Σπύρος Καρδούλιας: Γιατί απέκρυψαν την υπόθεση ΝΟΚ από το Δημοτικό Συμβούλιο και την Κωακή κοινωνία; Γιατί ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να κρύβουν τα έγγραφα;

19
1375

Σπύρος Καρδούλιας: Γιατί απέκρυψαν την υπόθεση ΝΟΚ από το Δημοτικό Συμβούλιο και την Κωακή κοινωνία; Γιατί ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να κρύβουν τα έγγραφα;

Με επιτακτικό και ξεκάθαρο τρόπο η επικεφαλής μας Ιωάννα Ρούφα ζήτησε τα έγγραφα που ο κος Κυρίτσης επίσης με «ξεκάθαρο» τρόπο ΑΠΕΚΡΥΨΕ στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κος Κυρίτσης αναγκάστηκε να βάλει το θέμα των 70 στρεμμάτων του ΝΟΚ αφού δεν μπορούσε πλέον να κάνει αλλιώς!

Είχαν ήδη μαζευτεί οι υπογραφές μας όπως προβλέπει ο κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ήρθε στο συμβούλιο χαριτολογώντας και χωρίς εισήγηση!

Χωρίς γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας!

Χωρίς απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Κω!

Χωρίς απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής!

Χωρίς να έχει συμμετάσχει στην κοινή συνεδρίαση ΤΕΕ και φορέων!

Διάβασε το παραχωρητήριο του 2002!

Απέκρυψε το έγγραφο της ΕΤΑΔ που μας παίρνει πίσω τα 70 στρέμματα!!!

Μας αποκάλυψε όμως ότι επικοινωνεί με την ΕΤΑΔ τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2017!

Τι μπορεί να υποθέσει και τι να σκεφτεί άραγε ο πολίτης της Κω;

Ποια έστω λογικοφανή απάντηση μπορεί να δοθεί;

Από το Μάιο ήξερε ο κος Κυρίτσης ότι η ΕΤΑΔ παίρνει από το δήμο τα 70 αυτά στρέμματα και το έκρυβε….

Γιατί;; Υπάρχει απάντηση;

Υπάρχει. Αυτή που θα δώσει ο ίδιος ο πολίτης της Κω.

19 ΣΧΟΛΙΑ

    • Σήμερα παίρνει σειρά για να υπογράψει τις Φ.......@@ρολογίες ένα ΝΕΟΦΡΟΥΤΟ υπόλοιπο της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ...

      Βρε ΟΥΣΤτττττττττ σΟυΡΑΜΑστές που σε λίγο με την σαλεμένη κυρά ΓΚΑΓΚΑ που μπλέξατε θα αρχίσετε να σκορπάτε δεξιά και αριστερά σε άλλες νέες και φρέσκες ξεσουρωμένες παρατάξεις..

  1. Τόσος χαμένος, άχρηστος και γκρι χρόνος μιας πενταετίας!

    Τόσα χρέη που θα καλεστεί η επόμενη δημοτική αρχή να πληρώσει και πάντα στις πλάτες των δημοτών.

    Να σε διοικούν δεκανίκια!

    Να ελπίζεις και να εύχεσαι να μην πέσεις στην παγίδα της ανάγκης ώστε να σε πάρουν αγκαλιά… για να μην τους μοιάσεις!

    Να εύχεσαι στο δρόμο της αξιοπρέπειας σου να μην συναντήσεις αυτούς τους «ισχυρούς» γιατί μπορεί και να την εξαγοράσουν… όπως και την ανάγκη σου…

    Αυτούς που κρατούν το σκήπτρο της εξουσίας και το κραδαίνουν με έπαρση μη φοβάσαι αγαπητέ συνδημότη.

    Αν τους γλείφεις και τους προσκυνάς, πρόοδο δεν θα δεις κι ας την αξίζεις.

    Για κάποιους αρχές- αξίες και εξουσία ποτέ δεν ήταν φίλες καθώς, ανεβαίνοντας το σκαλί της τελευταίας απώλεσαν την όποια συνείδηση – κουρελού διέθεταν(;)

  2. Απομακρύνθηκαν από την κοινωνία γιατί ή λησμόνησαν ή ποτέ δεν έμαθαν τι σημαίνει να αγωνίζεσαι με αξιοπρέπεια στο στίβο της βιοπάλης και του μεροκάματου.

    Σου ζητάνε να εναρμονιστείς με την κολακεία και το χρήμα (ακόμα κι αν πρόκειται για ψίχουλα).

    Σου ζητάνε να έχεις μάτια και αυτιά κλειστά! Να μην έχεις φωνή… Εξού και οι ψίθυροι… Ο φόβος και η εξάρτηση είναι η μεγάλη τους επένδυση.

    Ο αντίπαλος είναι θλιβερά μικρός λέει η επικεφαλής μας.

    Και εμείς ΠΟΛΛΟΊ – πλέον – για να επιχειρήσουν να μας… περιθωριοποιήσουν!

    • Δυο τρις λυσσασμένοι που έχασαν την μάσα, 2236 Ε τον μήνα, την εθελόντρια μάσα, την διαχείριση χρημάτων γράφουν και 5 ζα υπογράφουν.

      Τα υπολείμματα της πάλαι ποτέ ένδοξης παράταξης του Κωστούκου ξεχνούν μέσα στην μιζέρια τους ότι από την μεγαλομανία και την ολιγωρία του εν ευθυμία Δημάρχου χάθηκαν τα 70 στρέμματα του Ναυτικού Ομίλου… Αντί να ξεσηκωθούν για αυτό που ετοιμάζει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο ξεπούλημα των φιλέτων περιουσία των Κώων αρκούνται σε μίζερες ανακοινώσεις με τσόντα έτοιμα εμετικά σχόλια. Αποδίδουν οι πρώην ευθύνες στον σημερινό ανίκανο Δήμαρχο. Είναι ξεπερασμένοι διαχειριστές επικίνδυνοι για τους Κώους οι πρώην και οι σημερινοί, ζημιά για την Κω, ΝΑ ΠΆΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΎΡΙΣΤΟ….

      • Οι φορείς ΟΛΟΙ ξεσηκώθηκαν για να μην πουληθεί η έκταση. Ο Δήμαρχος τι κάνει;

        Αυτά που πολύ επιεικώς περιγράφει ο Καρδούλιας δημιουργούν πολλές υποψίες για τον Δήμαρχο. Αν δεν είναι εκ του πονηρού , είναι τελείως ανεξήγητη αυτή η κρυψίνοια,
        και η αδιαφορία από τον Μάιο που του έστειλαν την ανάκληση της παραχώρησης. Γιατί το έκρυψε από το δημοτικό συμβούλιο;

  3. ρε Σπύρο μιλάς λες και δεν τον ήξερες τι σόι πράμα είναι. Μόνο η παρτη και τίποτα άλλο

  4. Μεροκαματιάρηδες των μέσων ! Σήμερα βαλανε και όνομα . Το πήρανε το μυνημα . Αυτούς θέλετε να σώσουν το νησί ; Άνεργοι με βλεψη να εκλεγούν για να τρώνε τα λεφτά των δημοτών ; Σας ξέρουμε , σας μαθαίνουμε σιγά σιγά και ο κωος πολίτης θα σας δώσει αυτό που αξίζετε .

    • ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΟΥ (ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΣΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΕΙΦΘΕΙ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΦΟ,Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΑΙ ΟΥΑΙ ΤΩ ΑΝΟΗΤΩ!ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΟΙ…ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΣΥΧΟΙ..ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ ΝΑ ‘ΚΑΨΟΥΝ’ ΦΙΛΟ Η ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΗ?ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ ΦΕΎΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ‘ΚΑΨΙΜΟ’ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ‘ΘΑΨΙΜΟ’. ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ ΚΑΙ ΑΛΙ ‘ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ!
      ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ‘ΤΡΩΕΙ’ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ?
      ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΩΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥΣ!
      ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  5. Ο μεγα ανάδοχος των ταμπελων (ΒΙΜΕΛ)και όχι μόνο να μας πει από το 2011 έως και 2014 τι ενέργειες έκαναν τα κοπέλια της παράταξης του?????? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!
    ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

    • Ποιός είναι ο μέγας ανάδοχος των ταμπελών «ΒΙΜΕΛ» ρε Γκούφη; Τράβα μάθε καλύτερα αρπακτικό. Ξεκουμπίδια μασέλες που θα πιάσετε στο βόθρο σας αυτόν τον άνθρωπο.Μακάρι να του μοιάζανε κνόδαλα.

  6. Έλεος…..νομίζετε έτσι κερδίζετε κάτι;Ανεβάζοντας βλακείες και κάνοντας σχολικοί ίδιοι από κάτω;Αμάν πια….τόσα χρόνια από εσας επερναν…?ξαναφάει και κανένας άλλος.

    • Είχα την τιμή να γνωρίζω τον πατέρα σου! Ένας άνθρωπος με τέτοια σοφία που με άφηνε πάντα έκπληκτο σε κάθε συζήτηση! Ενα τόσο τραχύ επάγγελμα που εκείνος το είχε εναγάγει σε επιστήμη των τεχνών,ερχόταν σε σύγκρουση με την λεπτότητα που είχε ως άνθρωπος,τις άπειρες γνώσεις του για πράγματα που ποτέ δεν φανταζόσουν οτι γνωριζε και την ευγένεια της σκέψης του!
      Αν έχεις πάρει τις μισές απο τις αξίες που είχε εκείνος σαν άνθρωπος,και είμαι σίγουρος ότι τις έχεις αφομιώσει ως διδαχές ενός έντιμου και αξιοσέβαστου πατέρα,δεν έχεις παρά να κλείνεις τα αυτιά σου στις κακοήθειες και να πορεύεσαι με τις αξίες που έχεις λάβει. Θα είναι πολλές οι κακομούτσουνες σειρήνες..η κάθε μια για τους δικούς της λόγους θα δίνει την άθλια μάχη της χλευάζοντας σε, συκοφαντώντας σε και προπαντώς υποτιμώντας την δική μας νοημοσύνη. Έχουν πλέον γνώση οι φύλακες !

  7. Ποιός είναι ο μέγας ανάδοχος των ταμπελών «ΒΙΜΕΛ» ρε Γκούφη; Τράβα μάθε καλύτερα αρπακτικό. Ξεκουμπίδια μασέλες που θα πιάσετε στο βόθρο σας αυτόν τον άνθρωπο.Μακάρι να του μοιάζανε κνόδαλα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ