Αύξηση στα έσοδα της δημοτικής συγκοινωνίας κατά 12,87% το πρώτο τετράμηνο του 2018- Έρχεται μια μεγάλη καινοτομία: το ηλεκτρονικό εισιτήριο

6
440

ΘΕΜΑ : “Αύξηση στα έσοδα της δημοτικής συγκοινωνίας κατά 12,87% το πρώτο τετράμηνο του 2018- Έρχεται μια μεγάλη καινοτομία: το ηλεκτρονικό εισιτήριο.”

Μια νέα δυναμική αποκτά πλέον η δημοτική συγκοινωνία.

Μια δυναμική που αποτυπώνεται στην πορεία των εσόδων των πρώτων τεσσάρων μηνών του 2018.

Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, τα έσοδα της δημοτικής συγκοινωνίας παρουσιάζουν αύξηση της τάξης του 12,87%.

Υπάρχει αύξηση των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων και τις μηνιαίες κάρτες.

Η δυναμική της αύξησης των εσόδων, επιβεβαιώνεται και από τα στοιχεία των τριών πρώτων ημερών του Μαΐου.

Παράλληλα καταγράφεται ανοδική τάση και στα έσοδα από διαφημίσεις σε στάσεις και λεωφορεία όπου το 2017 είχαμε συνολικά 15.730€ ενώ φέτος είχαμε 21.950€, αύξηση 39,54%. Τα φετινά έσοδα αναμένεται να αυξηθούν και άλλο από την αξιοποίηση αδιάθετων χώρων σε κάποιες στάσεις.

Το πέρασμα της δημοτικής συγκοινωνίας σε μια νέα εποχή, σηματοδοτεί μια μεγάλη καινοτομία: η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Η πιλοτική εφαρμογή θα ξεκινήσει μέσα στον Ιούνιο και ο πολίτης και ο επισκέπτης του νησιού θα μπορούν να εξυπηρετούνται εύκολα, γρήγορα και κυρίως έξυπνα. Με εφαρμογές ακόμα και μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο.

Η δημοτική συγκοινωνία αλλάζει ταχύτητα. Μαζί με το κοινωνικό της πρόσωπο υπάρχει και μια επιχείρηση που αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες, αποκτά νέες υποδομές και αυξάνει τα έσοδά της.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γιατί όχι ; !!
    Μακάρι ! έτσι ώστε να είναι ανταποδοτικό το τέλος !!!

    Αααα ερώτηση άσχετη !:
    Δίπλα στα παλιά γραφεία της ‘Δύναμης Αλλαγής’ (πρωτού εκλεγεί) , στην γωνία των οδών Αρτεμισίας & Φιλήμωνος μέχρι την τελευταία φορά που ήμουν Κω , θυμάμαι ένα τεράστιο άδειο οικόπεδο ..

    Σε ποιον ανήκει ; Αν ανήκει στον Δήμο / ή μπορεί να έρθει εύκολα στα χέρια του Δήμου .. :

    Μπορεί να γίνει χώρος ελεγχόμενου πάρκινγκ με έσοδα στον Δήμο 😉

    τι λέτε ; !!

  2. Λογικο να εχει εσοδα αφου το εισιτήριο ειναι αρκετα τσουχτερό…Βέβαια εγω εχω μια αλλη απορία αφου εχει τοσα εσοδα ο Δήμος γιατι δε φτιαχνει πεζοδρομια και να φωτίσει και λιγο τους δρόμους..Το βράδυ η κατασταση ειναι απελπιστική Εως τρομακτική.

  3. ΠΡΟΕΚΛΟΓΗΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΙΟΣ 2017 ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 ΑΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΩΣ—ΜΑΙΟΣ 2018 ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΒΕΙΟΙ__ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ—ΠΑΤΡΙΚΙΟΙ ΜΕΤΑΜΕ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΦΡΑΣΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ

  4. οι αρχιερεις της διαπλοκης της αρπαγης, των εργολαβων ,των κλιματιστικων ,των λεωφορειων ,των τρενων,

    ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

  5. Μερικοί είστε σαν ψυχασθενείς στα σχόλια. Δεν ξέρω για πιο λόγο. Κάνετε κακό σε όποια πραγματικά παράπονα εκφράζει ο κόσμος και διώχνετε νέους ανθρώπους που μπορεί να θέλουν να προσφέρουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ