Βυθίστηκε στο πένθος η ποδοσφαιρική Ρόδος από τον χαμό του Αμβρόσιου Βελή, μόλις 37 ετών!

0
6292

Θλίψη στην ποδοσφαιρική κοινότητα του νησιού μας από τον χαμό σήμερα το πρωί ενός νέου ανθρώπου, του Αμβρόσιου Βελή, γνωστού φιλάθλου της ομάδας της Ρόδου, αλλά και παρατηρητή αγώνων της ΕΠΣΔ. Παρά τη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή, νικήθηκε από τα προβλήματα υγείας στα 37 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος όλους όσοι τον γνώριζαν.

 

Η ανακοίνωση του ΑΣ Ρόδος:

«Είμαστε λιγότεροι! Ένα παιδί που ανέβαινε τα Σκαλιά σε κάθε αγώνα, με περισσή δύναμη και πάθος. Αυτό το παιδί που ήξερε να είναι παρών και να δίνει τις μάχες του για την ομάδα της καρδιάς μας. Αυτό το παιδί που γνώριζε τη δύναμη της Ρόδου μας…

Έφυγε. Άνιση η μάχη. Άνιση και σκληρή.

Τουλάχιστον πάλεψε ως το τέλος. Τουλάχιστον έδειξε τη ψυχή και τη δύναμη για να φέρει ως το τέλος το θεμιτό αποτέλεσμα για όλους.

Καλό ταξίδι, Αμβρόσιε Βελή.

Η οικογένεια της ομάδας που τόσο αγάπησες σε αποχαιρετά με δάκρυα αγάπης, συμπόνιας αλλά και περηφάνιας, γιατί έδωσες τη μάχη όρθιος και αποφασισμένος!

Η οικογένεια της Ρόδου σε αποχαιρετά με υπόσχεση: Τα όνειρα σου, τα όνειρα μας, θα παλέψουμε με το δικό σου πάθος για να πραγματοποιήσουμε…

Καλό σου ταξίδι.»

πηγή: https://www.rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ