ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ποιοι… έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο (Εορταστική ατμόσφαιρα, ευχές & συγκίνηση στο Δημαρχείο Κω)

21
1882

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Εορταστική ημέρα -παραμονή Χριστουγέννων- με ευχές και κάλαντα στον Δήμαρχο ΚωΘ. Νικηταράς.

Από νωρίς το Δημαρχείο κατακλύστηκε από συμβούλους, εργαζόμενους του δήμου και πολίτες (μεταξύ αυτών ο πρ. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Η. Καματερός, ο πρ. Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, ο πρ. Πρόεδρος του ΔΣ Γ. Θεοφιλίδης, διάφοροι σύλλογοι, εκπρόσωποι φορέων κ.α.) που έσπευσαν να δώσουν στον Δήμαρχο και τους παριστάμενους Δημοτικούς συμβούλους της παράταξής τους τις ευχές του για καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά.

Πρώτη-πρώτη κατέφτασε η μπάντα της 80 ΑΔΤΕ, ακολούθησε η Φιλαρμονική Κω υπό την διεύθυνση του μαέστρου  Θ. Πουλιού, η Φιλαρμονική Ηρακλειδών υπό την διεύθυνση του μαέστρου Ν. Γκαναβούρα και πολλές παρέες μικρών και μεγάλων γεμίζοντας μελωδίες και κάλαντα το γραφείο Δημάρχου.

Με χαμόγελο, αλλά και συγκίνηση υποδέχθηκε όλους ο Δήμαρχος Κω ενώ, πολλές ήταν οι ευχές απ’ όλους τους παριστάμενους στον δήμαρχο και στους δημοτικούς συμβούλους για καλή επιτυχία στο έργο τους με υγεία, ενότητα και αγάπη.

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά τα καλά τα και η συγκίνηση καλό θα είναι όμως να προσέξετε το πως μιλάτε δημαρχε. Αντιπροσωπεύετε κάποιο κοσμο που σας ψήφισε και οι εκφράσεις πεζοδρομίου και η κακιά σας δεν κολλάνε. Να βουτάτε τη γλώσσα σας στο μυαλό σας προτού μιλήσετε γιατί χάνετε την μπάλα. Καλά Χριστούγεννα καλές γιορτές. Το νέο έτος να βρει τη δημοτική αρχή πιο νηφάλια και πιο μετρημένη στα λόγια της. Μετανοείτε

  2. Περάστε να δείτε πώς έκαναν το συντριβάνι στα δελφίνια. Πιο κιτς, πεθαίνεις. Αισθητική για τα ταπάχανα.

  3. Έπρεπε να παρευρεθεί και ο Ντάνος εις ανταπόδοση της παρουσίας για το Best Seller της χρονιάς:

    ‘Οι Κύκνοι του Ντάνου’…..απίθανο βιβλίο,πλοκή,συναίσθημα,εξερεύνηση ενδόμυχων συναισθημάτων,πρόλογος,επίγευση αλλά και επίλογο μετά το γεύμα με τους Κύκνους Ψητούς..άντε και του χρόνου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ