Speed Masters Athletics Challenge Στην πόλη Σκόδρα της Αλβανίας 23-26 Μαΐου 2024

0
4071

Ρεπορτάζ: Στέργιος Χατζηστέργου 

Υπό την αιγίδα της EMA θα διεξαχθεί στη πόλη Σκόδρα της Αλβανίας το διεθνές μίτινγκ Speed Masters Athletics Challenge από τις 23 έως τις 26 Μάιου 2024 με την συμμετοχή πολλών αθλητών Μάστερς από την Ευρώπη.

Ο Πρόεδρος της Αλβανικής Ομοσπονδίας Μάστερς Αθλητών Στίβου κύριος Bectashi Rudin και εκπρόσωπος της Αλβανίας στην EMA στους Ευρωπαϊκούς αγώνες κλειστού στίβου Αθλητών Μάστερς που διεξήχθησαν στο Τορούν 17-23 Μαρτίου 2024, απευθύνει κάλεσμα προς τους Έλληνες και Ελληνίδες αθλητές-τριες Μάστερς να συμμετάσχουν στο διεθνές μίτινγκ.

Οι διοργανωτές θα απονείμουν χρηματικά έπαθλα στους νικητές των αγώνων.

Ο κύριος Bectashi Rudin είναι εξαίρετος άνθρωπος και ένθερμος υποστηρικτής της Ελλάδας και των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών Μάστερς .

Με κοινή υποστηρικτική γραμμή η Αλβανική Ομοσπονδία σε όλα τα θέματα που αφορούσαν την Ελληνική παρουσία της ΟΕΒΑΣ και των Ελλήνων Διαχρονικών αθλητών στις καθημερινές συνεδριάσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μάστερς Αθλητών που διεξάγονταν κατά τη διάρκεια των ευρωπαϊκών αγώνων στίβου στην Πολωνία και είχα την τιμή να εκπροσωπώ την ΟΕΒΑΣ και τους συναδέλφους μου αθλητές και αθλήτριες Μάστερς.

Η Αλβανία είχε διοργανώσει με εξαιρετική επιτυχία Βαλκανικό πρωτάθλημα ανοικτού στίβου τον Σεπτέμβριο του 2021 στην πανέμορφη πόλη της Κορυτσάς.
Έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση διεθνών αγώνων στίβου και αυτό αποτελεί κριτήριο για την δεδομένη επιτυχία του διεθνούς μίτινγκ Speed Masters Athletics Challenge.

Speed Masters Athletics (opentrack.run)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ