ΔΕΥΑΚ για Υδατόπυργο Αντιμάχειας: Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση συστοιχείας πιεστικών… (παρακαλούνται οι καταναλωτές να ελέγξουν)

2
377

Η ΔΕΥΑΚ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τοποθέτηση συστοιχίας πιεστικών συγκροτημάτων στον Υδατόπυργο της Αντιμάχειας

Η υδροδότηση της Δ.Κ. Αντιμάχειας γίνεται από σήμερα Πέμπτη 20-12-2018 μηχανικά αφού ο Υδατόπυργος τίθεται εκτός λειτουργίας λόγω των απαραίτητων εργασιών της ανακατασκευής του.

Η υδροδότηση της περιοχής θα γίνεται πλέον με ελαφρώς αυξημένη πίεση και γι΄αυτό το λόγο παρακαλούνται οι καταναλωτές να ελέγξουν τις εγκαταστάσεις των ακινήτων τους για πιθανές διαρροές.

Επίσης λόγω της αυξημένης πίεσης στο δίκτυο ενδέχεται να εμφανισθούν θολώματα ή στροβιλισμοί.

Τέλος μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ρυθμίσεις του συστήματος στις νέες συνθήκες ενδέχεται να συμβούν μικρής κλίμακας και διάρκειας διακοπές υδροδότησης στη Δ.Κ. Αντιμάχειας.

Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε την κατανόηση των συνδημοτών μας και για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με την υδροδότηση των ακινήτων τους να απευθύνονται στη ΔΕΥΑΚ στο τηλέφωνο 2242025243 ή στην Δ.Κ. Αντιμάχειας και στο τηλέφωνο 2242360161.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε θα μας πείτε αν είναι αλήθεια ότι σας χρωστάνε πάνω απόοκτώ εκατομμύρια, τώρα έγιναν εννέα και ότι βρήκατε τον ιδιώτη να πουλήσετε τους βιολογικούς;; Άκου συστοιχεία και ότι το νερό θα βγαίνει θολό. Αφού ρε σεις το νερό από μόνο του είναι μαύρο.

  2. Αργα το θυμηθήκατε!
    από χθεσ επρεπε νουμερα να ειχατε ειδοποιηση τους ανθρώπους και όχι ,εντελως ξαφνικα και χωρισ μια ανακοινωση,να κοβετε το νερο για πεντε ωρεσ!
    Ακομα και σημερα υπαρχει θεμα!
    ετσι θα παει δηλαδή;
    Ωχ την κατσαμε τη βαρκα!
    Εσεισ ετσι κανετε εκιει που ζειτε ;
    Σας πηρε κοντα σαραντα ωρεσ να σας κοψει να βγαλετε μια ενημερωση ε;
    βρε νουμερα ,μην στεναχωριεστε ,και εμεισ χωρισ καμια ειδοποιηση, θα σας ενημερώσουμε …….στην καλπη!
    Εκει να δειτε,πωσ θα ….σας κατσει η βαρκα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ