοχορτο κυρα μου.

  10. Μπράβο κ, ρουφα που έδωσε ς συγχαρητήρια στον νέο δήμαρχο,όχι σαν μερικούς που το αγνόησαν,

  11. Αφήστε τα αστεία και τα διάφορα πολιτικά τερτιπια. Καθηστε σε ένα τραπέζι να βρείτε φόρμουλα συνεργασίας για το καλό του τοπου.τώρα όλοι σας δοκιμαζεστε στην πραξη. Αν δε μπορέσετε να συνεργαστειτε θα είστε καταπτυστοι. Η κοινωνία δεν ξεχνά και δεν συγχωρει.

  12. Την ώρα που όλοι οι πολιτικοί αγωνίζονται για την προσέλευση του κόσμου στις κάλπες,η κυρία Ρούφα προτείνει αποχή επειδή η ίδια δεν μπορεί πια να διεκδικήσει τη ψήφο των Κώων…Που ψήφισε η κυρία, και κάποια ευτυχώς λίγα στελέχη της?Βρίσκεται στο δικό της μεσαίωνα υποτιμώντας Νικηταρά και Κυρίτση κι όλο το λαό της Κω….
    Οι εκλεγμένοι δημοτικοί της σύμβουλοι να ξέρουν πως έχουν και οι ίδιοι την ευθύνη για τη διοίκηση του Δήμου….Από την άλλη μια αποχώρηση του κ. Κυρίτση-αναζητώντας μεγαλύτερες θέσεις στη διοίκηση του κράτους ο ίδιος,ίσως ανοίξει το δρόμο σε συνεργασίες,σε νέες παρατάξεις και σε ανανέωση της Δύναμης Αλλαγής….Ίδωμεν..

  13. τι ήθελες να γίνεις δήμαρχος; σαν κι εσένα η κως εχει χιλιαδες. δεν μπορούν όλοι να γίνουν δήμαρχοι επειδή το επιθυμούν. και γω θα ήθελα να γίνω πρωθυπουργός αλλα δεν με ψηφίζουν οι πολίτες Τι να κάνουμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ