Mε τον Θεοδόση Νικηταρά και η Ευαγγελία Παππαγγελή

8
1535

με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Ευαγγελία Παππαγγελή

Την υποψηφιότητα μιας νέας συνδημότισσάς μας, της Ευαγγελίας Παππαγγελή, ανακοινώνει η «Ισχυρή Κως», στην πορεία ολοκλήρωσης του ψηφοδελτίου της παράταξης ενόψει της εκλογικής μάχης των δημοτικών εκλογών.

Η Ευαγγελία Παππαγγελή, με σπουδές art and design, ιδιωτική υπάλληλος, δήλωσε την συμμετοχή της στην εκλογική μάχη τονίζοντας «…αποφάσισα να ενταχθώ ως υποψήφια στην ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Ισχυρή Κως» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεοδόση Νικηταρά, ώστε οι νέες δυνάμεις του νησιού μας να χαράξουμε μια νέα πορεία για τον τόπο μας, γεμάτη ελπίδα και αισιοδοξία. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Εμπιστεύομαι τον Θεοδόση γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος που σέβεται τους συμπολίτες του και έχει αποδείξει ότι πιστεύει στην συνεργασία και στην ενότητα. Μοναδικό μας κίνητρο σε αυτή την προσπάθεια η πρόοδος του Δήμου και του νησιού μας».

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι γραμματείς του ΣΎΡΙΖΑ και της ΝΔ έχουν ίδιες πολιτικές και τώρα φαίνονται ξεκάθαρα με την επιλογή τους να κατέβουν με το ίδιο πρόσωπο στον Δήμο της Κω. Η δεξιά του Κυριάκου και η νέα δεξιά του Αλέξη με τους γεφυροποιους τύπου Θεοδόση προχωράνε στο χθες. Εκεί που πριν πεντε χρονια ένας πήρε 70 %και ο άλλος 30 %Τώρα ζητάνε εκδίκηση για εκείνη την ήττα ξυπνώντας ακόμα και πολιτικά νεκρούς.Η δεξιά ποτέ δεν πεθαίνει είναι το καινούργιο τους σύνθημα.

  2. Οι γραμματείς του ΣΎΡΙΖΑ και της ΝΔ έχουν ίδιες πολιτικές και τώρα φαίνονται ξεκάθαρα με την επιλογή τους να κατέβουν με το ίδιο πρόσωπο στον Δήμο της Κω. Η δεξιά του Κυριάκου και η νέα δεξιά του Αλέξη με τους γεφυροποιους τύπου Θεοδόση προχωράνε στο χθες. Εκεί που πριν πεντε χρονια ένας πήρε 70 %και ο άλλος 30 %Τώρα ζητάνε εκδίκηση για εκείνη την ήττα ξυπνώντας ακόμα και πολιτικά νεκρούς.Η δεξιά ποτέ δεν πεθαίνει είναι το καινούργιο τους σύνθημα.

    • Σου πήρε σχεδόν τρία λεπτά να καταπιείς τον εγωισμό σου και να κάνεις copy-paste ώστε να δηλώσεις έστω και ανώνυμα «αριστερός»????

      Λεβέντη μου!

  3. Προεδρος τοπικης νδ,γραμματεας τοπικης συριζα,γραμματεας τοπικης κιναλ,ολοι μαζι απεναντι στον κοινο εχθρο που λεγεται κυριτσης.δε πανε να φωναζουν τα μελη κ τα στελεχη των κομματων αυτων.ολοι μαζι τωρα.κ ο κονσολας κ ο καματερος κ ο κρεμαστινος.καρεκλες ενωνουν σε ολα.δυστυχως αυτους βγαζουμε κ μαε κανουν κ μαθηματα ηθικης κ αξιοπρεπειας.σα δε ντρεπομαστε!

  4. Απορια.Εσενα σε ειδοποιησε πρην ότι θα κατεβεις;Εμενα με εβαλε υποψηφια χωρις να το ξερω….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ