ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ : Έφτασαν στο σημείο να αμφισβητούν το έργο ανακατασκευής του Υδατόπυργου στην Αντιμάχεια-Τα ψέματα και οι αθλιότητες δεν έχουν τέλος

10
542

ΜΗΝΑΣ ΚΙΑΡΗΣ : “Έφτασαν στο σημείο να αμφισβητούν το έργο ανακατασκευής του Υδατόπυργου στην Αντιμάχεια-Τα ψέματα και οι αθλιότητες δεν έχουν τέλος.”

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Μηνάς Κιάρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Τα ψέματα και οι αθλιότητες του Οράματος δεν έχουν τέλος.

Έφτασαν στο σημείο να αμφισβητούν και το έργο ανακατασκευής του υδατόπυργου στην Αντιμάχεια, που έχει ήδη ξεκινήσει.

Μετά τις εργαστηριακές μετρήσεις και τη στατική μελέτη στον Υδατόπυργο, η ΔΕΥΑΚ υπέγραψε τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Ανακατασκευή του Υδατόπυργου της Δημοτικής Κοινότητας Αντιμάχειας Κω λόγω βλαβών από το σεισμό της 21ης Ιουλίου 2017» με το ποσό των 301.750€ από ιδίους πόρους.

Το έργο είναι συμβασιοποιημένο από τις 9 Ιουλίου 2018 και οι εργασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ σήμερα ανακοινώθηκε και η ένταξη του έργου στο Ε.Π Νοτίου Αιγαίου, μετά από πρόταση της ΔΕΥΑΚ, η οποία έτυχε υψηλής αξιολόγησης.

Όπως αντιλαμβάνονται οι πολίτες της Κω, το “Όραμα” λέει ψέματα με τον πιο επαίσχυντο τρόπο, αμφισβητώντας την εκτέλεση του έργου.

Από εκεί και πέρα η κ. Ρούφα, τον τελευταίο καιρό, επέλεξε να παίξει με το θέμα του νερού, με τον ίδιο τρόπο που έπαιζαν και την προηγούμενη περίοδο: με ψέματα και αθλιότητες.

Όλοι αυτοί, που ήταν εξαφανισμένοι από την Αντιμάχεια και το τρίγωνο, επενδύουν στο λαϊκισμό χωρίς να έχουν ούτε μία πρόταση, χωρίς να έχουν σχέδιο ή πρόγραμμα.

Η Δημοτική Αρχή για την επίλυση των ζητημάτων ύδρευσης στην Δ.Κ. Αντιμάχειας έχει να παρουσιάσει συγκεκριμένες και ουσιαστικές παρεμβάσεις :

-Η ΔΕΥΑΚ έχει ήδη επενδύσει περίπου 700.000€.

-Εκτελείται το έργο της ανακατασκευής του Υδατόπυργου ύψους 301.750€.

-Δημοπρατείται τους επόμενους μήνες το έργο τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού ύψους 1,5 εκ ευρώ, έργο ενταγμένο στο ΕΣΠΑ 2014-2020.

-Δημοπρατείται τους επόμενους μήνες το έργο της κατασκευής αγωγού μήκους 5 χιλιομέτρων για τη μεταφορά νερού από το Πυλί ύψους 500.000€, έργο ενταγμένο από πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».

Με σταθερά βήματα βελτιώνουμε τις υποδομές ύδρευσης στην Αντιμάχεια και όχι μόνο, έχουμε να παρουσιάσουμε έργο και όχι το απόλυτο τίποτα της προηγούμενης περιόδου.

Και το κυριότερο: εμείς δεν φοβόμαστε ούτε περιφρονούμε τους πολίτες της Αντιμάχειας, συζητάμε μαζί τους στις λαϊκές συνελεύσεις αλλά και κάθε μέρα, ακούμε τις παρατηρήσεις, τα παράπονα και τις επισημάνσεις τους και τους ενημερώνουμε για ότι κάνουμε ή σχεδιάζουμε.

Οι άνθρωποι του παρελθόντος, πότε έκαναν κάτι ανάλογο, πότε ήρθαν σε μια λαϊκή συνέλευση, πότε άκουσαν τον πολίτη;”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΙΟ ΣΕΙΣΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ??? ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ??? ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΠΑΛΙ???ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΦΑΕΙ??

      • Μηνα,για ρωτα και μαθε γιατι εκοψε ο .......... απο τον κυριτση??????????

        Εσενα σε εκανε να σερνεσαι.Αντε για μηνα,και κριμα,να εισαι διπρόσωπος.

    • ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΟΠΡΟ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟΥ ..ΚΙΣΤΑ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ

      ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ.ΑΝΤΕ ΒΡΕ ..ΥΦΙΑΝΕ,ΧΑΡΑΜΟΦΑ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.ΓΥΦΤΟΑΤΣΙΓΚΑΝΕ.

  2. ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

    ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ ,ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ,ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΤΣΑΝΤΙΡ ΜΑΧΑΛΑ.

  3. ΤΙΠΟΤΑ!
    ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ »ΧΩΡΙΑΤΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ »ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ»!
    ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ’ΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!

  4. Μηνύματα χωρίς σημασία από δύο τρία άτομα που δεν μπορούν να απαντήσουν σε αυτά που λέει ο Μήνας κ άλλος βρίζουν γ το θέμα έχουν να πουν κάτι Τώρα που τους τύπωσε κ η Περιφέρεια η και αυτά αρλούμπες είναι..

  5. Για τον κύριο Κιαρη

    Μήπως έχετε κανένα καλό οφθαλμίατρο μένω απέναντι από τον υδατόπυργο έργα Δε βλέπω Λοιπόν έχετε κάποιον οφθαλμίατρο ντροπή

  6. Ε,όχι και εξ ιδίων πόρων....των δικών μας πόρων...απ την αύξηση τελών και ΔΕΥΑΚ

    δεν μιλάμε,δεν μιλάμε,αλλά χρεώνετε γκαρσονιέρα για λαχανόκηπο στα νερά.Εγώ ένα μπάνιο κάνω,μένω μόνος μου,ούτε σκυλιά,ούτε παιδιά,θέλετε ν αναρτήσω πόσα μου ήρθε η λυπητερή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ