ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΙΚΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: “Μαζί με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023, για την Κω, για τα νέα παιδιά, για όλους τους Κώους”

13
907

ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΙΚΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: “Μαζί με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023, για την Κω, για τα νέα παιδιά, για όλους τους Κώους”

Τον Σεπτέμβριο του 2014 ξεκινήσαμε τη μεγάλη προσπάθεια να ξαναφέρουμε την Κω στη θέση που της αξίζει.

Είχαν περάσει τα πρώτα τέσσερα χρόνια του ενιαίου δήμου.

Χρόνια απραξίας και υποβάθμισης, ειδικά των χωριών μας, με απούσα την τότε δημοτική αρχή.

Σχεδόν μηδενικό έργο, αδιαφορία και εγκατάλειψη.

Από την πρώτη μέρα γνωρίζαμε πως θέλει δουλειά πολύ.

Δεν υπολογίσαμε τον προσωπικό μας χρόνο. Σύνθημα μας “Όλα για την Κω”.

Οι συμπατριώτες μου με τίμησαν με την ψήφο τους και την εκλογή μου ως δημοτικό σύμβουλο. Τη θέση αυτή δεν την είδα ποτέ σαν ευκαιρία για επίδειξη ή προσωπικά συμφέροντα.

Οι γονείς μου με έμαθαν να δουλεύω σκληρά για την οικογένεια και να συμπαραστέκομαι στις ανάγκες κάθε συμπατριώτη μας.

Έτσι δε φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά και τις ευθύνες μου σαν δημοτικός σύμβουλος.

Ο δήμαρχος μου εμπιστεύτηκε τη θέση του υπεύθυνου πρωτογενή τομέα, ενός χώρου που γνωρίζω πολύ καλά, αφού χρόνια τώρα ασχολούμαι με ότι έχει σχέση με την παραγωγή.

Παλέψαμε πολύ για να βοηθήσουμε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά σαν γεωργοί, κτηνοτρόφοι, ψαράδες κλπ.

Πετύχαμε πολλά.

Από το πολύ απλό να παραχωρήσουμε γη σε παραγωγούς, να οργανώσουμε τη διάθεση του νερού για τον πρωτογενή, να στηρίξουμε και να προβάλουμε τα ντόπια προϊόντα (γιορτές τοπικών προϊόντων), να αποφασίσουμε, επιτέλους για τις λαϊκές αγορές, να κρατήσουμε όρθια τη λειτουργία του σφαγείου παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, να ετοιμαστούμε για τη δημιουργία μελισσοκομικού πάρκου και τόσα άλλα.

Ναι. Σε ορισμένα μείναμε πίσω. Κάποια από αυτά δεν περνούσαν από το χέρι μας, σε κάποια άλλα καθυστερήσαμε γιατί τα προβλήματα ήταν πολλά αυτά τα χρόνια, με πιο δύσκολα τα χρόνια του μεταναστευτικού και του σεισμού.

Σήμερα κοιτάζοντας τον καθένα στα μάτια μπορώ να πω ότι τα θετικά ήταν πολύ περισσότερα.

Το πιο απλό που μπορώ να πω είναι από το μηδενικό έργο της περιόδου 2011-2014 περάσαμε στο μεγάλο έργο της περιόδου 2014-2019.

Με τη δύναμη και την αγάπη όλων σας συνεχίζουμε για το 2023.

Μαζί με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023, για την Κω, για τα νέα παιδιά, για όλους τους Κώους.”

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κυριτση δεν σε σωζει ουτε η αειμνηστη μ……..Και για να στρωσει η μεση της δυναμης αρπακτης,περαστε από το ψαλιδι,και κανετε μια σταση στου βρουβα.

  2. Την αγάπη για το νησί μας και κυρίως για τους ανθρώπους ήθελα να ήξερα που την βρήκε ο δικός σου???? Κλασικά κοροϊδεύει πάλι αυτούς τους λίγους που σε πιστεύουν ακόμα….Όσο για τον άλλο της Κεφάλου τη να πει κανείς… Μακάρι ο κύριος να φωτίσει τις ψυχές τους γιατί είναι πολύ μαύρες…Καλή Ανάσταση…

  3. Πάσχα 2019 Δημοτικό Σφαγείο, τιμή σφαγής αρνοκάτσικου, με σφαγείο χωρίς σύμβαση:
    Τιμολόγιο Δήμου: 3ευρώ/αρνοκάτσικο
    Καλύμνιο Σφάχτες : 5ευρώ /αρνοκάτσικο, χωρίς απόδειξη
    Υπάλληλοι Δήμου Υπηρετούντες στο Σφαγείο: 2 ευρώ/αρνοκάτσικο,
    Συνολικό κόστος σφαγής αρνοκάτσικου 2019, 10ευρώ, χωρίς να πέσει η τιμή, και χωρίς να υπάρχει σύμβαση ώστε να κόβονται παραστατικά. Μια χαρά τα καταφέρατε κ. Μυλωνά, αυτοί που ασχολούνται με τα σφαγεία σας δοξάζουν, το μαύρο χρήμα δίνει και παίρνει, οι υπάλληλοι κάνουν πάρτυ και εσείς την πάρτη σας. Συγχαρητήρια, ξανασκεφτείτε το σλόγκαν σας “Όλα για την Κω”, κάντε το καλύτερα »όλα για λίγους και όλα για την πάρτη μας»…

  4. Τι ακριβώς καταφέρατε στον πρωτογενή, απεικονίζεται περίτρανα με τη λειτουργία του σφαγείου τον τελευταίο χρόνο. Απολύτως τίποτα κ. Μυλωνά, με λάθος τακτικές, με καταλογισμό ευθυνών σε λάθος άτομα, με ανάθεση αρμοδιοτήτων σε άτομα που δεν διαθέτουν ικανότητες, με επιλογές στρατοπέδων και στήριξης μέσω του Αρχηγού Κυρίτση των δικών μας παιδιών, δε γίνεται και δεν διασφαλίζεται λειτουργία Σφαγείου. Χάσατε το παιχνίδι από τότε κ. Μυλωνά που διαχωρίσατε το παιχνίδι και από απλός άνθρωπος του μόχθου και της κτηνοτροφίας, ο μέγας Κυρίτσης σας μετάλλαξε σε στείρο πολιτικό, αφού πρώτα σας μύησε στα κόλπα της διαπλοκής και της πολιτικής χωρίς ουσία, αλλά της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των λίγων, εις βάρος όμως των συμφερόντων των κτηνοτρόφων, των κρεοπωλών αλλά και του Κωακού λαου. Περαστικά σας λοιπόν, ήρθε η ώρα του ταμείου, απαιτείστε να σας στηρίξουν προεκλογικά, οι καλύμνιοι σφάχτες, οι υπάλληλοι του σφαγείου, και τα ζωντανά που υποτίθεται πως προστατεύετε ( όλοι εκείνοι που έχουν οικονομικό όφελος από τις συναλλαγές σας)…..

  5. Την παροιμία φωνάζει ο κλέφτης τη γνωρίζετε κ. Μυλωνά? Γι αυτό θέλατε και κάνατε την κάθαρση στο Σφαγείο, για να τα κονομούν κολλητοί εις βάρος των κτηνοτρόφων που εκπροσωπείτε ( μέχρι και όλοι οι δημοτικοί υπάλληλοι σας, στο σφαγείο, ζήτησαν και πήραν λεφτά 2ευρώ /κατσίκι για να κάνουν το αυτονόητο, τη δουλειά τους), ή μήπως λέμε ανακρίβειες? Κρίμα γιατί η τωρινή λειτουργία του Σφαγείου μόνο μειώσεις δεν έφερε, εξαφάνισε όμως και την όποια διαφάνεια υπήρχε, ρίχνοντας ακόμη και σε σας στάχτη στα μάτια….

  6. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  7. ΕΙΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ :Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ [ΠΡΩΤΟΣΤΑΝΤΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ-] ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ,ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ……ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΗ ΤΗΣ…..ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ…..ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ …..ΒΕΒΑΙΩΣ!
    -Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΕΙΣΥΕΡΓΙΑ ΤΗΣ – ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ -ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ……ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ….
    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΗΔΕΙΑΣ; ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
    ΚΡΙΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ!
    ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ η’ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ……ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ!!!!!!!!!!

  8. Γιατί το ΟΧΙ στον Κυρίτση. Γιατί στις δύσκολες στιγμές των χιλιάδων προσφύγων που κατέφθασαν στην Κω αντί να επιδείξει θάρρος και πρωτοβουλίες αντιμετώπισης των προβλημάτων, έκλεισε τις βρύσες και τις τουαλέτες, τους φόρτωσε στην καμάρα και στο στάδιο και έφυγε από το νησί. Στις δύσκολες στιγμές της Κω ο λεγόμενος ηγέτης ήταν άφαντος.

    • Επειδή στα λόγια ολοι ειναι μάγκες πες μου λοιπόν 13000 ανθρώπους που υπήρχαν πανω στο νησί 7 Αυγούστου που θα μπορούσες να τους πας και να τους δώσεις τουαλέτα και νερό οπως λες..13000 αριθμός απο ξενα ειδησιογραφικά μεσα…στο γήπεδο το παλιό θυμάσαι τι έγινε εκείνη την μέρα? Λοιπόν ειστε λαμόγια και ψεύτες όσοι ακομα μιλάτε για το μεταναστευτικό.. Ο Κυριτσης σας εσωσε όργια και γιαυτο το 2018 έγινε ρεκόρ τουρισμού.. Ακόμα και το χοτ σποτ έγινε 6 μήνες μετά και χωρούσε 2000 άτομα.. Μέχρι τις 13000 ? ΓΙΑΥΤΟ ΣΚΑΣΤΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ