Δίκη των δύο Κώων για τα επεισόδια με τα ΜΑΤ: Αναβολή για τη Δευτέρα

9
2194

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Αναβολή για τη Δευτέρα πήρε τελικά η δίκη των δύο Κώων (Βερούτα, Λαδικού) που κατηγορούνται για συμμετοχή στα επεισόδια με τα ΜΑΤ τον Φεβρουάριο του 2016 (μιας και ήταν 53η υπόθεση στο πινάκιο και εκδικάστηκαν περίπου οι 35).

Η δίκη ανεβλήθη για τη Δευτέρα αλλά εκτιμάται ότι δεν θα πάρει και πάλι αναβολή λόγω αποχής των δικηγόρων (δικηγόροι υπεράσπισης ορίστηκαν με απόφαση του Δημ. συμβουλίου οι δικηγόροι του Δήμου Κω).

Θα περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη.

Μάρτυρας υπεράσπισης θα είναι εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής των πολιτών ο Μιχάλης Γιωργαλλής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στη Ροδο αποψε στήθηκαν σκηνές με λαθρομεταναστες.Αμεσα ο δημος ξαναβρήκε χώρο οπως και τότε.Ο δημος Ροδου το παλεψε μόνος αρνούμενος το Χοτ Σποτ.Εμεις εδω αντι να βρουμε λύση μεσω του δημου αρνηθηκαμε τα παντα,δυσφημισθηκαμε παντου με τις εικονες με.τα ματ και τους Πυλιωτες που ακουγαν τον καθε ασχετο.Τωρα τζαπα μάγκες ζητούν ελεημοσύνη.Βρε διαλυσατε το τοπο μας

    • ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

      ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ //ΛΑΚΕΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

  2. Κοίτα ρε τίνος την υπεράσπιση πληρώνω σαν δημότης της Κω…Καλά ο Δήμαρχος,ψάχνει ψηφαλάκια…Αυτοί κοτζάμ άντρες δεν ντρέπονται να τούς πληρώνει την δίκη ο Δήμος; Μου θέλουν και σύλλογο ενεργών πολιτών για να βρίζουν και να απειλούν μέσα από το fb.
    άι σιχτίρ για κοινωνία…..

  3. Στο ειδώλιο του κατηγορουμένου πρέπει να βάλουν τα κωλοΜπατσάκια τον ΜΑΤ για ρίξει δακρυγόνων σε Μητέρες,Παιδιά γιατί έτσι απλά γούσταραν για να σπάσουν πλάκα. Να δικαστούν για ασελγείς πράξεις και υβρειςσε βάρος των πολιτών της Κω και για τον άδικο ξυλοδαρμό σε βάρος των πολιτών μας. Αυτούς πρέπει να δικάσουν όλα τα «ελληνικά » δικαστήρια. Κρίμα έπρεπε να βγουν 30.000 καραμπινες από τα ντουλάπια και μετά να βλέπαμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ