Με τον Θεοδόση Νικηταρά η Κύρα Κοσμίδου και ο Βασίλης Εψιμάρης

17
1134

Δύο νέες υποψηφιότητες ανακοινώνει σήμερα η «Ισχυρή Κως». Την υποψηφιότητα του Βασίλη Εψιμάρη και της Κύρας Κοσμίδου, εμπλουτίζοντας το ψηφοδέλτιο της παράταξης ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαϊου.

Ο Βασίλης Εψιμάρης, από το Ασφενδιού, ένας νέος συνδημότης μας, ιδιωτικός υπάλληλος, συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές με μεγάλη διάθεση προσφοράς στο Δήμο και στο νησί μας.

Αποδεχόμενος την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, δήλωσε:

«…με τις δικές μου δυνάμεις εντάσσομαι στην κοινή προσπάθεια εκατοντάδων συνδημοτών μας γιατί πρέπει να αλλάξουμε πορεία. Με μοναδικό κριτήριο τη θέληση μου να προοδεύει ο Δήμος και το νησί μας. Σε αυτές τις εκλογές περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε ανθρώπους που επιθυμούν να δουλέψουν για το σύνολο, που θα αγωνιστούν για την πρόοδο του τόπου μας.»

Η Κύρα Κοσμίδου, δήλωσε «…παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις θέσεις της παράταξης για τη δημιουργία της ισχυρής Κω. Σε αυτή την προσπάθεια επιθυμώ να ενώσω και τις δικές μου δυνάμεις. Όλοι μαζί μπορούμε».

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντάξει είπαμε να μπουν νέοι άνθρωποι στα κοινά αλλά εσείς το κάψατε εντελώς.
    Όλα αυτά τα παιδάκια δλδ αν βγείτε θα διοικήσουν τον Δήμο;;; Έλεος

  2. Δύο νέοι άνθρωποι με ενδιαφέρον για τα προβλήματα του τοπου. Μπραβο για τη συμμετοχή στην παραταξη της νικης

  3. Βρε βατραχοντολμα Νεμεσις τωρα που διοικούν τον δήμο οι δήθεν οι μεγάλοι τι γίνετε δηλαδη; μέχρι και η μαρίνα μας μέσα έχει μπει .. οι τρύπες στον δρόμο κάνουν πάρτι. Έχω Μπέβερλι και θέλω να το δώσω να πάρω εντουρο να πούμε γιατί δεν γίνετε με τις λακκούβες συνέχεια συνεργείο. Την ραιανερ? Να πάμε παραπέρα? Δημοτικά τέλη 120% πάνω? Κεφτε ε κεφτε .. Ναι ρε φίλε χίλιες φορές τα πιτσιρίκια από τέτοιους μεγάλους. Τσομπανοκαουμποι

  4. Τζον φιστικις;;;;;;; ,
    Μόνο από το όνομα σου καταλαβαίνει κανείς πόσο ηλίθιος είσαι.

    Αγράμματος, πήγαινε κούνα καμία αχλαδιά τέτοιο αχλάδι που είσαι βλάκα.
    Να βάλεις τα πιτσιρίκια να κλείσουν συμφωνίες για το Νησί βλάκα και μετά να τους κάνεις δώρο από μια πιπίλα (ξέρεις εσύ).
    Και βλακάκο!!! Αν δεν σου αρέσουν τα σχόλια μου μην τα διαβάζεις
    έχω και άλλα πολλά που μπορώ να σου πω.

    • ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΙ. ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΙΑ ΗΤΤΑ. ΗΡΕΜΗΣΤΕ. ΠΑΡΤΕΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ

  5. _____Δεν γνωριζω ακριβως, παρακαλω ενημερωστε με_____
    _____μου ειπαν, αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος;____
    ο Κοψιμιος εφτιαξε 3οροφο στη Ζια?

  6. Ντροπη βαζει υποψηφιους με πιεση ……Τετοιος Αχυράνθρωπος σαν τον κοψιμιο δεν εχει ξαναπερασει από το νησι.

  7. Κάνε μια βόλτα φίλε μου στον Ασωματο, εκεί στα πανέμορφα σκαλιά της Εκκλησίας να δεις το τριορωφο που έφτιαξε ο κοψιμιος γι’αυτό τον λένε και τριορωφο!

  8. ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ. ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΠΗΡΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΑΙΣΧΟΣ… ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ.

    • Ψευτη του Νικηταρά.Αυτα τα κανετε εσεις….δεν εχουν ολοι τα χαλια σας.Σαν προστατες περνετε ανθρώπους τηλεφωνα και απειλητε.Ο κοσμος δεν μιλαει αλλα θα δητε στις 26 του Μαιου.Τ νησι θα σας πεταξει μια και καλη στα σκουπίδια,Κοψιμιους και Καισερλικους που είναι από πισω.

  9. Καλά ξανακοιμησου εσύ και μόλις ξυπνήσεις τα λέμε! Ένα σωρο ψευτιές για να βγει Ο δικός σου αλλά ο κόσμος έχει γνώση και κρίση!

  10. Όλοι είναι….ο κάθε άσχετος έχει μπει για τις εκλογές ανεξαρτήτως παράταξης.θα πιάσεις τον ένα και θα βαράς τον άλλον.ολοι τον απ’ αυτο τους εκεί που δεν σου μιλούσε ο κάθε ένας σε έβλεπε και γυρνούσε την μούρη του άλλου τώρα σε χαιρετούν σε ξέρουν σου κάνουν χίλιες δύο χαρές.βρε σοβαρευτείτε το νησί μας έχει ανάγκες πολλές και εσείς ασχολείστε με…… ΈΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕ…

  11. Κυριτσακια τα ψέματα εσείς τα λέτε. Εδώ και μια πενταετία και βάλε…. Η τρομοκρατία και η χούντα τέλος. Άντε σπίτι σας. Και αν μπορείτε μακριά και από το νησί. Να καθαρίσει η μπόχα. Όποιος δεν πάει με τα νερα σας είναι ανεπιθύμητος. Το καράβι σάς όμως βουλιάζει και σας πάει στον πάρω.

  12. Κύρα καλή επιτυχία σου εύχομαι. Έχεις αγωνιστεί και αγωνίζεσαι καθημερινά. Σου εύχομαι τα καλύτερα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ