Ο ΑΣ Φοίβος Κω έκοψε την πίτα του και ήταν όλοι εκεί!

0
8313

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 03/02  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ Κω, με όλα τα τμήματά του σε απαρτία, στη Λέσχη Αξιωματικών Κω και ήταν όλοι εκεί. Μέλη και φίλοι του Συλλόγου, αιρετοί και εκκλησία!

Παράλληλα με τις ομιλίες και την κοπή της πίτας, έπαιζε και βίντεο με φωτογραφίες από στιγμές της «οικογένειας» του ΦΟΙΒΟΥ!

Την εκδήλωση άνοιξε ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου. Αφού προσφώνησε τους επίσημους προσκεκλημένους κάλεσε στο βήμα τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νίκο Μιμμερίνη όπου απηύθυνε χαιρετισμό, αναφερόμενος επιγραμματικά στις προσπάθειες του Συλλόγου, χωρίς να παραλείψει να ευχαριστήσει τη μεγάλη οικογένεια του ΦΟΙΒΟΥ  .
Ακολούθησε η ευλογία της πίτας από τον Αρχιμανδρίτη και στρατιωτικό Ιερέα Λοχαγό Σωφρόνιο και στη συνέχεια έγιναν βραβεύσεις για την προσφορά τους , στον διευθυντή του Σβουρένειου Κώστα Χατζηδαυίδ και στον Γιάννη Τρικοίλη καθώς και στην αθλήτρια Δέσποινα Χόνδου για τις διακρίσεις της. Βράβευση υπήρχε και για τον δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά, που λόγω της απουσίας του στη Ρόδο (για τη συνεδρίαση του ΦοΔΣΑ) θα του δοθεί το βραβείο σε δεύτερο χρόνο.
Το παρών στην εκδήλωση,  έδωσαν η έπαρχος Κω Νισύρου Ντίνα Σβύνου, οι αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Κρητικός και Χαράλαμπος Ναβροζίδης, οι αντιδήμαρχοι Διονυσία Γιαννούλη, Ματίνα Βουκελάτου, ο κοινοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Δημόπουλος, προπονητές της ομάδας, αθλητές, γονείς και φίλοι του μεγάλου αθλητικού σωματείου ΦΟΙΒΟΣ.

Τυχεροί στα βασιλοπιτάκια που προσφέρθηκαν, ήταν η έπαρχος Κω Ντίνα Σβύνου και  ο μικρός αθλητής

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/koinwnika/27371-epityximeni-i-ekdilosi-kopis-tis-vasilopitas-tou-a-s-foivos

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ