«Αυτό που έχετε πετύχει εδώ, δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα» | Εντυπωσιασμένοι οι εκπρόσωποι των Ταξί Κρήτης στην ΓΣ των Ταξί Κω από την ενότητα και σύμπνοια

10
17341


Παρουσία των μελών του διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου ιδιοκτητών ταξί Ελλάδας του Αναπλ. Γεν. Γραμματέα Βασίλη Μαραγκάκη και του Λευτέρη Πετράκη, ο οποίος είναι επίσης Πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ράδιο Ταξί Κω και του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κω σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κω, με θέματα στην ημερήσια διάταξη τον Διοικητικό – οικονομικό απολογισμό και την έγκριση ισολογισμού.

Αξιοσημείωτη η τοποθέτηση των εκπροσώπων του Πανελλήνιου συνδέσμου από την Κρήτη οι οποίοι τόνισαν ότι οι ιδιοκτήτες ταξί Κω παρουσιάζουν αξιοθαύμαστη ενότητα και σύμπνοια που θα πρέπει να την μελετήσουν οι συνάδελφοί τους από όλη την Ελλάδα καθώς στις περισσότερες περιοχές είναι διχασμένοι και πολυδιασπασμένοι, συγχαίροντας τον Πρόεδρο Μ. Κίνα και τα μέλη του ΔΣ γιατί αυτό που έχουν πετύχει εδώ δεν γίνεται πουθενά στην Ελλάδα. «Από χτες το παρακολουθώ και λέω ‘τι γίνεται εδώ’!

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ……Ομως αγαπητε μου φιλε Κρητικε παρολο που ειναι καλα παιδια ολοι τους εδω,
    Εντουτοις και ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ στον δρομο !

    • Για πιο άνοιγα πρόκριτε φίλε Ιπποκράτη ;; Ανοικτό είναι ,ποσο ν ανοίξει ακόμα;;
      73 είναι τα ΤΑΧΙ κ 80 τα μίνι βαν ημίωρης ,ίσως κ παραπάνω ……αν έχεις αμφιβολία μπορεις να μας ρωτήσεις να τα μετρήσουμε ένα ένα …του χρόνου δεν ξέρουμε ποσα θα γίνουν ..
      Όσο για το σχόλιο σας κ Σουλη , δεν χρειαζετε σηζητηση …., εμείς είμαστε οι φοροφυγάδες ….

  2. Ενότητα και σύμπνοια στον σύνδεσμο ταξί Κω? Χαχααχχαχχαχα που να ήξερες άνθρωπε μου πόση ενότητα και σύμπνοια υπαρχει

  3. Η ισχύς εν τη ενώσει, η δύναμη των πολλών, ενωμένες και άρα δυνατότερες φωνές, μεγαλύτερος αντίκτυπος, καλύτερα αποτελέσματα!Το γνωρίζουμε και το πράττουμε.

  4. Θου Κύριε …..!ότι χειρότερο σε επαγγελματίες !ειναι εκβιαστές πολιτικών και πολλές φορές συκοφαντούν σε πελάτες ,επιχειρηματίες του νησιού !Αν δεν περάσουν τα παράλογα αιτήματα τους βγάζουν χολή εκβιάζουν με τα πολλά μέλη τους-οικογένειες τους κλπ…!Ολοι γνωρίζουμε τι γίνεται ….πίσω από το τιμόνι….!

    • Το ποιός βγάζει χολή φαίνεται και το εάν ήταν η ζήλια ψώρα θα είχαμε ψωρίαση όλοι, να είχαμε να λέγαμε. Κοιτάξτε ο καθένας ξεχωριστά επαγγελματίας και μη , να φτιάξετε τους εαυτούς σας για να δούμε το αύριο και αφήστε τους ανθρώπους να αναπτυχθούν όπως ξέρουν αυτοί καλύτερα . Αηδία κατάντησαν ορισμένοι εδώ μέσα ανεγκέφαλοι άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε εκτός από το να διχάζει την κοινωνία της Κω!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ