ΦΩΤΟ: Νέα έργα διάνοιξης δρόμων για το 2017 στο Μαστιχάρι προανήγγειλε ο Δήμαρχος Γ. Κυρίτσης (ΒΙΝΤΕΟ εργασίες στο Δημοτικό Αντιμάχειας)

0
2219

ΘΕΜΑ: «Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση διάνοιξης και ασφαλτόστρωσης δρόμων στο Μαστιχάρι. Νέα έργα διάνοιξης δρόμων για το 2017 στο Μαστιχάρι προανήγγειλε ο Δήμαρχος κ.Γιώργος Κυρίτσης.»

Ο Δήμαρχος Κω κ.Γιώργος Κυρίτσης, στα πλαίσια των τακτικής και συνεχούς παρουσίας του στις δημοτικές κοινότητες, επισκέφθηκε σήμερα την Αντιμάχεια και το Μαστιχάρι.

Επιθεώρησε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και παράλληλα δρομολόγησε τις διαδικασίες για την υλοποίηση νέων έργων και παρεμβάσεων.

Συγκεκριμένα:

Επισκέφθηκε τα έργα διάνοιξης και ασφαλτόστρωσης οδών στο Μαστιχάρι.

Πρόκειται για έργο που εντάσσεται στο σχέδιο πόλης στο Μαστιχάρι και υλοποιείται με ίδιους πόρους του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Κω κ.Κυρίτσης διαπίστωσε σημαντική πρόοδο στα εκτελούμενα έργα τα οποία είναι δεδομένο ότι θα ολοκληρωθούν εντός του χρονοδιαγράμματος.

Παράλληλα δεσμεύθηκε ότι μέσα στο 2017 θα αρχίσει η διάνοιξη και η ασφαλτόστρωση και των άλλων δρόμων στο Μαστιχάρι.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος «Ό,τι είπαμε, γίνεται πράξη και έργο. Για πρώτη φορά εκτελούνται έργα διάνοιξης και ασφαλτόστρωσης δρόμων στην περιοχή και αυτό είναι μόνο η αρχή γιατί θα συνεχίσουμε και με τους άλλους δρόμους.»

Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της διάνοιξης και ασφαλτόστρωσης οδών του σχεδίου πόλης στο Μαστιχάρι, στο τέλος του χρόνου, μετά από πρόταση του τοπικού συμβουλίου Αντιμάχειας θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα διάνοιξης και ασφαλτόστρωσης των υπόλοιπων δρόμων.

Η Κως προχωρά μπροστά με έργα.

Έργα για τον πολίτη.

Έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τη ζωή του.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

kyritsis_erga

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ