Ιωάννα Ρούφα: Οδύσσεια των ομπρελούχων στο Μαρμάρι και στο Τιγκάκι | Δήμος Κω Πόντιος Πιλάτος

57
1129

Το ζήτημα και την Οδύσσεια των ομπρελούχων στο Μαρμάρι και στο Τιγκάκι έθεσε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο η Ιωάννα Ρούφα.

Επεσήμανε εύλογα ότι το Δικαίωμα Χρήσης των παραλιών και αιγιαλού το έχει με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμος Κω. 

Ως εκ τούτου δεν μπορεί να παίζει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου.

Από το 2015 οι συμπατριώτες μας θεωρούνται καταληψίες και δέχονται σε μόνιμη πλέον βάση πρόστιμα, ενώ δουλεύουν μονίμως υπό το κράτος της ανασφάλειας κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο για τις νέες μηνύσεις που έλαβαν οι συνδημότες μας  και ρώτησε  -χωρίς να λάβει απολύτως ΚΑΜΙΑ απάντηση  – ποιες ενέργειες έχει κάνει ο δήμος για την επίλυση του ζητήματος.

Η επικεφαλής μας  με δεδομένα ότι:

-το δικαίωμα χρήσης της παραλίας ανήκει στο δήμο,

-τα μηχανήματα του δήμου είναι αυτά που καθαρίζουν τις παραλίες μας,

– από το 2015 μέχρι και σήμερα η δημοτική αρχή Κυρίτση σιωπηρά και ατύπως εμπαίζει τους εμπλεκόμενους με το πρόβλημα.

Προχώρησε στην παρακάτω πρόταση:

να σταθεί ο δήμος μας – ως οφείλει – δίπλα και όχι απέναντι στους ταλαιπωρημένους συνδημότες μας οι οποίοι στην κυριολεξία παλεύουν και έχουν μείνει μόνοι τους  – και να ορίσει τους δικηγόρους του δήμου για την υπεράσπιση τους στα δικαστήρια. 

Αναφέρθηκε τέλος στην ανικανότητα του δήμου να επιλύσει νομικά και θεσμικά το ζήτημα -το οποίο πλέον έχει εδραιωθεί – αλλά και στην απαράδεκτη στάση της κυβέρνησης απέναντι στο πρόβλημα των συνδημοτών μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

57 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από το 2015 θεωρεί καταληψίες όσους έχουν ενοικιάσει 10-15 μέτρα για ενοικίαση,αυτό το μόρφωμα και τους έχει τσακίσει στα πρόστιμα.Ο Καματερός παραδέχεται ότι είναι άδικο που τους έχει μετατρέψει η Κυβέρνηση σε αποθήκες χρέους,ενώ τους πετάει στο δρόμο,επειδή είναι λέει σε απόσταση 100 μέτρων από κάποιο μαγαζί με προνομιακό δικαίωμα,έστω και αν αυτό πήρε άδεια 20 χρόνια μετά απ τον επαγγελματία.Σκατά,σύριγγες,γόπες,σκουπίδια μαζεύουν οι ταλαίπωροι όλη την ημέρα,κάποιοι σε δύσκολη επαγγελματική ηλικία και είναι όλοι τους καταχρεωμένοι μετά τις καταδρομικές επιχειρήσεις της Κτηματικής ,που ορθά-κοφτά λέει ότι η Δημόσια Περιουσία είναι σε ξένα χέρια.Το είδαμε και αυτό.Ενώ ο Βουλευτής υποσχέθηκε να κάνει κάτι,τελικά συνεχίζουν τον βομβαρδισμό χρεών!!!Σε λίγο θ αρχίσουν οι πλειστηριασμοί κατοικιών,χώρων,υφαρπαγή μικρο-ποσών για τα θαφτικά .Ένα μπράβο στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    • Μπράβο ΚΑΜΑΤΕΡΈ, ΔΏΣΤΕ ΛΙΓΌΤΕΡΕΣ ΆΔΕΙΕΣ και ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΠΡΌΣΤΙΜΑ στους νταβ@δες των παραλιών. Οι παραλίες στους δημότες.

      Από την μια οι ξενοδόχοι που κλείνουν τις παραλίες και τους δρόμους προς τις παραλίες παρά τον νόμο, από την άλλη οι εκμεταλλευτές ομπρελάδες που κάθε χρόνο όλο και περισσότερα ζητάνε, πως θα μπορέσει ένας οικογενειάρχης να πάει την οικογένεια του σε μια καλή παραλία; Στον Παράδεισο έχουν φτιάξει και εταιρεία και δεν αφήνουν άλλο να συμμετάσχει στην στημένη δημοπρασία. 8 ΕΥΡΩ Η ΟΜΠΡΈΛΑ, ένα μεροκάματο για μια οικογένεια στους ντ@βατζήδες των παραλιών…

      • Θα χαρούμε,έτσι για κάτι τομάρια σαν και του λόγου σου δεν πάμε μπροστά..έτσι πληρώνουμε τον εμφύλιο.ευχομαι να σου πάρουν το σπίτι,να σε διώξουν απ’ την δουλειά,να μάθεις να σέβεσαι τον αδύναμο.τσουτσεκι…

      • ΟΡΑΜΑ απάντηση σε ΔΑΝΑ για δίκη ΓΠΣ:

        Μην τολμήσετε να ζητήσετε αναβολή στις 5 του Οκτώβρη…

      • Στήνεις συνέχεια ενέδρα στα φόρουμ για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κοπρίτη.

        σε έμαθαν όλοι πια.Το να χαίρεσαι που επαγγελματίες με κύκλο εργασιών 6-7 χιλιάρικα και κέρδη 2-3 μέσα στον ήλιο ,πετιούνται στον δρόμο,για να πας να κάτσεις τον βρωμόκωλο σου ,σε καθαρή παραλία ,δείχνει την κακία που σε δέρνει.Εύχομαι να σε δημοσιοποιήσουν όσοι σε πήραν χαμπάρι και την δουλειά που κάνεις,πέρα απ το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.Ύαινα.Δεν άφησες κανέναν που να μην τον πυροβολείς απ τα σκουπίδια στους εμπόρους,στα ταξί,στα μαγαζιά,στους ταξιτζήδες,τους γιατρούς,τα Νοσοκομεία.Ψυχάκια.

        • Το γαρ των ηλιθίων απείρων γένεθλα. Άπειρη η γενιά των ηλιθίων… Ο Θεός κολάζει τους βλάκας… ανέφερε ο Σιμωνίδης ο Κείος ....

          Πάντοτε και αναπόφευκτα όλοι υποτιμούν τον αριθμό των ηλιθίων μέσα σε έναν πληθυσμό. H πιθανότητα κάποιος να είναι ηλίθιος είναι ανεξάρτητη από κάθε άλλο χαρακτηριστικό αυτού του προσώπου. Τα μη ηλίθια άτομα πάντοτε υποτιμούν τις ζημιογόνες δυνατότητες των ηλίθιων. Ξεχνούν ότι πάντα και παντού ο συγχρωτισμός με ηλίθιους αποδεικνύεται ένα ηλίθιο λάθος. Οι πιο επικίνδυνοι άνθρωποι στον κόσμο είναι οι ηλίθιοι. «Μη αποκρίνου εις τον άφρονα κατά την αφροσύνην αυτού διά να μη γείνης και συ όμοιος αυτού»…..

      • Ο Ορισμός του Βλάκα είσαι.Γράψε και τίποτα άλλο ,σε βαρέθηκαν και τα πλήκτρα με τις επαναλήψεις!!Βλάκα φασίστα.

        Είναι εύκολο για ένα έξυπνο να κάνει τον κουτό, αλλά είναι αδύνατο σε ένα κουτό να κάνει τον έξυπνο Στέφενσον

      • απ τον Σίλλερ Φ.Αφιερωμένο στον βλάκα με περικεφαλαία του φόρουμ ,που περνιέται για έξυπνος και μάλιστα γράφει τις ίδιες βλακείες ,δήθεν για να αποστομώσει τις διαφορετικές απόψεις.Πιο βλάκας,πιο νούμερο από εσένα βλάκα ,δεν υπάρχει.
        Επίσης »’Επένδυσε στον βλάκα γνώσεις και το μυστικό της κατάθεσης θα είναι εγγυημένο»’απ τον Κασέεφ Ε.

    • Το σΟύΡΑΜΑ και η ΡΟΥΦΑ ΠΡΟΣΤΆΤΕΣ ΤΩΝ ΝΤ@ΒΆΔΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΏΝ, οι δημότες δεν αντέχουν να πληρώνουν για ένα μπάνιο ένα μεροκάματο.

      Ευτυχώς βρέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει μια τάξη στην εκμετάλλευση και με την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου να δίνει δεκάδες πρόστιμα στους πονηρούς που παίρνουν άδεια για είκοσι ομπρέλες και γεμίζουν και τους υποχρεωτικά ελεύθερους χώρους με 50. ΡΟΥΦΑ, υπάρχουν και οι δημότες, δεν αντέχουν το χαράτσι της ΦΑΡΑΣ ΤΟΥ ΟΜΠΡΈΛΑΔΩΝ και μην ξεχνάς έχουμε περισσότερους ψήφους.

      • Από ταξιντζηδες,σε Λεωφορεία,από την παλιά πόλη με τα κινέζικα στις καφετέριες,στους οδηγούς,ο κυνηγός της παρανομίας,ο βλάκας που πάσχει από μανία καταδίωξης,που του φταίνε όλοι,εκτός την κεφάλα του,βγήκε για αποφόρτιση οργής και απωθημένων,λεκιαζοντες φουκαράδες εξυμνεί την χολέρα που εκπροσωπεί ο ανεπιθύμητος κ η τάξη του.ολοι σε ξέρουν και προσωπικά.

        • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα."Θεός κολάζει τους βλάκας… ανέφερε Σιμωνίδης ο Κείος, 556-468 π.Χ. αλλά άλλαξε τίποτα;;;;

          Μη αποκρίνου εις τον άφρονα κατά την αφροσύνην αυτού διά να μη γείνης και συ όμοιος αυτού.» Ο «ξερολισμός», εξαιρετικά διαδεδομένος από αγράμματους…

      • ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΥΦΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;

        Είναι νταβατζήδες φτωχοι ανθρωποι που δουλέυουν 5 μηνες μέσα στον ήλιο και καθαρίζουν και τις παραλίες μας:;:;: Δηλαδή εσύ θέλεις να παρεου ολες τις παραλίες οι ξενοδόχοι:;;:: Να τα φάνε όλα και να μας ταισουν τα σκουπίδια τους:;;::

      • Ελπίζαμε για λίγες ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ από την κλίκα των ομπρελάδων για όλους, αλλά ο «Ψηλός ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος» πουλά ΨΕΜΑΤΑ σε όλους....

        Όλοι πια το έχουν καταλάβει ότι ο λαϊκισμός του ΣφΥΡΙΖΑ δεν σταματά. Οι νταβ@δες της παραλίας θα πρέπει να κατεβάσουν τις τιμές τους γιατί μερικοί ζητούν τιμές Βάρκιζας και χωρίς απόδειξη. ΜΑΥΡΟ χρήμα, μαύρη παραχώρηση, μαύρη εκμετάλλευση, έχουν καπαρώσει τις καλύτερες παραλίες … και εμείς θα πρέπει να σκάσουμε ένα μεροκάματο για να πάμε τα παιδιά μας στην θάλασσα.

        • Μόνο άρρωστα μυαλά και διαταραγμένες σκέψεις χαίρονται που η Προοδευτική Αριστερά εξαθλιώνει μικρο-επαγγελματίες 40 χρόνων

          και τους πετάει στο δρόμο.Ακόμα και στην περίπτωση του MEGA,που 200 Οικογένειες θα μείνουν στο δρόμο,συγκινήθηκαν ακόμα και οι εχθρού του.Εκεί καταντήσαμε ,να χαιρόμαστε με την εξαθλίωση του άλλου.Ρε και σένα θα έρθει η σειρά σου μογγόλε.

      • Αγαπητοί Αστυνομικοί,Αστυνομικίνες,πιλότοι ελικοπτέρων,χειριστές drones,αγαπητοί διμοιρίτες ΜΑΤ,

        ..αγαπητοί του FBI,αγαπητή CIA,αγαπητοί Αμερικάνοι επενδυτές,αγαπητέ Μαυραγορίτη της φάρας του ξεκληρίσματος….και σένα θα σε προσφωνήσει απόψε στην ΔΕΘ,ο Πρωθυπουργός,για τις υπηρεσίες σου…στον τόπο!!! Η φάρα του Μαυραγορίτηηηηηηηηηηηηη .

    • Αυτά δήλωνε ο «ΨΗΛΟΣ ΨΕΥΤΗΣ», ο Κάπτεν Ηλίας Καματερός ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος με δελτίο τύπου στις 2/6/17, άλλο ένα ΨΕΜΑ του Μαυρογιαλούρου...

      Καματερός : Λύθηκαν τα προβλήματα με τις παραλίες (ΖΟΕ Αλυκής, δόσεις, πρόστιμα)
      Με τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης λύθηκαν τα προβλήματα που είχαν προκύψει για την παραχώρηση των παραλιών. Συγκεκριμένα :
      1. Μπορούν να παραχωρηθούν τμήματα της παραλίας στο Τιγκάκι σύμφωνα με τους περιορισμούς που βάζει μόνο το ΦΕΚ 1024/1997 της ΖΟΕ Αλυκής, όπως επιβεβαιώθηκε τελικά σε συνομιλία του βουλευτή Ηλία Καματερού με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο.
      2. Ρυθμίζεται σε δόσεις το αντάλλαγμα προς τους Δήμους.
      3. Καταργείται η παράγραφος για τα πρόστιμα.
      Γραφείο Τύπου

  2. Μπορεί οι μισές και βάλε ακτές του Νησιού να είναι υπό κατάληψη ,απ τα All Inclussive

    Να έχουν τις μεγαλύτερες αυθαιρεσίες,μα έχουν κάνει ακόμα και λιμάνια,ολόκληρα γήπεδα,να έχουν καταπατήσει περιοχές,ακόμα και ημι-δασικές,να έχουν κάνει γήπεδα,χώρους για εστίαση δεκαπλάσια απ αυτά που πληρώνουν και δηλώνουν,να μην επιτρέπουν να περάσεις από χιλιόμετρα ακτής,που έχουν στήσει μπαρ με ανιματέρ,αλλά τα πρόστιμα τα ρίχνουν στους φουκαράδες του δεκάρικου!!!!Να γιατί πιάσαμε πάτο!!!!Έφερε στην ανέχεια μικρο-επαγγελματίες του μεροκάματου και αφήνει να οργιάζουν τις πολυεθνικές.Όμως και ο Δήμος έχει μερίδιο ευθύνης.Ας δει τι έκανε ο Δήμος Ρόδου.

    • Ξενοδόχοι και ομπρελάδες την ίδια εκμετάλλευση κανουν. ΤΩΡΑ ετοιμάζεται και το club Mediterrane να κλείσει τον δρόμο προς τον Άγιο Στέφανο.

      Για να σε δούμε Ιωάννα, θα πεις μια κουβέντα ή πάλι θα κάνεις την πάπια όπως στην καλύτερη παραλία του νησιού την χελώνα της Καρδάμαινας που για να πας πρέπει να έχεις διαβατήριο;;;;

      • Να χάσεις την δουλειά σου,να στα υποθηκεύσουν όλα για να μάθεις τι τραβάνε οι φτωχοί του δεκαδικού.η ζωή είναι τανα κ όλα κάνουν κύκλους.ολα να τα χάσεις διπολική προσωπικότητα.

        • ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ ΡΕ ΑΧΥΡΕΝΙΕ,ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ»ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΠΟΙΟΣ ΚΑΤ’ΕΣΕ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΝΤΑ? ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΟΥΛΑ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ.
          ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΝΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙΣ..

    • Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ με ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

      ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ από ομάδες ΜΑΦΙΟΖΩΝ και η ανεξέλεγκτη παραχώρηση τους… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΕΦΑΛΟΣ και το ΤΙΓΚΑΚΙ, ο άλλος στα ΘΕΡΜΑ έκανε την καντίνα ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ και κανένας δεν του επιβάλει πρόστιμο… ΟΜΩΣ η «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ των ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» αντί να φροντίσει την φύλαξη του περιβάλλοντος και την ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες όπως προβλέπει τι σύνταγμα, χωρίς εκμετάλλευση από ΑΛΗΤΕΣ αρκέστηκε ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ 30% στην ενοικίαση τους . Έτσι οι Κεφαλιανοί ανέβασαν τις ομπρέλες 40% … Ο ΣφΥΡΙΖΑ αναγκάζει τους μη έχοντες παραδάκι να ξαπλώνουμε στην ζεστή άμμο σε πετσέτα και τους ομπρελάδες να κλέβουν με ΠΑΛΑΛΟΓΕΣ ΤΙΜΕΣ, 6-10 Ευρώ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. Το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, παράνομη εκμετάλλευση των παραλιών χωρίς απόσταση από την θάλασσα, χωρίς ελεύθερα τμήματα για να κάνουν ένα μπάνιο και με τον κίνδυνο να τους φάει το κεφάλι κάποιος με τα παράνομα σπορ θάλασσας… ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ ΣφΥΡΙΖΑ και ελεγχόμενες τιμές για όσες παραχωρηθούν… –

      • Όλοι σ έχουν πάρει χαμπάρι,κλαρίνο.Για σένα όλα πρέπει να ναι Πολυεθνικές και τσάμπα .Γιατί δεν πας να κάτσεις σε μια ακτή All Inclussive να σε σερβίρουν κοκταίηλ ,να σου βάλουν και βραχιόλι και χειροπέδες και μέσα…πάσχεις…η τιμωρία σου είναι να επιστρέψει το μίσος που βγάζεις στην πάρτη σου,όπως λέει ο από πάνω.Νταβατζής και τρομοκράτης αδελφή είσαι εσύ που μπαίνεις και κατηγορείς και σπιλώνεις κάθε επαγγελματική κατηγορία.Νταβατζής με διαταραχές μυαλού.

      • ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ.ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝ ΛΕΝΕ,ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΟ,ΤΟ ΜΟΒΟΡΙΚΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ
        ΠΟΙΟΙ ΡΕ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ?ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΑΛΗΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ?
        ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΣΤΟ’ΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ,ΧΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.ΚΑΙ ΣΥ,ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΜΕΛΙ ΘΑ ΤΟ’ΓΛΥΦΕΣ ΠΑΡΕΑ.ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗΣ «ΜΑΥΡΗΣ» ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.
        ΠΙΠΑ Κ.ΩΛΟ ΤΟ ΠΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΜΑΚΑΚΑΣ. ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  3. Ρηνιούδες και σία θα είναι οι λόγοι που θα καταψηφιστείτε στα Νησιά.Να το Θυμάστε.Το κυνήγι αυτό δεν έπρεπε να το επιτρέψετε.Όλα τα Νησιά βράζουν με τους Κυρίους αυτούς.

  4. Πάει ΣΑΛΕΨΕ τελείως η Λαίδη ΓΚΑΓΚΑ, η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου βάζει τα πρόστιμα στους Ομπρελάδες ο Κυρίτσης φταίει...

    Γιατί βρε Ιωάννα δεν κάνεις τα παράπονα σου στον Κάπτεν Ηλία τον ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρο και να ζητήσεις την άμεση διαγραφή των προστίμων. Αυτός δεν βγάζει δελτίο προπαγάνδας κάθε τόσο ότι τακτοποίησε το θέμα;;; Αυτόν δεν ψήφισες όπως και τους λαϊκιστές του ΣφΥΡΙΖΑ κατόπιν εντολής του Καίσερλη;;; Άσε λοιπόν τα ψόφια και ζήτα από τους συντρόφους σου να τακτοποιήσουν το πρόβλημα, να χορηγήσουν άδειες στον βιότοπο του Τιγκακιού και στο στενό τμήμα στο Μαρμάρι. Πρέπει να αλλάξει ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ και οι Ομπρελάδες ξέρουν από πού τους έρχονται τα καζίκια, μην ελπίζεις λοιπόν μουρλέγκο σε ψηφουλάκια λαϊκίζοντας…

  5. Απαράδεκτη τοποθέτηση ΡΟΥΦΑ, αποδίδει ευθύνες στον Δήμο όταν τα πρόστιμα τα κόβει η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου.

    Υπεύθυνοι παραμορφωμένη μουρλέγκο είναι η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο τοπικός βουλευτής ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ που τους ψήφισες Ιωάννα κατόπιν εντολής Καΐσερλη… Δεν δίνουν άδειες σε ζώνη προστασίας του περιβάλλοντος σαν την λίμνη στο Τιγκάκι και σε περιοχές σαν το Μαρμάρι με μικρό πλάτος παραλίας. Άρα κυρία ΡΟΥΦΑ, άφησε τον λαϊκισμό και τις ψεύτικες καταγγελίες και τα παράπονα σου στους υπεύθυνους συντρόφους σου…

    • ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΔΗΜΟΣ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΤΙ ΕΚΑΝΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ; ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΑΚΛΥΜΝΙΟ. ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ.

  6. Οι χρήσιμοι - ηλίθιοι Σακάτεψαν όλο τον μικρο-οικονομικό ιστό για να μαζέψουν πλεονάσματα

    να επιδοτήσουν με μπόνους όλους του υποψήφιους ψηφοφόρους τα Χριστούγεννα.Αντί να πιάσουν τις λίστες με τους φοροφυγάδες που μας έταζαν,αντί να κάνουν αγώνα για το κατοχικό Δάνειο,για τις αποζημιώσεις,ρήμαξαν όλους τους μικρούς και αφήνουν τις Πολυεθνικές να κάνουν υπερκέρδη.Όλα αυτά θα τα θυμηθούν μετά τις κάλπες!!!!!!!!!!Αβέρτα επιδοτήσεις σε ΜΚΟ,σε Ξένους,σε μεταφραστές,σε κάθε καρυδιάς καρύδι και τους υπόλοιπους τους εξισώνουν με τα Beach Bars της Μυκόνου.

  7. Δηλονουν 80 τετραγωνικα και βαζουν 40 ομπροόκαθισματα.ποτε λοιπον εκανε αυφοψια κ ελεγχο ο δημος?ποτε.στη κεφαλο και ποιο πολυ στη καρδαμενα οι παραβασεις οργιαζουν.ε κυριε κυριτση?η μηπως φοβασε τη χασουρα των ψηφων?

  8. Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΙΕΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; Η ΡΟΥΦΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΔΗΜΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΤΟ ΠΡΟΣΤΟΜΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ. ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΟ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ . ΜΟΝΑΧΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

  9. Να χάσεις την δουλειά σου,να στα υποθηκεύσουν όλα για να μάθεις τι τραβάνε οι φτωχοί του δεκαδικού.η ζωή είναι τανα κ όλα κάνουν κύκλους.ολα να τα χάσεις διπολική προσωπικότητα.

  10. ΙΩΑΝΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΎΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ .Π .ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΥΚΗΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ; ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΔΉΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ .ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ .ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΥΔΕΙΣ

    • ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΛΥΚΗΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ;;; ΠΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΊΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ. ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ:;;: ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ……

  11. Σωστήη προταση της Ρούφα. 'Ετσι θα αποδειξείξει ο δξμος οτι δεν έδωσε ο ίφιος τα ονόματα για να κοψει τα προστιμα η ΚΕΔ

    Προχώρησε στην παρακάτω πρόταση:

    να σταθεί ο δήμος μας – ως οφείλει – δίπλα και όχι απέναντι στους ταλαιπωρημένους συνδημότες μας οι οποίοι στην κυριολεξία παλεύουν και έχουν μείνει μόνοι τους – και να ορίσει τους δικηγόρους του δήμου για την υπεράσπιση τους στα δικαστήρια.

  12. Κλείνοντας την τοποθέτησή της έθεσε ευθέως:

    Το θέμα του φόρου διαμονής που πρόσφατα επιβλήθηκε και το τι και πόσα θα κομίσει υπέρ των ΟΤΑ.

    το ζήτημα που έχει προκύψει στις παραλίες Τιγκακίου και Μαρμαρίου ζητώντας την άμεση εξεύρεση λύσης».

  13. Πρωτοβουλία Επ. ΟΡΑΜΑΤΟΣ προς Αν. Υπουργό Οικονομίας για αποζημίωση των πληγεισών επιχειρήσεων από το σεισμό

    Επιστολή με την οποία ζητάει την επίσπευση των διαδικασιών για την αποζημίωση των πληγεισών επιχειρήσεων από το σεισμό της 21ης Ιουλίου απέστειλε σήμερα η Επικεφαλής του ΟΡΑΜΑΤΟΣ Ιωάννα Ρούφα στον Αν. Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση. Παράλληλα, η επιστολή κοινοποιείται σε όλους τους Βουλευτές Δωδεκανήσου.
    Παραθέτουμε το κείμενο της επιστολής:https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/171092/protovoulia-ep-oramatos-pros-an-ypourgo-oikonomias-gia-apozimiosi-ton-pligeison-epicheiriseon-apo-seismo/

  14. Στην παραταξη σου ανήκουν πολυ απο αυτους….που επαιρναν νερο απο τον δημο..και δεν εχουν δωσει ουτε ευρω εδω και 25 χρονια….Kανεις κριτικη στον εαυτο σου συμβουλεψου ΣΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ.ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

    • Σε δίκη (5 Οκτωβρίου) με την κατηγορία της Παράβασης Καθήκοντος Κυρίτσης και 18 Δημοτικοί Σύμβουλοι για την υπόθεση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου…

      Η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν χαρίζει κάστανα!!!

      Μετά τις αλλεπάλληλες σφαλιάρες που έχει εισπράξει ο κος Κυρίτσης και η παρέα του σε όλες τις υποθέσεις που οδήγησαν στη δικαιοσύνη έφτασε η ώρα να αρχίσουν να απολογούνται για τα σκανδαλώδη πεπραγμένα της θητείας του.

  15. Ο ηγετης που θα καταργουσε τα ματ και την αστυνομοκρατια παει στη δεθ

    με 6000 αστυνομικους, με ελευθερους σκοπευτες στις ταρατσες ενω η πομπη των 11 αυτοκινητων θυμιζε μεγαλεμπορο ναρκωτικων στο μεξικο.»Τους μπατσους αυτους θα τους πληρωσουμε εμεις»? Αυτα δεν ελεγε για τον Σαμαρα?ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΑΒΟΥΣ απ τον ιδιωτικο τομεα…Εχει εναν μπραβο εδω μεσα,αυτον με την διπολικη διαταραχη και τις φαρες του.

  16. Η Άννα Σαρρή – Καραμπεσίνη δεν υπήρξε μόνο μια σημαντική ερμηνεύτρια ήταν και θα παραμείνει μια ισχυρή γυναικεία προσωπικότητα που δεν χρειάστηκε φεμινιστικά μανιφέστα για να κερδίσει – με ταπεινότητα -το δικό της όραμα.

    Η ΦΩΝΗ της δεν θα σιγήσει ΠΟΤΕ

  17. ΙΩΑΝΝΑ ΡΟΥΦΑ – Το σχέδιο του κου Κυρίτση για ιδιωτικοποίηση ΔΕΝ θα περάσει.
    (σας παραπέμπουμε στο άρθρο του Κίτση Γ. και στην απόρριψη σχετικής σημαντικής απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.)

    Δεν θα περάσει ένα ακόμα deal που δεν στηρίζεται σε στοιχεία και δεδομένα και υποκρύπτει μεγαλύτερη αύξηση τελών, ξεζούμισμα του πολίτη και αμφιλεγόμενη ποιότητα υπηρεσιών.

    Δεν θα περάσει γιατί οι εργαζόμενοι του δήμου έχουν αποδείξει ότι με μια δημοτική αρχή που ξέρει στοιχειωδώς να διοικεί και να οργανώνει μπορούν να διατηρήσουν πολύ υψηλά επίπεδα υπηρεσιών καθαριότητας όπως έκαναν επί σειρά ετών για τον τρίτο τουριστικό προορισμό!
    (προσυπογράφουμε την επιχειρηματολογία του συλλόγου των εργαζομένων)
    Δεν θα περάσει γιατί αυτή η επικίνδυνη ΄για τον τόπο δημοτική αρχή απέρχεται.

  18. Ιώαννα και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφυλαξ δεν γίνεται ΔΙΑΛΕΞΕ!!!!!!

  19. ΚΑΚΩΣ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΑΣ ΕΙΔΕ. ΕΝΩ Ο ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ!!

    • Όχι ακριβώς. Ο Ηλίας έλεγε ότι όσο είμαι εγώ βουλευτής μην ανησυχείτε και συνεχίστε (παρανόμως).

      • Δηλαδή κάποιος που επί μία τριακονταετία ενοικίαζε ένα τμήμα παραλίας 15 μέτρων και ασκούσε εμπορική δραστηριότητα με έσοδα για υποστήριξη των προς των ζην,ξαφνικά έγινε παράνομος και καταληψίας,επειδή η ζήτηση για εμπορική δραστηριότητα γιγάντων είτε σαν All Inclussive,είτε σαν Beach Bar αυξήθηκε ;;;;;
        Έτσι ‘παρανόμως’ θα βγουν και 120.000 κατοικίες στο σφυρί το 2019 ;Φαίνεται ότι η λέξη ‘καταληψίας’ είναι στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ,απ τα Πανεπιστήμια,στις σχολές,στους δρόμους,στις Δημόσιες Υπηρεσίες,στον συνδικαλισμό,τώρα μεταφέρεται και τους ομπρελάδες.Αυτή είναι ανάπτυξη.Μαζί τα φάγαμε ε Ηλία;;;;

        • Για τους βιότοπους και τις περιοχές Natura λέμε. Κάποια πράγματα αλλάζουν με τον καιρό

  20. Ιώαννα λάθος σου που για να μην σου πουν τίποτα, βάζεις στο ίδιο τσουβάλι τον δήμαρχο με τον Καματερό ενώ ξέρεις ότι ο δήμαρχος προσπαθούσε να δημιουργήσει πρόβλημα για να τα ρίξει στην κυβέρνηση ενώ ο Καματερός προσπαθούσε να τα λύσει.
    Και ξέρεις ότι το πρόβλημα δημιουργέιται από τα 100μέτρα που ορίζει ο νόμος του 2011 -απόσταση από παραλιούχο σε παραλιούχο.

  21. Εδώ τους ψαράδες άφησε απροστάτευτους να τρώνε σφαίρες απ τα Τουρκικά αλιευτικά,λόγω ιδεοληψίας,

    ότι και καλά δεν υπάρχουν Θαλάσσια Σύνορα,η εγκληματικότητα είναι πια στα όρια του Σικάγου,κάθε μέρα θα σιδερώσουν γέρους,θα κακοποιήσουν ανήμπορους με κινητικά προβλήματα,θα πυροβολήσουν συνταξιούχους,ενέδρες,ξεκαθαρίσματα λογαριασμών,Οικονομικά εγκλήματα,σύσταση ολόκληρων συμμοριών,κλέψιμο Τουριστών σε Αρχαιολογικούς χώρους,τι περιμένετε,όταν οι παραλιούχοι θα έχουν ξένο Ονοματεπώνυμο,τότε θα τους νομιμοποιήσει ξανά.Με Ελληνικά ονόματα είναι Οικονομικοί Εγκληματίες καταληψίες που πρέπει να τρώνε πρόστιμα,Πως αλλιώς θα επιδοτηθούν οι ξένοι?

  22. Ξέρω,ξέρω η Θράκη ανήκει στα προβατά της,το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια,δεν υπάρχουν Θαλάσσια σύνορα

    και οι παραλίες ανήκουν στα καβούρια (All Inclussive-Κτηματική)…

  23. Ενώ ο ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΟΣ μας έλεγε ότι δεν γίνεται τίποτα, ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ μας ενημέρωσε ότι αλλάζει ο νόμος του 2011 που ορίζει τα 100 μέτρα απόσταση και θα προβλέπει ελεύθερη παραλία στο 70% .
    Έν τω μεταξύ πληρώνουμε τα πρόστιμα που όμως είναι ίσα με το τίμημα.Ας είναι καλά ο Καματερός που το άλλαξε γιατί θα ήταν το 3πλασιο

  24. Και γω θύμωσα όταν μας έστειλαν στα δικαστήρια.αλλά έτσι δεν γίνεται με όλα τα αυθαίρετα;Με την αλλαγή του νόμου θα αθωωθουμε ή μήπως φταίει ο Καματερός για τους νόμους του 2011;
    Όχι μόνο εμείς αλλά και σε όλο το νησί θα είναι παράνομοι αν δεν αλλάξει ο νόμος!!!!

    • Εδώ είναι η ουσία,κάποιους άλλους παράνομους του επιβραβεύει,τους μεροκαματιάρηδες τους βαφτίζει παράνομους.

      Ραντεβού στις κάλπες,βέβαια.

  25. ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΉ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΧΕΙ;;;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ