Με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Κατερίνα Κωνσταντινίδη

16
1264

με τον Θεοδόση Νικηταρά και η Κατερίνα Κωνσταντινίδη

 

Μια νέα δημιουργική συμπολίτισσά μας, η ελεύθερη επαγγελματίας Κατερίνα Κωνσταντινίδη, εντάσσεται από σήμερα στην παράταξη της «Ισχυρής Κω» ενώνοντας τις δυνάμεις της στην κοινή προσπάθεια για μια νέα κατεύθυνση στο Δήμο και στο νησί μας.

Η Κατερίνα Κωνσταντινίδη ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Θεοδόση Νικηταρά  και τόνισε ότι πιστεύει πως μέσα από την ενότητα δυνάμεων που εκφράζει η «Ισχυρή Κως» η κοινωνία μας μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον, συμπληρώνοντας ότι η ιστορία και ο πολιτισμός του νησιού μας αποτελούν τα ισχυρότερα εφόδια για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς την καλωσόρισε στο δυναμικό της «Ισχυρής Κω» τονίζοντας ότι η κοινωνία μας έχει ανάγκη την ενεργό συμμετοχή νέων ανθρώπων στα κοινά, με φρέσκιες ιδέες και πολύ μεράκι για προσφορά στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. για τα μπουζούκια είστε όλοι! Καλύτερα μισό ψηφοδέλτιο παρά αυτό.

  2. ΘΕΟΔΟΣΗ ΕΙΠΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ.ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΝΟΣ.

  3. Όλο φάουλ κάνεις. Βρε έτσι σου είπα εγώ; Βρήκες μια κοπελλα την τσικνοπέμπτη, σου φάγκρισε, γη ρωτάς «θες να κατεβεις υποψηφια μαζι μου», σου λέει «ναι» κι εσυ το ίδιο βραδυ την αναγγελεις με φωτογραφια από το ίδιο κεντρο; Σοβαρα πράμαρα είναι αυτά παιδάκι μου; Αυτά σου μαθαίνει ο Κώστας; Κρίμα!

  4. Με θάρρος δώσε το στίγμα της επιτυχίας και της προσπάθειας για ένα καλύτερο μέλλον.

  5. Βρε τι παιδομαζωμα ειναι αυτο σε καθημερινη βαση. Καθημερινα ανακοινωνουν υποψηθιους..Αλλα κανεις δεν ανακοινωνει το προγραμμα του…Το χειμωνα δεινοπαθουμε να κατεβουμε στη πολη γιατι απλουστατα δεν υπαρχει δρομος . Υπάρχει ενα ποταμι που συνδεει την πολη με τα χωρια , Δεν υπαρχει οδικο δικτυο και δεν ασχολειται κανεις,,Σε λιγα χρονια ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠ ΤΟ ΧΥΤΑ γιατι τα κουνουπια ειναι σαν τα ελικοπτερα και ο υδροφορος θα μολυνθει αφου ολα τα αποβλητα της εγκαταστασης ειναι στην επιφανεια.. Συγκοινωνια δεν υπαρχει ,,..Ο τουρισμος ειναι στα χερια ολιγων αυτοι εχουν το μαχαιρι αυτοι και το πεπονι.ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ απο τοτε που υπηρχαν οι καποδιστριακοι δημοι΄.. Κατα τα αλλα ειναι περιχαρεις οι επικεφαλεις των παραταξεων οταν ανακοινωνουν ενα νεο μελος στη παραταξή τους

  6. Μπράβο έκανες πολύ ορθή κίνηση
    Ο τόπος μας χρειάζεται ανθρώπους σαν εσένα
    Όλοι είμαστε μαζί σου
    Μην ακούς κανέναν.Καλή επιτυχία Κατερίνα μας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ