ΒΙΝΤΕΟ: Σε εξέλιξη διαγραμμίσεις στην πόλη της Κω

8
1030
ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ/video

Πηγή: http://www.dhras.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βάψανε οι Κώοι με κιμωλία μια διάβαση και το κάναν θέμα στις ειδήσεις, καλέσαν επισήμους να κόψουν κορδέλες και σπάσανε σαμπάνιες να είναι γερό το έργο…

    Εμείς εδώ στο Ζηπάρι φτιάξαμε ολόκληρο αποχετευτικό δίκτυο και δεν το γράψαν ούτε στις πίσω σελίδες των τοπικών εφημερίδων..

    • Κωνσταντινος Κατακουζηνος επίκουρος καθηγητής της Βυζαντινολογιας

      Πράγματι το αποχετευτικο του Ζηπαριου είναι ενα σύγχρονο θαύμα αποχετευτικης αρχιτεκτονικης, σηματοδοτεί το πέρασμα απο τη βυζαντινή αρχιτεκτονική στην ευρωπαϊκή. Το αποχετευτικο σύστημα είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών χωρίς όμως να ξεχνάει τις ελληνικές ρίζες του. Ζητώ λοιπόν το αποχετευτικό και ζητώ το Ζηπαρι η σύγχρονη Βασιλευουσα!!!

      • Μωρέ πραβο! Ρε παιδιά δεν ειχα ιδέα του πόσο σημαντικό ήταν το αποχετευτικο, θα προτείνω το Ζηπαρι να γίνει πρωτεύουσα…. Της Αλβανίας plot twist μαδα φακαζ!

  2. Στο λιμάνι μπροστά στο εστιατόριο μεσόγειος κάνανε διάβαση χωρίς να υπάρχει κενό στο πεζοδρόμιο για καρότσια κλπ.
    Κατάλαβαν το λάθος τους και απλά έκαναν άλλη μια στα 3 μέτρα μακριά από την προηγούμενη

  3. αλαξτε και καμια πινακιδα προς κεφαλο/αεροδρομιο να φωτιζουν να μπορει να δει ο κοσμος που παει 100 χρονια κανεις δεν μπορεσε να το κανει ελεος τα αγαλματα μας μαραναν και να λεμε δεν ειναι δικαιοδοσια του ενος και του αλλου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ