Αναγνώστης: Λειτουργία Αντι-πρασίνου | Κάτι σίγουρα συμβαίνει και κατακρεουργούν ότι δέντρο υπάρχει παντού…

16
10156

Καλημέρα. Σημερινές φωτογραφίες όλες
Κάτι σίγουρα συμβαίνει και κατακρεουργούν ότι δέντρο υπάρχει παντού. Συν αυτά που ανέβασε κάποιος άλλος πριν από λίγο στο Ζηπάρι.
Ειδικά οι φωτό με τους ευκαλύπτους πριν τις Πόρτες, έχουν υποτίθεται άδεια και από το δασονομείο; Έκαναν κολώνες τα δέντρα γιατί φοβόντουσαν μην κάνουν ζημιά στα καλώδια της ΔΕΗ. Άτοπο μεν μιας κ αν ήθελαν να προστατεύσουν τα καλώδια δεν θα τα άφηναν στα 2 μέτρα ύψος…
Αναγνώστης

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αναγνώστη δεν είναι υπεύθυνη η υπηρεσία περιβάλλοντος για όλα τα κλαδέματα κατά μήκος του νησιού. Άλλο κλάδεμα και άλλο κουτσούρεμα. Και η περιφέρεια είχε βάλει ιδιώτη για το κλάδεμα στα σημεία αρμοδιότητας τους. Οι ευκάλυπτοι κλαδεύονται έτσι γιατί μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Όλα τα χρόνια έτσι γίνονται. Παραδείγματα όπως το Ζηπάρι αλλά και άλλες περιοχές είναι χέρι ιδιώτη και καθαρά για την ξυλεία. Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις για άλλους λόγους.

  2. Αυτά τα κουρεύει ο δήμος και η περιφέρεια με εργολάβο σε ένα μήνα θα έχουν ξανά βγει.

    Γιατί δεν λες αναγνώστη για το γηπεδο του Ασφενδιού που έκοψε από την ρίζα 20 δέντρα ?

    Το κούρεμα σε πείραξε ?

    Γιατί έβγαλες τι δημοσίευμα για το κανονικό κούρεμα των δέντρων τώρα ?

    Μήπως γιατί θες να πας αλλού το θέμα γιατί πρόεδρος του Ασφενδιού είναι φίλος σου η μπορεί να είναι και ο ίδιος που έβγαλε την δημοσίευση αυτή διέλυσε 20 δέντρα από την ρίζα με ιδιώτη και τα πούλησαν?

    • Αρχικα, επειδη εχω να κανω προφανως με ημιμαθη συμφεροντολογο.
      α) Σε προκαλώ σε 1 μηνα βαλε φωτό με τους ιδιους ευκαλυπτους που λες «θα εχουν βγει».
      β) Αν διαβαζες το κειμενο μου θα εβλεπες λεω στις πρωτες 2 γραμμες για τα δεντρα στο Ζηπαρι.

      Κοψε τα πολιτικα παιχνιδια, μιλαμε οικολογικά. Οποιος κ αν ηταν στην «εξουσια» υπευθυνος, τα ιδια θα ελεγα. Μικρε ανθρωπε. Λιγη τσιπα και ντροπη δεν εχεις, επικινδυνος τελειως.

      υ.γ. Κουρεμα δεν ειναι, τσεκουρεμα ειναι

  3. Λοιπόν ακούστε Και εμένα μου αρέσουν τα δέντρα άλλα παιδιά μέσα στην πόλη τα περισσότερα δέντρα πρέπει να βγουν εάν δεν βγουν θα θρηνήσουμε θύματα περάστε από κοντά και δείτε όλα τα δέντρα έχουν εγείρει είναι μεγάλα σε ηλικία και πολύ πολύ επικίνδυνα εάν πέσει ένα τέτοιο δέντρο σε ένα αυτοκίνητο ή ένα πεζό δεν καταφέρνει να βγει ζωντανός πεθαίνει ακαριαία μιλάμε για τόνους βάρους καλό είναι να αφαιρεθούν τα μεγάλα σε ηλικία δέντρα και αυτά που κρίθηκαν οι θα κριθούν επικίνδυνα και να τοποθετηθούν νέα δέντρα

  4. Στον λινοποτι απέναντι από την κάβα χαρτοφυλη που έχει ένα τεράστιο δέντρο κ θέλει κλάδεμα όχι καρατομηση δεν το βλέπουν εκεί υπάρχει κίνδυνος να πέσει στα καλώδια ας το δουν.

  5. Τα δέντρα που υπάρχουν σε όλα τα πεζοδρόμια της Κώ ειναι παράνομα και πρέπει να κοπουνε… Είναι πραγματικά ντροπή να υπάρχουν δέντρα σε πεζοδρόμια.. Έρχονται οι τουρίστες και μας κοροϊδεύουν….

    • Πρεπει να τρολλαρεις ετσι?
      Καλοκαιρι με τετοιο ηλιο ή μονη ελπιδα για σκια ειναι αυτα τα δεντρα.
      Μην λες βλακειες, αμα δε θες να βλεπεις δεντρα πηγαινε στην Αθηνα την τσιμεντουπολη σου. Εμεις θελουμε να βλεπουμε πρασινο εδω.

  6. Οι ευκάλυπτοι άμα μεγαλώνουν πολύ γρήγορα να κλαδεύονται συχνότερα. Δεν είναι λόγος αυτός επειδή βαριέστε να ξαναπάτε να τους κουτσουρέυετε έτσι κάθε χρόνο. Ξεριζώστε τους τότε και ρίξτε μπετά για να μη χρειαστεί να ξαναπάτε μια και καλή. Αντε να δουμε

  7. Αυτοί είναι οι ΖΑΙΟΙ μισούν τον τόπο την ομορφιά και την αρμονία αντι αυτού παντου κρανίου τόπος κομμενα δέντρα ΣΥΡΙΖΑ παντου, δρόμοι με πηγάδια, χωρίς φωτα, χωρις νοσοκομείο, ακόμα και στην ////καφε τα έβγαλαν τα δέντρα αφου μας στοίχισε η πλατεία 30000 για να την αξιοποιούν επιχειρηματίες…

  8. Ο λαλιστατος κατα τα αλλα γραφικος προεδρος , γιατι δεν μιλα? Μηπως εχει λερο μενη τη φωλεια του?

  9. Αυτό που συμβαίνει τελευταία είναι μοναδικό. Αυτή η μανία με το πετσόκομμα των δέντρων, έχει ξεκινήσει εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια. Πιο παλιά γινόταν σωστό κλάδεμα και την σωστή εποχή. Τώρα τελευταία βγαίνει «ο χάρος παγανιά» και όποιον βρει μπροστά του… εκτός αν θέλετε να γίνουμε Ντουμπάϊ, να μην υπάρχει έρημη σκιά να σταθείς, από κάτω!
    Οι λόγοι είναι προφανείς. Πουλάμε τα ξύλα, βολεύουμε δικούς μας με ξύλα και ξεμπερδεύουμε μια και καλή από τα φύλλα που πέφτουν, όταν τα κακόμοιρα τα δεντράκια με την μητέρα φύση, κάνουν τον ετήσιο κύκλο τους. Το κυριότερο, δεν κλαδεύονται όλα τα δέντρα με τον ίδιο τρόπο. Ξεσκονίστε, οι έχοντες τα πριόνια και κανένα βιβλίο…

  10. Τα δεντρα στην πολη εχετε φαγωθει να φυγουν,οχι μονο για ασφαλεια αλλα και να φτιαχτουν τα πεζοδρομια;το τελευταιο που κοψατε στου βουρου μετα απο καταγγελεια τις κυριας που εχει το καφε οτι θα τις πληρωσει ο δημος αν παθει κατι η περγκολα τις εσεις σαν δημος το κοψατε,την περγκολα που εχει η κυρια και εχει κλησει ολη τη γωνια δεν το βλελετε,δεν κανετε κατι ;;να τα λεμε ολα ο κοσμος σας εχει παρει χαμπαρι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ