«Η Κως αλλιώς…γαστρονομικώς- Είμαστε έτοιμοι για την 4η γιορτή παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων και τοπικής γαστρονομίας»

2
2126

ΘΕΜΑ : “Η Κως αλλιώς…γαστρονομικώς- Είμαστε έτοιμοι για την 4η γιορτή παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων και τοπικής γαστρονομίας.”

Το 2015 έγινε μόνο η αρχή.

Τρία χρόνια μετά η γιορτή τοπικής γαστρονομίας και παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων της Κω, έχει γίνει θεσμός που χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει, περνάει τα σύνορα του νησιού αλλά κυρίως προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες.

Αυτή η μοναδική εκδήλωση για το νησί βραβεύτηκε στα πλαίσια των Tourism Awards 2018, στην κατηγορία Στρατηγικής και Καινοτομίας στον Τουρισμό και στον τομέα που αφορά στη διασύνδεση του τουρισμού με άλλους τομείς της οικονομίας.

Είναι ένα βραβείο για όλη την Κω.

Είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε και άλλα βραβεία, είμαστε έτοιμοι για την 4η γιορτή παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων και τοπικής γαστρονομίας μέσα στο καλοκαίρι.

Στην Κω και στην Καρδάμαινα αλλά και με νέα events και δράσεις.

Ο Δήμος Κω, σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ και τον Σύλλογο Τοπικής Γαστρονομίας «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» καλούν όλους τους φορείς, συλλόγους και πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στα Γαστρονομικά Δρώμενα 2018 «Η Κως αλλιώς….ΓαστρονομιΚώς» και στην «4η Γιορτή Αγροτικών Προϊόντων», να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018.

Οι προτάσεις θα κατατίθενται στο Τμήμα Πολιτισμού του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. στο τηλ. 22420-25316 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πρέπει ΟΛΟΙ για μια φορά να μονιασουμε και να κοιταξουμε το καλό της Κω.Αυτή η διοργάνωση πρέπει να στηριχθεί από όλους μας.Αντί να βρίζουμε ο ένας τον άλλο καλύτερα να δώσουμε μια ιδέα,μια σκέψη για το πως θα βγάλουμε τους επισκέπτες μας από τα ξενοδοχεία τους για να γνωρίσουν τα τοπικά προϊόντα μας.ΥΓ ούτε δημοτικός υπάλληλος είμαι ,ούτε ανήκω σε καμία παράταξη.Ένας άνθρωπος οικογενειάρχης είμαι πού ζω από τον τουρισμό .Αν έχουν δουλειά τα μαγαζιά των συμπολιτών μου θα έχω δουλειά και γω.Καλή σαιζόν σε όλους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ