Στον Εισαγγελέα ο Δήμαρχος Κω για Φεστιβάλ Φιλαρμονικών – Καταγγελίες Οράματος «Δεν θα επιτρέψω να δημιουργηθεί νοσηρό κλίμα και να αιωρούνται σκιές» (ΒΙΝΤΕΟ)

0
68

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
(βίντεο από dhras.gr)

Γιώργος Κυρίτσης : ‘’Δεν θα επιτρέψω να δημιουργηθεί νοσηρό κλίμα και να αιωρούνται σκιές.’’-Στον Εισαγγελέα προσέφυγε ο Δήμαρχος Κω ζητώντας την πλήρη διερεύνηση των διαδικασιών του διαγωνισμού για το Φεστιβάλ των Φιλαρμονικών.

Τον Εισαγγελέα Κω επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης ζητώντας να υπάρξει πλήρης και ενδελεχής έρευνα και να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών της παράταξης ‘’Όραμα’’ για το διαγωνισμό που αφορούσε τη διοργάνωση του Φεστιβάλ των Φιλαρμονικών.

Ο Δήμαρχος Κω σε δήλωση του, αμέσως μετά, ανέφερε:

‘’ Όποιος καταγγέλλει έκνομες ενέργειες, οφείλει να τις τεκμηριώνει και όχι να πετάει λάσπη αδιακρίτως και μετά να κρύβεται.

Δεν θα επιτρέψω να δημιουργηθεί νοσηρό κλίμα, να αιωρούνται σκιές.

Προσέφυγα εγώ ο ίδιος στη Δικαιοσύνη γιατί δεν είχαν το σθένος και το κουράγιο να πάνε οι άλλοι.

Θα υπάρξει πλήρης διερεύνηση, δεν θα μείνει καμία σκιά. Και αυτοί που επιχείρησαν να δημιουργήσουν νοσηρό κλίμα θα υποστούν τις συνέπειες εφόσον η Δικαιοσύνη αποφανθεί ότι τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται στο συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Θέλω να επαναλάβω ότι η πολιτική κριτική, όσο σκληρή και άδικη και αν είναι, δεν με ενοχλεί. Είναι στοιχείο της δημόσιας αντιπαράθεσης.

Υπάρχουν όμως σαφή και διακριτά όρια ανάμεσα στην πολιτική κριτική, στη συκοφαντία και στη δημιουργία νοσηρού κλίματος. Όποιοι δεν μπορούν να διακρίνουν αυτά τα όρια, θα τους βοηθήσει να τα διακρίνουν η ίδια η Δικαιοσύνη.

Η Κως έχει σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει, υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι και ασύμμετρες απειλές. Χρειάζεται αίσθηση ευθύνης από όλους.’’

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ