Με πολύ κέφι η χοροημερίδα της Αναγέννησης Ασφενδιού, στο «Όνειρο» στο Τιγκάκι

13
16337

Ένα ευχάριστο μεσημέρι πέρασαν οι φίλοι της ομάδας της «Αναγέννησης Ασφενδιού», στη χοροημερίδα που διοργάνωσε στο εστιατόριο «Όνειρο» στο Τιγκάκι.
Ο Πρόεδρος κ.Παρασκευαδάκης ευχαρίστησε τους συνοδοιπόρους της Αναγέννησης, τους παίκτες και τους γονείς των ακαδημιών που τους εμπιστεύονται τα παιδιά τους και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία.
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας και νέος Πρόεδρος της Κοινότητας Ασφενδιού Σεβαστιανός Παρβερής με τη σειρά του, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και κάλεσε στο βήμα το Βουλευτή ΝΔ Δωδεκανήσου και Κοσμήτορα της Βουλής Βασίλη Υψηλάντη καθώς και το Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά, όπου αμφότεροι έδωσαν ευχές για το νέο έτος.
Παρόντες μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνα Χατζηθωμά, Σταματία Κανταρζή, Ματίνα Βουκελάτου-Χριστοδουλίδη, η εντεταλμένη σύμβουλος αθλητισμού Διονυσία Γιαννούλη και οι τοπικοί σύμβουλοι Κοινότητας Κω Ελένη Τσατσακλά και Παναγιώτης Δημόπουλος.
Μία ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξαν οι άνθρωποι της Αναγέννησης στο Δήμαρχο, όπου του χάρισαν μία φανέλα της ομάδας με το όνομα του, μιας και ο ίδιος σε νεαρή ηλικία έπαιζε ποδόσφαιρο στο σύλλογο μιας και είναι «κατσουνάς», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε με χιούμορ!

Πηγή: https://www.kostv.gr

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φωτομονΔελα…απο έργα θα δούμε κάτι τώρα σύντομα? Εχει περάσει κάνεις απο τον κόμβο της Μαρίνας να δει χάλια…Δεν ειναι γκρίνιες (να προλάβω τους καλοπληρωμένους)…οποιος έχει βγει εκτός Κω και εχει ταξιδεψει όλο τον κόσμο ξέρει οτι το να ζητάς απο τον 3ο προορισμό μιας χώρας να έχει καθαρούς δημόσιους χώρους, οι οποίοι προφανώς πρέπει να είναι προσβάσιμοι απο όλους , το να ζητά να υπάρχει σωστός πολεοδομικός σχεδιασμός, το να ζητά να υπάρχουν πάρκα και πλατείες, το να ζητά τα φανάρια ο δημόσιος φωτισμός η υδρευση η αποχετευση να λειτουργούν ρολόι καθε μέρα … ολα αυτά ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ τα εντελως βασικά….για πήγαινε προς τα βόρια τα πολύ βόρια που χιονίζει κάθε μέρα να δεις δρόμους και πεζοδρόμια χωρίς χιόνι, λάσπες κτλ ή τα φωτα και φανάρια μονιμως σε λειτουργία και δεν μιλάμε για πρωτευτουσα κράτους αλλα για μικρές πολείς.

  2. Ησυχάσαμε από προηγούμενους μαϊντανούς,έχουμε καινούργιους…Παντού στις φωτογραφίες.Απο αγιασμούς χοροεσπερίδες κλπ.Χρειαζεται να πω όνοματα;

  3. Κως 2024
    ΤΕΛΙΚΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΊ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΟΣΤΑ ….. ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ’

  4. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΙΤΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

  5. ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΒΙΕΣ ΜΕΣΑ.

  6. Το ότι άλλοι ματώσαν για αυτήν την ομάδα και παίρνει φανέλα ο άλλος η απόλυτη γλυψιά….Εμετική όπου δεν φαντάζεσαι!!!!

  7. ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ…ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΟΙ ΝΕΟΙ/ΕΣ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.ΑΛΛΑΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ.

  8. άρχισαν οι γλάστρες σερί εμφανίσεις και χορούς ….. και από δουλειά τίποτα μόνο βόλτες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ