ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΩ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας στις 12:00

0
480

Απεργιακή κινητοποίηση

Το Δ.Σ του Συλλόγου, καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συνεχίσουμε δυναμικά τον αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για τους διορισμούς και τις προσλήψεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών!

Συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που εξήγγειλε η Δ.Ο.Ε. την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου (σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας στις 12:00π.μ.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                     Η Γεν. Γραμματέας

Ψύρη Μαρία Ντάντου Ευαγγελία

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο στηρίζει και συμπαραστέκεται στους απεργούς εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους  του δημοσίου γιατί έχουν δίκιο, γιατί οι εργαζόμενοι θέλουμε και μας αξίζει τα παιδιά μας να φοιτούν σε σχολεία με όλους τους δασκάλους και καθηγητές, που δεν θα αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο.
Γιατί θέλουμε τα παιδιά της εργατικής τάξης να πηγαίνουν σε σύγχρονα και ασφαλή σχολεία που θα ανήκουν στο δημόσιο και δεν θα επιβαρύνουν ούτε ένα σεντ τις τσέπες των γονιών τους.
Γιατί οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα ζούμε την μεταμνημονιακή εποχή των ελαστικών σχέσεων εργασίας, της απλήρωτης εργασίας ,της βαριάς φορολόγησης και των κατασχέσεων της λαϊκής κατοικίας. Ότι ακριβώς ζουν και οι συνάδελφοι μας στο δημόσιο.
Γι’ αυτό η θέση μας είναι δίπλα τους στον απεργιακό τους αγώνα..

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ