ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: Ψεύδεται η δημοτική αρχή Κω… (Υπουργική απόφαση καθορίζει το επίδομα επανασύνδεσης που «δίνει»… ο Δήμος)

6
1204

Ψεύδεται η δημοτική αρχή Κω

Η δημοτική αρχή Κω ψεύδεται, ενώ καπηλεύεται την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης που στηρίζει τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας. Εμφανίζει δήθεν ως δράση του Δήμου τη χορήγηση επιδόματος για την επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος.
Η προσπάθεια του κ. Κυρίτση να παρουσιάσει ως δικό του έργο την παροχή βοηθήματος σε όσους συμπολίτες μας έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών, ξεπερνά κάθε όριο παλαιοκομματισμού!!!
Η αλήθεια είναι πως κανένα βοήθημα για επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος δε χορηγεί ο Δήμος Κω. Αυτό είναι έργο της κυβέρνησης.
Υπουργική απόφαση (ΦΕΚ474/Β/14-2-2018) ορίζει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, με στόχο να διασφαλίζεται το βασικό αγαθό της ενέργειας σε όλους τους πολίτες!!!
Διαχειριστής έχει οριστεί ο ΔΕΔΔΗΕ, με χρηματοδότηση 10.000.000 ευρώ από τον Κρατικό Προϋπολογισμό, όπως σημειώναμε σε σχετικό Δελτίο Τύπου (4-4-2018).
Ήδη, πανελλαδικά έχουν συσταθεί και λειτουργούν οι αρμόδιες επιτροπές και μάλιστα αμέσως με τη δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ.
Ο Δήμος Κω όχι μόνο ψεύδεται αλλά καθυστέρησε χαρακτηριστικά να ανακοινώσει την απόφαση σύστασης της τριμελούς επιτροπής – αν και αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ από τις 27 Μαρτίου 2018.
(https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%98%CE%93%CE%9D%CE%A9%CE%9B%CE%95-%CE%9E%CE%97%CE%A0?inline=true).
Γιατί άραγε αυτή η καθυστέρηση που πλήττει φτωχούς συμπολίτες μας; Οφείλει να απαντήσει η δημοτική αρχή.

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Β. Δωδεκανήσου

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ καλά του τα λέτε. Μια ζωή μας κορόιδευε αλλά τώρα τελείωσε ο Κυριτσακος από τό Δήμο

  2. Φωνή λαού απόψε στη Λέσβο επ’ ευκαιρία της επίσκεψης του εντολοδόχου των τοκογλύφων και προσκυνημένου «πρωθυπουργού».
    Αντέδρασε δυναμικά ο λαός που υποφέρει από τις ορδές των εποίκων που κατέλαβαν το πανέμορφο νησί μας, αλλά η «πρώτη φορά αριστερά» εξουσία, παρέταξε στρατιές ΜΑΤ για να προφυλάξουν το σόου του «ηγέτη» που αποδέχονται οι τοκογλύφοι, ο παλιάτσος πλανητάρχης και οι περιούσιοι εξουσιαστές του πλανήτη.

  3. Απάντηση στις εκδηλώσεις της λαϊκής οργής στην Λέσβο κατά του ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥ στο νησί κατοχικού πρωθυπουργού, έδωσε μέσω κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων των χειραγωγούμενων ΜΜΕ (τα οποία τις πρώτες ώρες απέκρυπταν τα γεγονότα που διαδραματίζονταν!), η πανικόβλητη μαρξιστική – μνημονιακή λετσαρία του ΣΥΡΙΖΑ.Η κόκκινη τρομοκρατία της κατοχικής συγκυβέρνησης των λούστρων της Μέρκελ και του Τραμπ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Ο λαός της Λέσβου, ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

  4. 44.156.061 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!

    Μετά, λοιπόν, από το «μεγάλο κόλπο», με την «αναβάθμιση» των F-16 (τα οποία θα είναι εντελώς ΑΧΡΗΣΤΑ μόλις οι Τούρκοι πάρουν τα F-35 – η πρώτη παρτίδα των οποίων φτάνει στην Τουρκιά στις 23 Ιουνίου…), προχωράει και σ’ ένα μικρότερο, της προμήθειας 70 μεταχειρισμένων ελικοπτέρων OH-58D “Kiowa”, τα οποία έχουν για ΠΕΤΑΜΑ οι Αμερικανοί.

    Φυσικά, εφόσον υπάρχουν κορόιδα που ενδιαφέρονται γι’ αυτά τα παλιοσίδερα, θα κονομήσουν κι από πάνω! 44.156.061 δολλάρια (για την μεταφορά, την αρχική υποστήριξη και την εκπαίδευση πληρωμάτων) θα πληρώσουν οι αγρίως φορολογούμενοι Έλληνες!

    Με τις υγείες μας! Και να’ χει καλά ο Θεός τον υπουργοπάνο μας, για να μαζεύει στην Ελλάδα όλη τη ΣΑΒΟΥΡΑ!

    Βάλτε τώρα που γυρίζει και ο τυχερός κερδίζει!

  5. Κυρίτση έτσι όπως τα κανες θα σου πομείνουν μόνο οι κουρκουβιαλοι φασίστες και απο αυτους οχι ολοι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ