ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ: Με Εθνική υπερηφάνεια η ΠΑΡΕΛΑΣΗ & οι εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου

12
1116
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Ρεπορτάζ: Κατερίνα Χατζημανώλη 

Σε κλίμα εθνικής ανάτασης και εθνικής υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την ιστορική επέτειο του ΟΧΙ, στην Αντιμάχεια.

Παρόντες ήταν: εκ μέρους της κυβέρνησης ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Η. Καματερός, ο Πολιτευτής Γ. Κρητικός εκ μέρους της ΝΔ, εκ μέρους του δήμου ο Αντιδήμαρχος Α. Κρητικός, η Πρόεδρος Αντιμάχειας Μ. Σκουφεζή & ο Πρόεδρος Καρδάμαινας Ν. Πόγιας, εκ μέρους της Περιφέρειας ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Τσακίρης, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και ένστολων αρχών και υπηρεσιών, μαθητές, γονείς και πολύς κόσμος.

Αρχικά έγινε η καθιερωμένη ομιλία με τον πανηγυρικό της ημέρας και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων (με μία μικρή καθυστέρηση μιας και δεν υπήρχε ειδοποίηση για την παρουσία του κ. Καματερού οπότε δεν είχε υπολογιστεί το στεφάνι που θα κατέθετε)..

Ακολούθησε η παρέλαση με ιδιαίτερο καμάρι και υπερηφάνεια των μαθητών (την παράσταση έκλεψαν οι παραδοσιακές φορεσιές) και οι εκδηλώσεις έκλεισαν με παραδοσιακούς χορούς.

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο πολιτευτής είαναι πάντοτε στην πρώτη θέση.
    Αν επερνε και λίγους ψήφους ακόμη θα ήθελε δική του εξέδρα.
    Αν εκλεγόταν και βουλευτής δεν θα πατούσε στην γη.

  2. …προσπάθησε να μην εκδηλώνεις τα κόμπλεχ σου και τον θυμό σου.
    Ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει πολλά. Μιά φίλη σου.

  3. Χωρίς εξέδρα δείχνει ακόμα πιο....ο ψεύτης και λαϊκιστής που ψήφισε ΦΠΑ 24% για τα νησιά.

    Ψοφάει ο Γουργουλο- για μέτρα νησιωτικότητας, για θα, θα, θα, αλλά το μόνο του χειροπιαστό έργο του στην Κω είναι το Στρατόπεδο Μόνιμης Διαμονής Προσφύγων «Κάπτεν Ηλίας» στο Αμανιού και η επέκταση του που έχει δρομολογηθεί για τον ΛΙΝΟΠΟΤΗ … Ένας ΔΕΞΙΟΣ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ με αριστερή προβιά, που γλύφει κοκαλάκια και ψηφίζει δεξιά μέτρα στα τέσσερα, φτάνει να κάθεται στην καρέκλα της εξουσίας….

  4. ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ στην παρέλαση με γυαλιά τζόβενου, αυτός που ψηφίζει μνημόνια και 24% ΦΠΑ για νησιωτικότητα.

    Δεν έχει τον θεό του…. Όμως ο Καστελοριζιός θα του φάει την καρέκλα που ονειρευόταν….

  5. Δυστυχώς Γιάννη μου ο λαός ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΑΛΑΤΖΪ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Θα ακούει ΣφΥΡΙΖΑ και δυστυχώς θα στρίβει ΔΕΞΙΑ...

    Κολοτούμπες, ΨΕΥΤΕΣ, λαϊκιστές που ψηφίζουν στα Τέσσερα με δήθεν σκληρές διαπραγματεύσεις αυτά που καμιά δεξιά κυβέρνηση δεν θα τολμούσε να φυτέψει στους εξαθλιωμένους Έλληνες …

  6. το κοριτσακι θελει να γινει βουλευτινα? δεν παει να κανει καμια δουλεια να βαλει κανα ενσημο καλυτερα?

  7. ΚΑΛΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ Β ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

  8. ΔΗΜΑΡΧΕ, ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ …. ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ! ΑΡΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, …ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ! ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΑ! ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ!!!

  9. Πήγε και κρύφτηκε στην Αντιμάχεια γιατί στην Κω, έμαθε ότι θα τον κράζανε, και έτσι στην κεντρική παρέλαση του νησιού στην Κω, δεν υπήρχε εκπρόσωπος της κυβέρνησης, η μεγαλύτερη πολιτική τραγωδία του νησιού μας είναι η εκλογή αυτού του αποτυχημένου πολιτικάντη στο αξίωμα του Βουλευτή, όχι ότι βέβαια ό Γιαννάκης δίπλα του είναι καλύτερος, τα ίδια και χειρότερος

  10. ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΥΤΗ ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ?ΑΣΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ Κ ΟΛΟΙ 5 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ 2 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ (ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ) ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ε ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ Κ ΛΙΓΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΤΑ 3 ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ.
    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΑΠΟ ΤΙ ΜΙΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ

  11. ΥΓ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΑ …….ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΗ ΜΕΡΑ. ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ. ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ..

    • φιλε μου ο κοσμος τοχει τουμπανο και συ κρυφο καμαρι…ασε τα υστερογραφα κρυβε λογια γιατι θα σε βγαλω οφσαιντ…γεμισαμε αεργους βουλευτες σαυτη τη χωρα…ας δουλεψει λιγο και στα 5000 ενσημα να παει για βουλευτινα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ