ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή προς «γνωστούς-άγνωστους» ΣΥΡΙΖΑ Κω: Για εμάς δεν υπάρχουν κόμματα. Υπάρχει μόνο η Κως

20
1097

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή: “Για εμάς δεν υπάρχουν κόμματα. Υπάρχει μόνο η Κως.”

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι γνωστοί-άγνωστοι που υπογράφουν ανακοίνωση ως Σύριζα Κω είναι βέβαιο ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους απλούς πολίτες της Κω που εκφράζονται, πολιτικά, από το συγκεκριμένο χώρο.

Αυτό αποδείχθηκε και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές που διεξήχθησαν ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές. Σε αυτές, το σχήμα που υποστηρίχθηκε από τον αποκαλούμενο Σύριζα Κω στις δημοτικές εκλογές πήρε 4%, ποσοστό που υπολείπεται κατά πολύ από το συνολικό ποσοστό όσων ψήφισαν Σύριζα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν συνιστά πρόκληση για τους πολίτες της Κω και ιδιαίτερα για τους κατοίκους στο Πυλί που υφίστανται τις συνέπειες από τη μετατροπή του νησιού σε χώρο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών και προσφύγων.

Αλήθεια, γιατί δεν ήρθαν να καταθέσουν τις απόψεις τους στο Πυλί και να ακούσουν τους πολίτες;

Νομίζουν ότι οι πολίτες ξέχασαν τα ΜΑΤ αλλά και αυτούς που τα έστειλαν;

Αυτοί δεν ήταν που έδιναν διαβεβαιώσεις για 24ωρη ή 48ωρη παραμονή; Αυτοί δεν ήταν που διαβεβαίωναν ότι δεν θα μεταφέρονταν στην Κω παράνομοι μετανάστες από άλλες περιοχές της χώρας;

Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να μετατρέψουν την Κω σε αποθήκη ανθρώπων;

Επιτίθενται στο Δήμαρχο, όταν ο Γιώργος Κυρίτσης είναι πάντα ιδιαίτερα προσεκτικός στις ομιλίες και στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Σε διαφορετική περίπτωση κάποιοι ίσως δεν θα μπορούσαν ούτε να κυκλοφορήσουν στο νησί.

Το αποκορύφωμα βέβαια είναι η προαναγγελία μετώπου εναντίον της δημοτικής αρχής…του μετώπου των υποστηρικτών του hot spot και της δημιουργίας και άλλων hot spot για να μετατραπεί η Κως οριστικά σε χώρο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών και προσφύγων.

Ας φτιάξουν λοιπόν αυτό το μέτωπο των …προθύμων και ας έρθουν να μετρηθούμε.

Η Δημοτική Αρχή στηρίζεται σε μια μεγάλη και ευρεία πλειοψηφία που την αποτελούν πολίτες που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους, από το Σύριζα, τη Ν.Δ, το Κίνημα Αλλαγής.

Για εμάς δεν υπάρχουν κόμματα. Υπάρχει μόνο η Κως.

Αυτή είναι η διαφορά μας.”

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΑΧΑΧΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ STON NAYTIKO OMILO ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ.ΧΑΧΑΧΑ.

  2. αυτή η ανακοίνωση του απερχόμενου Κυρίτση δείχνει το μεγάλο φόβο του εν όψει εκλογών. Νιώθει ότι πλησιάζει το τέλος του και φοβερίζει απο το φόβο του

  3. ΔΉΜΑΡΧΕ θέλω να πίνουμε καφέ την ώρα που ο καματερός μαζί με την παρέα του θα κάνει εκλογικό αγώνα στο πυλι / πλάκα θα έχει θα τον κεράσουμε και ενα τσιπουρακι να μας πει τα νέα του »»»» ερε γέλιο που θα πέσει.. εγώ πάντως επιμένω δήμαρχε πρώτο κόμμα στο πυλι θα είναι ο σύριζα με μεγάλο ποσοστό»»»’

    • Θα τον κερασουν τσιπουρακι ολοι οι μαγαζάτορες του κεντρου,αυτοι σωθηκαν με την λειτουργια του ΚΕΠΥ.Ο Γεωργιος την ειχα καταστρεψει την πολη,αν ακουγε το κεπυ θα πηγαινε ακομη πιο μακρια και όχι στο Πυλι

    • Ευτυχώς που έτρεξε ο άνθρωπος και με τη μοριοδότηση, και μπήκαν όλα τα παιδιά σε σχολές. Βρίζετε όσο θέλετε. Ο άνθρωπος κάνει δουλειά.

  4. Και όμως με την ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ και τις προσπάθιες του Ηλία όλα τα παιδιά μας πέρασαν στις σχολές των Πανεπιστημίων που ήθελαν.

  5. Κύριε Δήμαρχε τι έχεις να παις για τις επιτυχίες των παιδιών μας στα Πανεπιστήμια και για την Κυβέρνηση που με την ευαισθησία της τα πριμοδότησε εξ αιτίας του σεισμού.

  6. Καλο άλλοθι ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιηθεί για να θολώσει τα νερά και να υποτιμήσει τις νοημοσύνες των γονέων ..,,,με τα πτυχία των παιδιών σας που θα έχουν καταντήσει ξεσκονοπανα θα μπορούν να ανταγωνιστούν τους πρόσφυγες ….νέο Ελληνισμό , στην Ελλάδα του αύριο με μισθούς πείνας

  7. Καλά σου είναι πιο Κυρίτση η καραμέλα με τα χοτ σποτ. Κάνε επιτέλους κάτι για το νησί που τό ‘χεις παρατημένο!

  8. πρέπει όλοι μας να πούμε συγχαρητήρια σε αυτή την κυβέρνηση που έδειξε ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ για τα παιδιά μας και ΜΠΡΑΒΟ στον Ηλία που αγωνίστηκε να περάσουν όλα τα κωτάκια στα πανεπιστήμια και σε καλύτερες σχολές

  9. Για τη σοβαρή υπόθεση ρευματοκλοπής από δύο γνωστές ίδιες επιχειρήσεις εστίασης στη Ζιά ούτε κουβέντα. Όταν όμως πιάνεται κάποιος κακομοίρης που είναι πραγματικά φτωχός γίνεται πρώτο θέμα. Που είναι ο ΔΗΡΑΣ αλλά και τα άλλα ΜΜΕ της Κω?
    Κι εδώ άραγε μετράνε οι γνωριμίες έστω κι αν έχουμε α κάνουμε με ποινικό κακούργημα?

    • Καλα εσυ ανακαλυψες το ρευμα και δεν πηγες στη ΔΕΗ?εδω το γραφεις?Αληθεια σε ενοχλει αυτο και οχι οτικαποιοι εχουν την ΑΙΓΛΗ τζαμπα και ολοι οι υπολοιποι τρεχουμε και δεν φτανουμε να καλυψουμε τα νοικια?Ντροπη σου

  10. Καλα μερικοι πιστευουν οτι γραφοντας εδω θα κερδισουν εκλογες.Ναι ισως εγινε επι Καισερλη που ειχε εδω καθημερινη πλυση εγκεφαλου αλλα τωρα πια ο κοσμος ξερει.Την πατησε φερνοντας για λιγο ξανα τα φαντασματα να βολεψουν τα παιδια και εγγονια τους ,δεν ξανακανει το ιδιο λαθος.Οσο για το Συριζα ειναι διαιρει και βασιλευε.Εχει ακομα το θρασσος να βγαζει ανακοινωσεις για τους μεταναστες?Ξεχασαμε τις ΜΚΟ και καποιους που ετρεχαν τοτε με αποτελεσμα να γινουν και…διευθηντες .Καλα κρασια συντροφοι.

  11. Ανοίξανε τους λάκκους να βάλουνε μέσα με μηνύσεις τους αντιπάλους και πέσανε οι ίδιοι μέσα. Η πρώτη που έφαγε έξη μήνες φυλακή για δόλο είναι η κυρία πρόεδρος !!

  12. Αντί να πει συχαριστώ που φτιάχτηκε το κέντρο και δεν το πέρνει κανένας είδηση μας λέει να το καταργήσουμε για να τους βάλει πάλι μέσα στο στάδιο και στην καμάρα. Μάλλον δεν άκουσε τον Αστυνομικό Διευθυντή που είποε ότι δεν υπάρχει παραβατικότητα και όλα είναι ελεγχόμενα. Κάτι δεν πάει καλά. Μάλλον μας εγκαταλείπει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ