Αριστοτέλης Πατούρης: “Δέσμευση Νικηταρά για διάλογο με όλους…εκτός από τους πολίτες και τους συνυποψηφίους του”

18
510

Αριστοτέλης Πατούρης : “Δέσμευση Νικηταρά για διάλογο με όλους…εκτός από τους πολίτες και τους συνυποψηφίους του”

Πριν από λίγες ημέρες, ο κ. Νικηταράς που εκπροσωπεί την προηγούμενη δημοτική αρχή, έχοντας και το χρίσμα του πρώην δημάρχου αλλά και κομματικής οργάνωσης, πραγματοποίησε την πρώτη περιοδεία του στο κέντρο της πόλης.
Έκανε λόγο για την αναζωογόνηση του κέντρου της πόλης καθώς και για ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την αύξηση της επισκεψιμότητας. Στο ερώτημα τι έκανε ο ίδιος ως δημοτική αρχή την προηγούμενη περίοδο η απάντηση είναι εύκολη: Απολύτως τίποτα.
Προφανώς όμως, τα πέντε αυτά χρόνια που είχε παραιτηθεί από την εντολή που του έδωσαν οι πολίτες και ιδιώτευε, έχει χάσει επεισόδια ή εθελοτυφλεί για πολλά που έγιναν.
Δεν ξέρει για το θεσμό της Λευκής Νύχτας που έφερε και στήριξε αυτή η δημοτική αρχή μαζί με τους επαγγελματίες. Δεν ξέρει για τη Δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Οpen Mall) με τη συμμετοχή 221 επιχειρήσεων της πόλης, πρόταση που προετοίμασε και υπέβαλε ο Δήμος Κω σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και θα χρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης με παρεμβάσεις 1,8 εκ. ευρώ. Το εμπορικό κέντρο της Κω θα αναβαθμιστεί αισθητικά και λειτουργικά με σύγχρονο φωτισμό και παρεμβάσεις, όπως :
-συστήματα παροχής δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (free wifi).
-πλατφόρμα έξυπνης πόλης.
-συστήματα ελεγχόμενης στάθμευσης.
-προμήθεια και εγκατάσταση αστικού εξοπλισμού κατασκευασμένου με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά (έξυπνα παγκάκια).
-προμήθεια ενός mini bus.
-σύστημα ψηφιακής σήμανσης μνημείων και πολιτιστικών χώρων.
-συστήματα ελέγχου πρόσβασης σε πεζόδρομους (βυθιζόμενα κολωνάκια).
Ο κ. Νικηταράς δεσμεύτηκε επίσης για… διάλογο με ανοιχτές πόρτες σε όλους, δίχως διαχωρισμούς. Και απέδειξε πόσο συνεπής είναι μέσα σε 48 ώρες. Αρνήθηκε το διάλογο με τους υποψηφίους δημάρχους μπροστά στους πολίτες.
Όποιος δεν έχει πρόγραμμα, όποιος δεν έχει να προτείνει κάτι καινούργιο και διαφορετικό στους πολίτες, όποιος δεν έχει απαντήσεις, φοβάται το διάλογο και την επαφή με τους πολίτες. Η αδυναμία του να σταθεί με δημόσιο λόγο αλλά και ο φόβος για τις ερωτήσεις που θα δεχθεί από τους πολίτες μαζί με το φόβο της σύγκρισης του έργου της προηγούμενης δημοτικής αρχής με τη σημερινή, τον οδήγησαν στην απόρριψη του διαλόγου.
Η Κως όμως πρέπει και θα προχωρήσει μπροστά με αυτούς που έχουν πρόγραμμα, με αυτούς που μπορούν με αυτούς που εμπνέουν. Με αυτούς που δεν φοβούνται το διάλογο και δεν έχουν εξαρτήσεις.
Η Κως του 2023 πρέπει να είναι η Κως των μεγάλων αλλαγών, της συνεργασίας και του διαλόγου.

Αριστοτέλης Πατούρης
Δημοτικός Σύμβουλος

18 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΕΣΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ,Η ΑΛΗ.ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ

      ΘΑ ΣΑ ΚΑΝΩ ΜΥΝΗΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΙΦΛΙΚΗ ΣΑΣ,ΜΕ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ.ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ.ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΘΟΣ.ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΤΕ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΕΛΗ,Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ.ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;;; ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  1. Βγάλτε πρώτα το πόθεν έσχες αυτά τα πέντε χρόνια από τα μηνιάτικα που εισπράξατε και μετά ξεκινήστε να επικοινωνείτε με τους πολίτες .Για να ξέρουν και αυτοί με ποιον έχουν να κάνουν.

  2. Ποιος έφερε το πρόγραμμα τελη? Εμπορικό ς σύλλογος το έφερε τελη και συν υπέγραψε ο Δήμος να λεμε ολη την αλήθεια και οχι μιση και εκτός αυτου ο αντιπρόεδρος του εμπορικου συλλογου Δ.Σαράντη ς ειναι υποψήφιος του Νικηταρά και οχι του κυριτση

  3. Τελη, εντέλει τετελη εσυ και ο απερχομενος. Και εσυ δεν φταις κιολας, αλλα ας πρσεχες τις παρεες σου

  4. ΤΕΛΗ..ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ….ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ….ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕΣ..!!!!ΕΓΙΝΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Κ ΑΠ[Ο ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ…ΜΑΖΕΨΟΥ ΛΙΓΟ…ΧΑΛΑΡΩΣΕ Κ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Κ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ..ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ..!!!ΕΛΕΟΣ..

  5. Ο Τέλης ο έμμισθος συμβουλος του Κυρίτση στην μαρίνα των απευθείας αναθέσεων των υπλλήλων…. και των ακριβών γευματων.
    Βοά η μαρίνα Τέλη μου βοα….

  6. Εγκρίθηκε από την επιτροπή και καθιερώνεται ο ύμνος της ΜΑΡΙΝΑΣ
    Marina, Marina, Marina Ti voglio al più presto sposar
    Marina, Marina, Marina Τi voglio al più presto sposar
    O mia bella mora No non mi lasciare
    Non mi devi rovinare Oh, no, no, no, no, no

  7. πετάγονται σαν τη λούτσα δηλαδή, αυτό μας έλλειπε στην πόλη που ούτε τα φανάρια δεν δουλεύουν σωστά

  8. Έξυπνη πόλη,έξυπνα παγκάκια,έξυπνα φωτιστικά,έξυπνοι εξοπλισμοί,έξυπνη σήμανση μνημείων

    …έξυπνη μονοδρόμηση της Κουντουριώτη,εξυπνότατη ηχορήπανση,έξυπνο χάος,έξυπνο κυκλοφοριακό,έξυπνα τρενάκια που σε αναγκάζουν να σέρνεις το όχημα για τη δουλειά,έξυπνη πολιτική των All Inclussive..αυτή η εξυνάδα μας μάρανε,αλήθεια εσείς κ.Πατούρη τι θα απαντούσατε όταν σ ένα Δημόσιο διάλογο,σας ρωτούσαν πως γίνεται ένα νησί να έχει κυκλοφοριακό πρόβλημα προαστείου Πρωτεύουσας,τι θα απαντούσατε στην ερώτηση για την επικινδυνότητα στην κατάχρηση νησίδων,τσιμέντου και κυκλικών κόμβων?την έλλειψη χώρων πάρκινγκ,τους συμφεροντολογικούς μονόδρομους,τα επικίνδυνα οδικά έργα,το στένεμα των δρόμων,την επιβάρυνση όλων των οδικών δικτύων με παρεμβάσεις εντυπωσιασμού,το μαύρο χάλι του ασφαλτοτάπητα,την κυκλοφοριακή συμφόρεση 2-3 δρόμων που είναι άκρως επικίνδυνοι και την αύξηση των δυστυχημάτων?έχετε μήπως στοιχεία για το πόσα ατυχήματα υλικών ζημιών δεν είδαν δημοσιοτητα,αλλά κινδύνευσαν ζωές?

  9. Δεν το περίμενα από εσένα . Μου έδινες τελείως διαφορετική εντύπωση… Εσένα θέλουμε αρχηγό.

  10. Αυτή είναι η καταντια σας.Αυτο θελετε να φερετε στο δημο;Καμια θεση κανενα σχολιο επι της ουσιας.Μονο βρισιμο στις θεσεις καποιου.Δηλαδη η θεση σας είναι ψηφισετε εμας να οικονομισουμε ετσι;Καποιο άλλο λγο να σας ψηφισουμε κυριοι της αντιπολητευσης εχετε:Το Κυριοι σε ισαγωγικα γιατι προφανως εβνας που απλα βριζει δεν είναι κυριος

  11. μέσα στο εκλογικό του κέντρο μετά την ήττα του 2010!!! Το 2014 μέσα οι //////ηδες…χαχαχαχ βρε τι πάθαμε με αυτούς ρε!! χαχαχαχχα

  12. Πώς είναι δυνατόν, άνθρωποι που θέλουν να συμβάλλουν στα κοινά , με ένα μορφωτικο επίπεδο, που μέλημα τους (υποθέτω ) είναι η εξωθεν καλή μαρτυρία, που υποτίθεται έχουν κρίση, που υποτίθεται έχουν μία «ισορροπημενη «προσωπικότητα, που υποτίθεται θέλουν να φαίνονται και να είναι εντιμοι προς τον κόσμο αλλά και προς τον εαυτό τους, να έχουν βάλει παραβαν στα μάτια, ωτοασπιδες στα αυτιά και γρασο στα μυαλά, ώστε να μην βλέπουν το κακό που βλέπουν όλοι, να μην ακούν την φωνή της λογικής παρα μόνο την κακιά σειρηνα και το μαύρο γρασο να έχει μπλοκάρει την κρίση τους και να «τρέχει » μόνο τις σκέψεις που βολεύουν? Πώς κε. Τελλη? ? Ούτε τυφλός είσαι, ούτε κουφος ούτε ανοος. Πώς και γιατί λοιπόν?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ