Θεοδόσης Νικηταράς: Η μεγάλη νίκη ελπίδα της κοινωνίας μας

19
929

Ο επικεφαλής της «Ισχυρής Κω» κ. Θεοδόσης Νικηταράς έκανε την παρακάτω δήλωση:

Θεοδόσης Νικηταράς: η μεγάλη νίκη ελπίδα της κοινωνίας μας

Συνδημότισσες, συνδημότες μου, σας ευχαριστώ για την στήριξή σας.

Η εμπιστοσύνη σας με γεμίζει χαρά και περηφάνια.

Αναλαμβάνω την ευθύνη και εγγυούμαι ότι θα πορευτούμε όλοι μαζί. Όπως μέχρι τώρα.

Την Κυριακή επιβεβαιώνουμε το εκλογικό αποτέλεσμα.

Μια νέα πλειοψηφία αναλαμβάνει την ευθύνη διοίκησης του Δήμου μας.

Με συνεννόηση, συναίνεση και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Με ανοιχτές πόρτες για όλους τους δημότες.

Με ενότητα ψυχής, στόχων και έργων.

Η ενότητα δυνάμεων δίνει προοπτική στο νησί μας. Δίνει ελπίδα στην κοινωνία μας.

Αυτή την προοπτική δεσμεύομαι να υπηρετήσω για όλους εσάς.

Για την Κω του σήμερα και του αύριο.

Την Κυριακή να μην πάει ούτε μία ψήφος χαμένη.

Σας καλώ να μου δώσετε τη δύναμη που χρειάζεται.

Την ισχυρή εντολή να αλλάξουμε τα πράγματα. Για να κάνουμε την Κω ισχυρή.

Όλοι μαζί.

Θεοδόσης Νικηταράς

Υποψήφιος Δήμαρχος

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχως η ζωή σου έχει δείξει ότι….αμέσως μετα τις εκλογές θα αλλάξεις συμπεριφορά όπως έκανε και ο Κυριτσης

  2. Εισαι μονο επικεφαλης. Αν διαβασες την επιστολη του γιου του ενος εκ των δυο «πισω» σου θα καταλαβεις πολλα. Διαβασε το και θα σου κοπει καθε ορεξη. Διαβασε το και θα καταλαβεις οτι εισαι μιας χρησης.

    • Χωνέψτε το, ο Νικηταράς είναι ο Δήμαρχος όλων των Κώων !! Τα υπόλοιπα που λέτε είναι αλλά κι άλλα. Πάρτε το χαμπάρι, ο Θεοδόσης Νικηταράς Δήμαρχος της Κω, θα είναι ο καλύτερος Δήμαρχος που είχε ποτέ το νησί μας, καταλάβετε το επιτέλους πια, βαρεθήκαμε να σας το λέμε..

  3. ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΜΑΛΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙ ΠΟΣΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΠΡΑΒΩ ΔΗΜΑΡΧΕ

  4. Εσεί θα είσαι ο επόμενος Δήμαρχος Θεοδόση μας μακριά από πόστα η γακρενες δήμαρχε μου μακριά παλυ πλούσιους θα βοηθήσουν για την ιδιωτική δουλειά και όχι για τον τόπο μας εσεί ξέρεις κάντο αυτό και έχεις 2 τετραετίες από εμάς καλή επιτυχία δημαρχε

  5. Ο λαγός είσαι. Από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου θα αρχίσει το πριόνισμα ώστε να σωριαστείς όμορφα και απλά, ήσυχα ήσυχα χωρίς θόρυβο. Θα μιλάς, θα φωνάζεις, θα εντέλλεσαι και θα σε γράφουν γιατί ο επόμενος φελλός έρχεται.

  6. Θεοδόση είσαι και θα συνεχίσεις να είσαι τίμιος γελαστός και δεν θα αλλάξεις ποτέ. Σε αγαπάμε και ξέρουμε ότι και εσύ θα συνεχίσεις να αγαπάς και να σέβεσαι τον δημότη σου.

  7. Ακομα δεν βγηκξες και εδειξες το ηθος σου.Πλησιαζεις συμβουλους να του παρεις με το μερος σου.

  8. Εσυ αναλαμβανεις την ευθυνη; Ποιος την εχασε και την αναλαμβανεις εσυ; Γιατι δδν την ανελαβες το 2014 κι εκοψες; Τωρα σουρθε; αει…..χασου

  9. Βλέπω ότι εδώ μέσα σχολεία ζουν μόνο της δύναμης απαλλαγής ας μας πουν για τα χωράφια που έδωσαν στους προέδρους από τον δήμο ???? Και μετά να ασχοληθούν με τους άλλους αλλά ο κόσμος τους κατάλαβε και τους έστειλε στο σπίτι τους και τον Γεώργιο στην σύνταξη !!!! Επιτέλους

  10. Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΣΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΥΝΟΜΟΤΗΣΕΣ ΜΕ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΒΛΕΠΕ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΩΦΕΛΕΙΘΕΙ!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΑΚΟ ΛΑΟ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ!!! Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ!!!

  11. Και αλλοι μσς είπαν για ελπίδα και τωρα τρέχουμε να τους βγαλουμε απο πάνω μας γιατι μας ήπιαν το αίμα οι βρωμοβδέλες του Συριζα. Και εχετε το θράσος να μιλάτε πάλι για ελπίδα με το ΣΥΡΙΖΑ να στηριζει αυτή την τσιρκοπαραταξη. Τα σχολιά σας σταζουν χολή. Τι εγινε χασατε την κουτάλα 4 χρόνια και σας εζωσε η πείνα??? Παλι ο Κωακος λαος θα πληρώσει τα σπασμένα, δημοτικα τελη, κοινοχρηστοι κλπ. Θα μας γεμίσετε και hot spot για να κερδίζουν οι ημετεροι, οι κτηνοτρόφοι θα κλαψουν, ο αχρηστος Δηρας θα ξανανοίξει για να πληρωθούν αυτοι που δηθεν εκαναν επισχεση παιζοντας ταβλι και αν…..
    Ξεχασαμε θα υλοποιήσετε και καμια 10 συνεργατικές που δεν προλαβε ο Καισερλης. Τι να θυμηθούμε, το κτηματολόγιο….!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ