Η 1η επίσκεψη για τα κάλαντα στο Δημαρχείο- Τα παιδιά του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κω μας χάρισαν όμορφες στιγμές (Φωτό- Βίντεο)

11
654

ΘΕΜΑ : “Η πρώτη επίσκεψη για τα κάλαντα στο Δημαρχείο- Τα παιδιά του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κω μας χάρισαν όμορφες στιγμές και χαμόγελα.”

Την πρώτη επίσκεψη παιδιών που ήρθαν στο Δημαρχείο για να του πουν τα κάλαντα, δέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης.

Οι μαθητές της τρίτης και της πέμπτης τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κω, έκαναν την πιο όμορφη έκπληξη στο Δήμαρχο Κω σήμερα το πρωί.

Το Δημαρχείο γέμισε με παιδικές φωνές και χαμόγελα.

Είπαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο και αντάλλαξαν μαζί του ευχές για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.

Ο Γιώργος Κυρίτσης ευχαρίστησε τα παιδιά και τους ζήτησε να μεταφέρουν τις ευχές του για υγεία και πρόοδο και σε όλους τους μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κω.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με ποιόν τρόπο και τι άδειες χρειάζενται για να κατεδαφιστεί ο αμίαντος ώστε να μην πάθουν καρκίνο οι εργαζόμενοι στην κατεδάφιση.

  2. Τους μίλησε και για το σημαντικό νόημα που έχει η λέξη δόλιος. Τους είπε ότι είναι τυχερός και μπορεί να εκλεγεί και δημοτικός σύμβουλος αυτός που την κατέχει και μάλιστα με γραπτή απόφαση του δικαστηρίου.

  3. Μέσα σε ένα μεγάλο δάσος με βελανιδιές ζούσε μια έξυπνη κουκουβάγια που έβλεπε τα πάντα γύρω της. Δεν της ξέφευγε τίποτα. Και κρατούσε και βιβλίο για να θυμάται. Και ήταν στο συμβούλιο. Ο βασιλιάς των ζώων του δάσους, ένα γέρικο πια λιοντάρι, εκτός από την κουκουβάγια είχε συμβούλους από όλες τις φυλές. Τον βόα, Τον αρκούδο. Το αηδόνι. Τον πίθηκο. Την ύαινα. Την Χελώνα. Τον λαγό. Το Κοράκι. Και τον Χιμπατζή. Με σοφία βασίλευε το λιοντάρι και ήταν όλα καλά και ήρεμα. Αλλά μια μέρα το φίδι λέει στην ύαινα. Σύντροφε δεν πάει άλλο στο βασίλειο με ένα γέρο βασιλιά και με την χελώνα και το λαγό συμβούλους Και επειδή ήταν τα πιο πολλά διώξανε τον βασιλιά και έγινε η ύαινα βασιλιάς με υαινάκια συμβούλους. Η έξυπνη κουκουβάγια επειδή δεν υπήρχε κοντά άλλο δάσος για να φύγουνε είπε στις άλλες φυλές να μην κάνουν επανάσταση γιατί είναι πιο λίγοι και να περιμένουν σιωπηλοί μέχρι να γίνουν περισσότεροι. ΔΙΔΑΓΜΑ: Έχει ο καιρός γυρίσματα.

    • Συγνώμη κιόλας.Με τέτοιες ασυναρτησίες θα πάρετε το Δήμο? Γιατί να δεχτούμε ότι η Ρούφα είναι καλύτερη όταν και μόνο από τα σχόλια των οπαδών της μου έρχεται εμετός?Ποιοι είναι αυτοί που θα διοικήσουν το Δήμο?
      Οι εκλογές πλησιάζουν και η κ. Ρούφα έχει μαζί της το κ.Πη,τον κ. Τζόγια τον κ. Κίτση και τον κ.Καρδούλια…Με αυτούς θα στελεχώσει το Δήμο? Οικονομικές υπηρεσίες, ΔΕΥΑΚ,τεχνικές υπηρεσίες,Μαρίνα κ.λ.π.? Άστο φιλαράκι με τούς μύθους….Και εγώ δεν θέλω να βγεί ο Κυρίτσης γιατί ότι είχε να δώσει το έδωσε, αλλά δεν με πείθει η Ρούφα και οι δυό τρείς συνεργάτες της….Τέλος .Πάλι ο Κυρίτσης θα είναι Δήμαρχος….

    • ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ.ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΑΛΛΑΞΕ ΛΙΓΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ.

  4. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΤΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

  5. Η Δικαιοσύνη τους καταδίκασε για δόλο και σκοπιμότητα εναντίον των εργαζομένων του Δηρας. Τι να πούνε στα παιδιά μας για χριστουγεννα και ευχές. Αυτοί είναι

  6. Θα αλλάξω τροπάριο αλλά για τα υαινάκια και την ύαινα δεν πράκειται να σταματήσω θα τους υμνώ κάθε μέρα. και ξέρεις γιατί. Είναι κακοί άνθρωποι.

  7. Ποιός σου είπε ότι ότι είχε να δώσει το έδωσε ΑΜΑ ΤΟΝ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΚΑΚΙΑ ΜΙΣΟΣ ΜΙΖΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΝΑ ΤΕΛΈΙΩΝΕΙ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ