ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΝΝΗ: Τι κάνουν τα μηχανήματα στην εγκατελειμμένη παιδική χαρά του Αγ. Γεωργίου

5
720

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΝΝΗ: ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΜΕΝΗ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ;

O κύριος Κυρίτσης, για να καλύψει την ανυπαρξία των 5 χαμένων χρόνων για το πληγωμένο από κάθε άποψη Πυλί έστειλε τα μηχανήματα του δήμου για να κάνουν θόρυβο… 

Τι ακριβώς κάνουν τα μηχανήματα στην εγκαταλειμμένη εδώ και 5 χρόνια παιδική χαρά του Αγίου Γεωργίου; Με ποια απόφαση και ποια μελέτη;;

Το μόνο που εμείς γνωρίζουμε είναι τον σχετικό κωδικό ( 15.7332.0008 ) στο πρόγραμμα των εκτελεστέων έργων του 2019 που αφορά στη διαμόρφωση και ανάπλαση παιδικής χαράς Αγίου Γεωργίου προϋπολογισμού 15.000 ευρώ.  

Περιμένουμε αύριο στο δημόσιο διάλογο στο Πυλί μια σαφή απάντηση.

 

 

Καλλιόπη Κάννη

Κοινοτική Σύμβουλος Πυλίου

Υποψήφια με την Παράταξη “Όραμα & Δράση”

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σας κάνουμε πάρκινγκ για να μην τσακώνεστε ….με τα αραγμα των αυτοκινήτων!!!!και εξάλλου την παιδική χαρά η γειτονιά δεν την ήθελε καθόλου .ολεες εκεί έβριζαν τα παιδια που έπαιζαν λες και δεν τα ξέρετε !!!!!!

  2. Το θέμα είναι να το κάνουν παρκηνκ αλλά ούτε μελέτη ούτε σχέδια ούτε τίποτα του κ2λου δουλειές

  3. ΠΟΠΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ.!!!! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

  4. Για να φάνε τα χρήματα για την επισκευή της παιδικής χαράς αποφάσισαν να την διαλύσουν και να την κάνουν ΣυγγενωΠαρκιν ( οποίος κατάλαβε κατάλαβε ) και για τον/ην χοχοχο δεν νομίζω ότι για 2&3 γιαγιάδες μια σωστή παράταξη θα χάλαγε την χαρά τον παιδιών μας.
    Είναι πολλά τα λεφτά φιλαράκι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ