Γιάννης Ζερβός στο fb: Τα «γαλλικά» συνδημότη μας για τις λακκούβες στο πάρκινγκ της Γρηγορίου Ε’ (και όχι μόνο…)

7
1104
Ο Γιάννης Ζερβός κοινοποίησε τη φωτογραφία του χρήστη Δίεση.
 

Πριν λίγο έλαβα μήνυμα από συνδημότη μας, ο οποίος, κατά τα λεγόμενά του, ρήμαξε το αμάξι του στις λακκούβες του πάρκινγκ που βρίσκεται δίπλα στη Ρωμαϊκή Οικία.

Με παρακάλεσε «να πω κάτι στη Δημοτική Αρχή». (Βασικά, δεν το είπε έτσι ακριβώς, την έλουσε με «γαλλικά» από κάτω μέχρι πάνω).

Του εξήγησα ότι αυτή την άθλια κατάσταση που επικρατεί στο παρκινγκ, όπως και σε άλλα σημεία της πόλης, την εχω επισημάνει πολλάκις στο ΔΣ, αλλά δεν ιδρώνει το αφτάκι κανενός υπεύθυνου.

Ιδού λοιπόν σχετική μου ανάρτηση, 11 μήνες πριν… την επανακοινοποιώ, κυρίως για να καταλάβουν κάποιοι το μέγεθος της αδιαφορίας που χαρακτηρίζει τη Δημοτική Αρχή.

Εδώ και δυόμισι χρόνια αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στο κεντρικότερο πάρκινγκ του νησιού (πλησίον της Ρωμαϊκής Οικίας), παρά τις επανειλημμένες συστάσει

Δείτε περισσότερα

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όπως φτιάξατε τα σχολεία τις εκκλησίες και το λιμάνι και όπως θα κλείσατε το αεροδρόμιο εσείς εκεί της ΔΙΕΣΗΣ έτσι να κάνετε και με το Πάρκιν ! Έχετε τον τρόπο εσείς οι αριστεροί ερασιτεχνες να τα κάνετε όλα σε χρόνο μηδέν

    • βλακακο πεντε λακουβες δεν κλεισατε σε 4 χρονια, φαραω απο τα lidl, γελαει το συμπαν μαζι σας αχρηστα κυριτσακια, της μασας και της ξαπλας

    • Εσένα σου φταίει η Διεση !
      Καλά να πάθετε ότι σκ….α ειναι ο δήμαρχος ειναι και η ψηφοφόροι

  2. Στην πολη με τους κυβολιθους και τα μαρμαρα… (αυτος -οι που ειχαν την ιδεα βιβλιο γκινες…) οι μεν… και οι δε… που τα κατασκευασαν δικοι τους… εργολαβοι – εταρειες, προχειροδουλειες… οπως φανηκαν στην πορεια αρκετα εργα, πηραν τις προμηθειες (οι δημοτικοι αρχοντες) νομιμες και μη που τους αναλογουσαν… τωρα γιατι δεν φτιαχνουν τις ζημιες σε ολη την πολη?

  3. Πες τα του γιγαντα και των σουβλακομάχων που μόνο να θάβουν κόσμο στο φβ ξέρουν οι φασίστες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ