ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ: Ο εμπορικός κόσμος και οι πολίτες της Κω αγκάλιασαν και έκαναν δικό τους το θεσμό της Λευκής Νύχτας

15
1449

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ : “Ο εμπορικός κόσμος και οι πολίτες της Κω αγκάλιασαν και έκαναν δικό τους το θεσμό της Λευκής Νύχτας.”

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κω κ. Χαδούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το θεσμό της Λευκής Νύχτας που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στην πόλη της Κω:

Η Κως έχει φως και λάμψη που νικά τη μιζέρια, τα ψέματα και τη ρητορική του μίσους.

Η χθεσινή βραδιά ανέδειξε την Κω της εξωστρέφειας, αφού ο εμπορικός κόσμος, οι πολίτες και οι επισκέπτες μας αγκάλιασαν και χάρηκαν το θεσμό της Λευκής Νύχτας.

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι ίδιοι οι έμποροι και οι επαγγελματίες είναι αυτοί που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και βάζουν τη δική τους πινελιά στο θεσμό της λευκής νύχτας που ξεκινήσαμε πριν από τρία χρόνια στην Κω.

Γιατί η χθεσινή γιορτή ανήκει στους εμπόρους και επαγγελματίες της πόλης της Κω.

Αυτή είναι η Κως που θέλουμε, η Κως που έχει αφήσει πίσω της το χθες, ενώνει τις δυνάμεις της, φοράει το πιο όμορφο χαμόγελό της και βγάζει τον καλύτερο εαυτό της.

Ευχή όλων μας να έχουμε και μία Λευκή Νύχτα και την περίοδο των Χριστουγέννων.

Και του χρόνου, η Λευκή Νύχτα να έχει ακόμα περισσότερο φως και λάμψη.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  2. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

  3. χαχαχα. 300 στρεμματα στην λαμπη θα αξιοποιησουν οι απερχομενοι .....τον πηρε ειδηση ολο το νησι.

    μιλαμε για μεγαλη μασα .βασιλη εσυ ?

  4. τη μιζέρια, τα ψέματα,την διχονοια, και τη ρητορική του μίσους την εφεραν ο κυριτσης

    και οι παρατρεχαμενοι του.

  5. Βασίλη στα μεγάλα προβλήματα ήσουν και είσαι απών.
    Του χρόνου θα είσαι στο σπίτι σου!!! Τον κουράσατε τον κόσμο με τα ψέματα σας.Θυμασαι τι έλεγες για ανάπτυξη,για ρυαναιρ και μειώσεις στα τέλη.Τι έκανες χάσαμε.ρη ρυαναιρ χάσαμε κρουαζιερόπλοια,αυξήσεις 100% στα τέλη και εγκατάλειψη σε όλη την πόλη.Αποδειχτηκες λίγος.
    Και τέλος δεν έκανες τίποτα για τα 70 στρέμματα της Λάμπης.ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ.8 ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΑΚΟΜΗ.

  6. Εκτος τόπου και χρόνου ο Βασίλης μας. Κυριε Χαδουλη εμφανιστήκατε στα ευχάριστα,στα ευκολα και στα ετοιμα? μα 5 χρονια ησασταν εξαφανισμένος και ανυπαρκτος το νησι εχει πιασει πάτο,εχει εγκαταληφθει στην τυχη του και εσεις τι μας λέτε τώρα?

  7. ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΒΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ Η ΚΩ ΒΟΥΛΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟΥς ΜΕΤΑΝΑΣΤΕς;
    πΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΣΕΙΣΜΟ;;;
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΚΡΟΥΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ.

  8. ελα στο κεντρο της πολης να σε ξεναγήσουμε

  9. Όλα για τα φράγκα των μισθών. Ένας πρόεδρος που κάνεις δεν τον γνωρίζει,εμφανίζεται για να κλέψει λίγο από την δόξα του εμπορικού συλλόγου.
    Κύριε Χαδουλη ακόμη περιμένουμε απάντηση για τις εκδηλώσεις της λευκής νύχτας.Εσεις βγάλατε δελτίο για κάτι που δεν στηριξατε.
    Δήμητρα.

  10. Η ίδια τακτική από την ΔΑ εμφανίζεται στους γάμους και τα πανηγύρια και κρύβονται εκκωφαντικα στα προβλήματα του τόπου. Βλέπε μεταναστεύει μεταναστευτικο χυτα βιολογικό σεισμό σκουπίδια χόρτα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ