Ο Δήμαρχος Κω καλεί τους Επικεφαλής για την πορεία υλοποίησης 5 μεγάλων έργων στην Κω ύψους 7,5εκ. ευρώ

13
583

ΘΕΜΑ : Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης καλεί τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για να τους ενημερώσει για την πορεία υλοποίησης των 5 μεγάλων έργων, ύψους 7,5 εκ. ευρώ, στην Κω.

Στα πλαίσια των τακτικών επαφών και συναντήσεων που έχει επιλέξει να κάνει η Νέα Δημοτική Αρχή με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις, ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης καλεί τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στο Δημαρχείο την Πέμπτη 26 Απριλίου στις 10 το πρωί για να τους ενημερώσει για τα πέντε μεγάλα έργα στην Κω, συνολικού ύψους 7,5 εκ. ευρώ, που εντάχθηκαν στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για το Νότιο Αιγαίο.

Πρόκειται για τα εξής έργα:

1ον-Κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στη Δημοτική Ενότητα Ηρακλειδών, προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ.

2ον-Επέκταση συστήματος τηλελέγχου και τηλεχειρισμού και παρακολούθησης των ποιοτικών δεδομένων του δικτύου ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Ηρακλειδών, προϋπολογισμού 1.499.000 ευρώ.

3ον-Κατασκευή εξεδρών (σκάλες) σε Τιγκάκι και Μαρμάρι, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.

4ον-Έργα προστασίας των ανατολικών ακτών της Κω από το φαινόμενο της διάβρωσης, προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.

5ον-Αντικατάσταση κεντρικού δικτύου μεταφοράς νερού από τη δεξαμενή στη θέση σφαγεία, προϋπολογισμού 950.000 ευρώ.

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος κ. Κυρίτσης, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι και τα στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών θα ενημερώσουν τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για το βαθμό ωρίμανσης αλλά και για τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για την υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων.

Παράλληλα ο Δήμαρχος θα ενημερώσει τους επικεφαλής των παρατάξεων για την πρωτοβουλία που πρόκειται να πάρει για να αποκαταστήσει την εικόνα της παραλιακής ζώνης στο λιμάνι.

Η Κως προχωρά μπροστά με έργα. Προχωρά μπροστά με συνεννόηση, συνεργασία και ενότητα.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    • Υπαρχει μεγαλο μισος,σαυτον τον ψευτοδημαρχο και στους συμβουλους του,απο ολους τους κωους

      Μην κανετε το λαθος οι αρχηγοι των παρατάξεων να συναινεσετε,γιατι θα σας μισησει και εσας ο κοσμος,Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΣΑΣ,ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΤΕ.Ο δήμαρχος αυτος,και σχεδόν ολοι οι συμβουλοι του,ειναι ανεπιθυμητοι για τους κωους.Χωνεψτε το,εσεις οι αρχηγοι των παρατάξεων,οτι αυτή η δημοτικη αρχη εφτασε στο τελος της.Τωρα που είναι στον πατο,πατωστε τους περισσοτερο……

  2. τους ρωτησαν? αερας κοπανιστος λογω εκλογων.θααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

  3. Το πότε ξεκινούν και πότε ολοκληρώνονται δεν ξεκαθάρισε, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες με το Γεώργιο. Μήπως αυτά που έταξε θα γίνουν? Ούτε τα πρώτα ούτε τα τελευταία λόγια του αέρα είναι. Άλλοστε ποιος τον παίρνει πλέον στα σοβαρά?

  4. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΕΝ΄ΟΨΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ…….

  5. Ο παραιτούμαι, δεν παραιτούμαι πριτς.... Τώρα που τα λεφτά είναι πολλά κορόιδο είμαι?

    Άκουσα πως οι Επικεφαλείς πήγαν στη συνάντηση γιατί περίμεναν τον Γεώργιο να τους ανακοινώσει την παραίτησή του. Ετοιμάζεται να μετοικήσει στην Κίνα, οπότε …… Ή μήπως θα διοικεί το Νησί από απόσταση όπως κάνει μέχρι σήμερα?

  6. Τώρα που Τρέμη η καρέκλα τους αρχίζει τις υποσχέσεις και τις γλύκες. Μαύρο στις εκλογές ο κόσμος του Νησιού δεν σας θέλει άλλο τους καταστρέψατε όσο δεν πάει άλλο. Παραιτηθείτε θα είναι πιο καλά για όλους εμάς.

  7. Κινέζους,Γερμανούς και όλον τον ειδών κατακαημένους Τουρίστες,αυτους φέρνει η Δύναμη Αλλαγής και ο Κυρίτσης με 100 ευρώ να τρώνε για 700 ευρώ.Του Χρόνου να κανονίσετε και Εσκιμώους να μας φέρουν Πάγο.

  8. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ????????????
    ΜΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ??????

  9. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΤΑΞΕΣ ΠΡΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗ Δ.Α [ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Κ,Λ,Π ] ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΙΡΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ

  10. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΤΑΞΕ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗ Δ. Α.( συμβουλοι και παράγωντες )ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΙΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥ ΨΗΦΟΥΣ ΕΛΠΙΖΩ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΥΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ