Γιώργος Κίτσης: Αυτή η δημοτική αρχή έχει αποτύχει και στον τομέα της καθημερινότητας γι’ αυτό και φεύγει…

52
1638

Γιώργος Κίτσης: «αυτή η δημοτική αρχή έχει αποτύχει και στον τομέα της καθημερινότητας γι’ αυτό και φεύγει…»

Το ζήτημα της καθαριότητας και των ανταποδοτικών τελών απασχολεί ιδιαίτερα την παράταξή μας.

Είναι γεγονός ότι:

– αυτή η δημοτική αρχή στον τομέα της καθημερινότητας έχει αποτύχει.

– Δεν λειτουργεί τίποτα με πρόγραμμα και με σχέδιο.

– Ο ΧΥΤΑ καταστράφηκε και στο χώρο του συντελείται ένα έγκλημα.

– Η ανακύκλωση αφέθηκε κυριολεκτικά στα χέρια της ιδιωτικής εταιρείας και ο ρόλος του δήμου περιορίστηκε σε κάποια δελτία τύπου.

– το νησί δεν έτυχε καμίας προετοιμασίας για την τουριστική περίοδο που τείνει προς το τέλος της

– τα παράπονα των συνδημοτών μας είναι καθημερινά καθώς η πόλη αλλά και τα χωριά μας είναι βρώμικα και παραμελημένα

– τα τέλη καθαριότητας αυξήθηκαν υπερβολικά χωρίς αντίκρισμα και μάλιστα σε εποχές που ο δήμος θα έπρεπε να έχει μια άλλη στάση απέναντι στον πολίτη(οικονομική κρίση, προσφυγικό, σεισμός)

Πολύς λόγος γίνεται και για την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας!

Ο κος Κυρίτσης την έχει ήδη ανακοινώσει…

Λίγο πριν την κατάθεση της δική μας πρότασης η επικεφαλής μας κα Ρούφα Ιωάννα φρόντισε να μας αποστείλει υλικό για μελέτη!

Φαίνεται λοιπόν ότι οι δήμαρχοι που στοχεύουν στην ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας δεν θα την «περάσουν» εύκολα.

Καθώς η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας ακύρωσε την υπ’ αριθμόν 99/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζαγορίου για ανάθεση της αποκομιδής απορριμμάτων για δύο έτη σε ιδιώτη λόγω της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ.

Στο απορριπτικό σκεπτικό της η Αποκεντρωμένη κάνει λόγο για παράβαση νόμου!

Σύμφωνα με το σκεπτικό της:

1ον) Πρώτον: Ναι μεν «σύμφωνα και με την πάγια νομολογία του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με τις διατάξεις του άρθρου 61 του Ν. 3979/2011 δόθηκε η δυνατότητα ανάθεσης μέρους των υπηρεσιών συλλογής και μεταφοράς στερεών αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών, καθαριότητας κοινόχρηστων χώρων και δημοτικών κτιρίων, σε ιδιώτες», αλλά «η ανάθεση δεν επιτρέπεται να εκτείνεται στο σύνολο των σχετικών αρμοδιοτήτων του δήμου, η δε αδυναμία εκπλήρωσης των αρμοδιοτήτων αυτών δεν επιτρέπεται να ανάγεται σε ευθύνη του αναθέτοντος τις σχετικές υπηρεσίες σε ιδιώτη δήμου (βλ. ενδεικτικά Ελ. Συν. Ζ΄ Κλιμάκιο Πράξη 307/2012, Τμήμα 7 Πράξη 223/2012)».

2ον): Παρά το γεγονός ότι σύμφωνα το άρθρο 24 Ν.4479/17 «σαφώς προκύπτει ότι παρέχεται η δυνατότητα στους ΟΤΑ και τα νομικά πρόσωπα αυτών να εκτιμήσουν τις οργανικές, υπηρεσιακές τους ανάγκες στο πεδίο των ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας και να προβούν στην κάλυψη των αναγκών αυτών, είτε με την υποβολή αιτημάτων πλήρωσης υφιστάμενων ήδη, κενών θέσεων στις υπηρεσίες αυτές είτε με τροποποίηση των ΟΕΥ τους και πρόβλεψη νέων θέσεων, ενώ σαφώς ορίζεται ότι μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών κάλυψης των αντίστοιχων θέσεων, οι Ο.Τ.Α. α’ βαθμού και τα νομικά πρόσωπα αυτών παρέχουν τις ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας με ίδια μέσα», ο δήμος Ζαγορίου μέσω της Προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ «αιτήθηκε την πρόσληψη (σ.σ. μόνο) δύο (2) ατόμων ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας και ενός (1) ατόμου ΥΕ Εργατών Καθαριότητας».

3ον): «Επειδή είναι υποχρέωση των Δήμων η ανανέωση των μηχανικών τους μέσων, εξάλλου το Υπουργείο Εσωτερικών, στο πλαίσιο της πρόσκλησης 1 με αριθμό πρωτοκόλλου 5132/23.2.2018 και ΑΔΑ: ΩΛΓΨ465ΧΘ7-ΙΝΝ, καλεί τους Δήμους της χώρας για την υποβολή προτάσεων προκειμένου να ενταχθούν στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», που αφορά στην προμήθεια μηχανημάτων έργου ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν για την προμήθεια μηχανημάτων έργου ή/και συνοδευτικού εξοπλισμού, η οποία έχει ως σκοπό την ενδυνάμωση των τεχνικών υποδομών και κατ’ ακολουθία των υπηρεσιών της τοπικής αυτοδιοίκησης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων, στην κρινόμενη δε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο ανανέωσης του εξοπλισμού του Δήμου, στα πλαίσια του ως άνω Προγράμματος, ώστε να είναι δυνατή η εκτέλεση των υπηρεσιών καθαριότητας με ίδια μέσα (βλ. Ελ. Συν. Ζ΄ Κλιμάκιο Πράξη 222/2015)».

Μελετώντας το σκεπτικό της απόφασης αλλά και όλων των δεδομένων (νομοθεσία, προσωπικό, εξοπλισμός, οχήματα) η παράταξή μας θα καταθέσει ολοκληρωμένο σχέδιο τετραετούς δράσης και κανονισμού λειτουργίας που θα στοχεύει στην προστασία του περιβάλλοντος, στην καλύτερη παροχή ανταποδοτικών υπηρεσιών και τη σταδιακή μείωση τελών.

Αγαπητοί συνδημότες οι φωτογραφίες που σας εκθέτουμε είναι από την γειτονιά που ζω και ζείτε.

Αυτές οι εικόνες δεν μας τιμούν.

Πρόκειται για τριτοκοσμική κατάσταση που διασύρει το νησί μας διεθνώς!

Αποδείχτηκε ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στα αυτονόητα γι’ αυτό και φεύγουν!!!

Στις 26 Μαΐου 2019 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΤΣΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

52 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς φίλε Γιώργο σε οποιοδήποτε άλλο δήμο ο Δήμαρχος απλά θα ζητούσε τις παραιτήσεις των υπευθυνων.Εδω στην κοσμική Κω το νησι των ακριβων απευθειας αναθέσεων των κλιματιστικών,των σιντριβανιών,των τρένων και των μισθών κανείς δεν κάνει το αυτονόητο. Ούτε και ο εξαφανισμένος χρυσοπληρωμένος δήμαρχος αλλά ουτε και οι εξαφανισμένοι χρυσοπληρωμένοι αντιδημάρχοι.
    Αλήθεια ο χρυσός αντιδήμαρχος τουρισμού με μισθο που ξεπερνά τα 1700 ευρώ κυριος Σιφακης που είναι?Ποτε θα απολογηθεί για την ryanair,για τα χαμενα κρουαζιερόπλοια,για την κακή τουριστική εικόνα της πόλης μας?Πότε θα εμφανιστεί? Τόσο πολύ τον πείραξε πουτ ο δακτυλίδι το πήρε ο Δαυίς?

    • Ανωνυμο σκυλι του σφυριτση,ελεεινο τομαρι,παλιοπραμα σιχαμερο

      και εδώ εχει αδικο ο κιτσης.Βγες βρε γαιδουρι χωρις σαμαρι,να βριζεις τις αληθειες που υπαρχουν.Κανενας βρε σιχαμερε καραβολα,που σερνεσαι στα ποδια του ..,,,δεν σε ακουει.Μοναδικο ζουρουνι γραφικο του ..κιστα.

    • Σήμερα είναι η σειρά του κ. Κίτσου να υπογράψει την ανακοίνωση της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ. Φορέστε ΚΡΆΝΟΣ, πάρτε ΟΜΠΡΈΛΑ...

      Βλήματα και ξερατά μέρα παρά μέρα οι ΞΕΓΆΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ. Και ΓΙΑΤΊ ορέ σΟυΡΑΜΑτα δεν τα κάνατε όλα αυτά τα ωραία την ΠΕΡΑΣΜΈΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΊΑ; ΓΙΑ ΕΣΆΣ ΑΝΑΚΎΚΛΩΣΗ ΉΤΑΝ Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΉ ΤΩΝ ΓΎΦΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΛΙΌ ΣΊΔΕΡΑ;;; … Γιατί δεν φτιάχνατε και ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης, να αγοράζατε 2.500 κάδους, τρία φορτηγά και προσωπικό να τα μαζεύει; Λεφτά δεν υπήρχαν και τότε, αλλά εσείς τα μοιράζετε σε μαύρη εργασία γραμματικών που σήμερα κατάντησα γραφιάδες ανακοινώσεων και για επιδότηση των ΚΟΙΝΣΕΠΤ με 850.000 ευρώ. Ξεσουρώστε βρεεεεεεεεεεεεεεέ, σας έφτιαξε γιορτή ο Κυρίτσης προς τιμή της ΣΟΥΡΑΣ αλλά απουσίαζαν τα υπόλοιπα σας…

      • για την σταση τους στην ακαρπη δημοτικη αρχη κυριτση.Ενας λογος που θα ξαναψηφισω συριζα είναι αυτος.

      • ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΑΚΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ.ΒΑΣΙΚΑ ΟΣΑ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ‘ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΗ’ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΩ ΟΠΟΤΕ ΚΡΥΒΕ ΟΡΕΞΗ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΝΙΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΠΟΤΕ.ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΥΠΕΡΟΠΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ,ΘΑ ΣΚΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΝ ΤΙΣ ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ,ΑΥΛΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΠΟΥ ‘ΣΤΟΛΙΣΑΝ’ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ‘ΣΟΥΡΟΜΠΗΧΤΕΣ’ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΤΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ
        ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ…ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ,ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ,ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ!ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

        • Σαλεμένη απάντηση τύπου παραμορφωμένης αγρότισσας, Λαίδη Τζιοβάνας ΓΚΆΓΚΑ...

          Τι την πείραξε περισσότερο, το κράνος, η ομπρέλα, ο ξεγάνωτος ντενεκές ή η γιορτή κρασιού που έφτιαξε ο Κυρίτσης για τα σουρωμένα υπόλοιπα της μονοπρόσωπης παράταξης οεεεεεεεεεεεεέ;;;;;;

    • Ότι βλέπετε και ότι γραφετε είναι αληθεια.Εχουμε ενημερωσει για τα φορτηγα της καθαριοτητας ότι θελουν φλαντζες για να μην τρεχουν τα ζουμια στους δρομους.Αλα ότι απαντηση πηρατε εσεις,αλη τοση πηραμε και εμεις οι εργαζόμενοι.Σαν εργαζόμενοι ζητάμε συγνωμη από ολους τους πολιτες και τουρίστες του νησιου γιαυτο το χαλι,αν και η ευθυνη είναι αποκλειστικα του ΔΗΜΟΥ.

      • ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΕΣΥ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΚΟΙΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΑΧΥΡΟ,ΜΕ ΤΙ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ‘ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ’ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΡΟ. ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΜΑΣ,Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΠΙΡΡΙΨΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟ ΚΟΥΠΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΑ ΚΑΤΣΑΡΗ!
        ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  2. Κάποτε γελούσαμε με αυτά που γραφατε.Τωρα πια όπως βλέπεις δεν σχολιάζει κάνεις.Κουρασατε όλα αυτά τα χρόνια με τι λάσπη και τις βρισιές.Μονο σέ αυτά είστε καλοί.Ξεχνας ότι η παράταξη σου ήταν δημοτική αρχή;Αλήθεια σκευτικες ποτέ γιατί σας έστειλε ο κόσμος στα αζητητα;Ούτε μια γραμμή να γράψετε για αυτοκριτική.Ολα τα είχατε τέλεια ο κόσμος τρελάθηκε.Σωστα;Ευτυχώς που αυτά τα χρόνια με τη θλιβερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ,τους μετανάστες τι μια χρονιά ,το σεισμό την άλλη είχαμε το Κυρίτση δήμαρχο και κράτησε το νησί όρθιο.Με οικονομική κρίση και την Ελλάδα σε πτώχευση έκανε πολλά περισσότερα έργα που εσάς τότε που έβραζε ευρώ.Καποιοι οι περισσότεροι μαζί και ο πρώην δήμαρχος κρύφτηκαν.Τουλαχιστον δείχνει κάποια…ντροπή αυτό για ότι έκαναν.Εσεις που βγαίνετε τώρα προστασία τι ακριβώς θέλετε;Δημαρχεία;Μην λέτε αστεία.Για το μόνο που μπορεί να κατηφορίζει κάποιος το δήμαρχο είναι ότι δεν διόρισε δικά του παιδιά .Αν έχετε να προτείνετε κάτι κάντε το.Αν απλά υπάρχετε να βρίζετε και να πετατε λάσπη……κάτσετε σπίτια σας μην μολύνετε το νησί μας.

      • ΜΑΡΑΓΚΕ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ.

        ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3,5,ΚΑΙ 7 ΑΣΤΕΡΩΝ,ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ,ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΒΡΩΜΑΝΕ.ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΖΟΥΜΙΑ.ΒΑΛΤΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ.ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΚΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΗΣΙ.

      • πρεπει να εισαι μεγαλη κουκουναρα,χωρις κουκουτσια μεσα.Εισαι γλυφτης[σα] ..υφιανα[ος] και τα ψωμια σου είναι λιγα.Παλιοτομαρα

    • ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΙΤΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ

      ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΟΜΟΗΔΕΑΤΩΝ,ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΟΥ Η ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ Ο ΑΕΡΑΣ ΤΗΣ ΛΑΜΠΗΣ?ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΧΕΡΙΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΦΕΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΒΕΡΕΣΕ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ‘ΑΝΕΘΕΤΕ’ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ!ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΨΥΚΤΙΚΟΥ Η ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ,ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΨΥΘΙΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ!ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΡΕΦΕΤΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ,ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΙΤΙΔΑ,ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ‘ΞΕΣΤΡΑΒΟΘΗΚΑΜΕ’ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  3. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  4. ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

    ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ ,tΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ,ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΤΣΑΝΤΙΡ ΜΑΧΑΛΑ.

    • μπραβο σου εσυ φταισ που πληρωνεις 7 εκατομμυρια ευρ΄β το χρόνο για τελη καθαριοτητας

  5. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙ (ΣΥΜΒΟΛΗ ΘΕΛΙΣΤΟΚΛΕΟΥς ΚΑΙ ΣΠΕΤΣΩΝ)
    ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.
    Ο ΚΟς ΚΙΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ . Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΟΣΜΙΚΗ

  6. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΗΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΔΩΝΕΙ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ? ( ΚΑΡΔΑΜΕΝΑ ) ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΙΩΑΝΑ ΨΑΞΕΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

  7. Αλέξανδρου Σούτσου παραλλαγή με αφορμή τα έργα της δημοτικής αρχής

    -Ώ σπουδαίε Δήμαρχε μου, πόσα γρόσια θησαυρίζεις;
    -Όσα παίρνω σ’ ένα μήνα σ’ ένα χρόνο τα κερδίζεις;
    Έκτακτα τον μήνα παίρνεις εσύ χίλια… κι ας να μη!
    Εγώ παίρνω τρεις χιλιάδες εις την κάθε πιθαμή.
    Τερερέμ, λαλά, λαλά
    η δουλειά πάγει καλά.

    τι ωραία ευρουλάκια το πουγκί μου κουδουνίζει,
    και το στόμα μου σαμπάνιες και ρυζόγαλο μυρίζει
    χαιρετάτε με, με σέβας, με βαθύν προσκυνισμόν
    επιστάτης, κύριοί μου, έγινα οικοδομών.
    Τερερέμ, λαλά, λαλά
    η δουλειά πάγει καλά.

    Θα γεμίσω τες πλατείες με ωραίες προτομές
    Μ’ απευθείας αναθέσεις έχω αρχίσει απ’ τα χτες
    Και τους δρόμους δεν θ’αφήσω μόνο στ’ αυτοκινητάκια
    Μα γοργά θα τους γεμίσω με πανέμορφα τραινάκια
    Τερερέμ, λαλά, λαλά
    η δουλειά πάγει καλά.

    -Μα τους είχες πει για έργα, πως μπορείς και τα ξεχνάς;
    -Κι αν τους είχα τάξει βάση, για κορόιδο με περνάς;
    Έχω άλλες ασχολίες, ταξιδάκια – μπον βιβέρ
    Που καιρός για εργασίες, Ryan air; ποια Ryan air;
    Τερερέμ, λαλά, λαλά
    η δουλειά πάγει καλά.

  8. Βρώμα και δυσοσμία παντού. Χολέρα θα πιάσουμε σε λίγο. Σκουπιδαριό, Αρουραίοι, γατόσκυλόσκατα παντού. Σκέτη Θλίψη.

  9. από τις πολλές μέρες που δεν λειτουργούσαν τα φανάρια Νυμφαίας και Εθνικής Αντιστάσεως. Κανένα ατύχημα ή καυγάς. Όλοι με σεβασμό στην αυτορρύθμιση κι ας ήταν πολλές οι κατευθύνσεις!

  10. Kυριε kiτσο βαλε γαντια και ελα ενα βραδυ…θα παμε Tατα..ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

  11. Κιτση ότι και να λες είσαι πολύ λίγος όσο και οι σύντροφοι σου !
    Για να φύγει αυτή η δημοτική αρχή θέλει αυτοί που θα την βγάλουν να έχουν και κότσια και Κακαλα . Όλοι σας εισαστε για κλάμματα

    • ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ?ΠΡΙΤΣΣ!
      ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ! ΓΙ’ΑΥΤΟ ΣΑΣ ‘ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ’ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ). ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ! ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ,Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ Η ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΜΗΔΑΜΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΧΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ.

  12. και με τους προηγουμενους δημαρχους ειχαμε σκουπιδια αλλα τωρα το κακο παραγινε.ο κυριτσης τα εγκατελειψε ολα

    στον αυτοματο πιλοτο.το πιο ομορφο νησι ο κυριτσης το εκανε χαβουζα του σκ…. και των σκουπιδιων.βρωμαει ο τοπος.

  13. ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  14. Που είναι η ryanair κύριε Κυρίτση και λοιποί;

    Πού είναι τα κρουαζιερόπλοια;

    Που είναι η τουριστική προβολή του νησιού στο εξωτερικό;

    Που είναι ο νέος φορέας τουρισμού;

    Που είναι η μελέτη των 25.000 Ευρώ που πλήρωσε ο Κωακός λαός στην Bakers του κου Βαρβιτσιώτη;

    Που είναι το έντυπο της Καθημερινής που θα προέβαλε την Κω έναντι 10.000 ευρώ;

    Που είναι η 24ωρη λειτουργία των λεωφορείων της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ που τώρα σταματάνε από τις 22:30;

    Τι θα γίνει με το κυκλοφοριακό χάος και τα ανεξέλεγκτα τρενάκια;

    Γιατί σε μία νύχτα επέτρεψες τη λειτουργία των ΚΑΕ;

    Γιατί νομιμοποίησες την παράνομη λειτουργία του LIDL;

    Πότε θα κλείσετε τις λακκούβες; Πότε θα καθαρίσετε την πόλη και τις τουριστικές περιοχές;

    Γιατί προσλαμβάνετε με παράνομες και παράτυπες διαδικασίες τα δικά σας παιδιά;

    Γιατί διασπαθίζετε τα χρήματα του Κωακού λαού;

    • Μας έπισες…άντε κοιμήσου πάλι.Μελος συνεργατικής εισουνα,χαραμοφαης του ΔΗΡΑΣ η καμία κυρία που την ΑΙΓΛΗ;

  15. Κύριε κιτση.απο το συγκεκριμένο σημειο η αποκομιδή γίνεται καθημερινά όπως και περναει καθημερινά οδοκαθαριστής.καταλαβενω πως αντιπολίτευση θέλετε να κάνετε αλλά την κάνετε με λάθος τρόπο νομίζω!δεν είδα να γράψει κανεις σας για την πλήρη απαξίωση τις δημοτικής αρχής στην υπηρεσία καθαριότητας που το προσωπικό δουλευει 7ημερα χωρίς ρεπό για τα απορριμματοφόρα που είναι τα περισσότερα στα συνεργεία για χρόνια και στην καλύτερη περίπτωση μηνες παρά στο εργοτάξιο για έλλειψη μόνιμου προσκοπικού

  16. ρε κιτσι τι πυραυλους ριχνεις στον δημαρχο.τον αποτελειωσες.

    πωπω τι του εκανε του δημαρχου.πηρε φωτια ο κ….ς τους.χαχαχαχα

  17. Γιωργος Κυριτσης:
    Η αθλιοτητα η συκοφαντια και το ψεμα δεν εχουν θεση στο δημοσιο διάλογο.
    BABLAS:
    Δήμαρχε να πλένεις το στομα σου με οινόπνευμα πριν μιλησεις γιατι βρωμάνε τα χνωτα σου….αποτυχημενε ΔΗΜΑΡΧΕ.

  18. ταξιδια καφεδες και μπλα μπλα μπλα . θαθαθαααααααααααααααα

  19. To κουπι βρε παιδια το κουπι ηταν το πρωτο που μαζεψαν απ`τον δρομο ποτε εγινε η δημοσιευση και ποτε το αρπαξανε οι παλιατζιδες!!!

  20. ΚΥΡΙΤΣΑΚΙΑ. ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΚΚΟΥΒΑ ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΝΑΦΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΕΣ; ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ. ΞΕΓΚΡΕΜΙΔΙΑ………

  21. Ενδεικτικά αναφέρουμε ποιες αυξήσεις επέβαλαν στα τέλη από το 2014 μέχρι και σήμερα; Συγκεκριμένα για τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού:Αύξηση 20% στις κατοικίες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΑύξηση 60% στα γραφεία και καταστήματα για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.Αύξηση 127% στις εμπορικές και επαγγελματικές αποθήκες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΑύξηση 120% στα ξενοδοχεία και διαμερίσματα μέχρι 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα ΚωΑύξηση 10% στα ξενοδοχεία άνω των 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΗ δε αύξηση την οποία η Ένωση Ξενοδόχων καταγγέλλει ως παράνομη αφορά στους χώρους ύπνου των ξενοδοχείων και φτάνει το 109% για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και το 50% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.Θυμίζουμε επίσης την επιβολή του φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων ο οποίος δεν υφίστατο μέχρι το 2014 στις ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών.

  22. Επιχειρούν επίσης με αλχημείες να αυξήσουν το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (δεν μας έφτανε ο ΕΝΦΙΑ) και μέσω των τελών που επίσης παρανόμως επιβάλουν στο δημοτικό σφαγείο, σφαγιάζουν στην κυριολεξία τους κτηνοτρόφους καθιστώντας την τιμή του ντόπιου κρέατος απαγορευτική.

    Κυρίτσης και υποτακτικοί ανίκανοι να κατανοήσουν τα προβλήματα των δημοτών και τον καθημερινό αγώνα τους για την επιβίωση με μιαν άκρως κυνική και ανάλγητη τακτική επιβάλουν το δικός τους μνημόνιο!!!

  23. Ο κυριτσης ανηγγειλε την αναθεση σε ιδιωτη της καθαριοτητας !!!!! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ 28 ΑΥΓ 2018 ΝΕΕΣ ΜΑΣΕΣ!!

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  24. Η πολιτική ένδεια ανταγωνίζεται τη διοικητική ανικανότητα και μανατζάρει την ιδιωτικοποίηση!!!
    Άλλο ένα deal κυοφορείται…
    Είναι τυχαίο που οι περισσότεροι υπάλληλοι (δικά μας παιδιά) που προσλήφθηκαν ως εποχικοί – και όχι μόνο-βρίσκονται στα γραφεία;
    Οργανωμένο σχέδιο της απερχόμενης δημοτικής αρχής Κυρίτση που στηρίχθηκε στο ξεζούμισμα των Κώων Πολιτών.
    7 εκατομμύρια ευρώ πληρώνουν ετησίως μόνο για «ανταποδοτικά τέλη»
    Γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ υφάρπαξε το πενταετές ΜΝΗΜΟΝΙΟ Κυρίτση.
    Για να μετατρέψει το ΧΥΤΑ σε ΧΑΔΑ.
    Για να διασχίζει ο πολίτης και ο επισκέπτης θεοσκότεινους δρόμους.
    Για να φταίνε οι πολίτες που παράγουν σκουπίδια…
    Για να καταστήσει τον τρίτο τουριστικό προορισμό σε τριτοκοσμική κατάσταση.
    Σας καλώ να αναλάβουμε ΔΡΑΣΗ.https://www.facebook.com/orama.kinima.politon.ko?fb_dtsg_ag=AdyHjq37g7HjkdZP53Z8JI15KMkDFeq0bPbqcEewYSDgTQ%3AAdxnG2IoS3bE5VktoHK6hzIVv39dhHs1fEmhWnMTH8VOgw

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ