Επίσκεψη Εβίνας Μάλτση στην Κω

0
3296
Ο ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και στο πλαίσιο της ανάδειξης του μπάσκετ γυναικών, με στόχο την προσέλκυση νέων αθλητριών στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, έχει την τιμή να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει στην Κω την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια που ανέδειξε το Ελληνικό μπάσκετ, την Εβίνα Μάλτση.
Η Εβίνα Μάλτση που αποδέχτηκε την πρόταση του συλλόγου μας, θα βρίσκεται στην Κω στις 14 και 15 Νοε 23 και θα επισκεφτεί το 4ο και 7ο Δημοτικό σχολείο συνοδευόμενη από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Παππούλη ενώ στις 15 Νοε 23 και ώρα 14:00 θα μιλήσει σε παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μαρίνας Κω.
Η Εβίνα (Ευανθία) Μάλτση (Γουμένισσα, 30 Δεκεμβρίου 1978) είναι Ελληνίδα πρώην διεθνής αθλήτρια καλαθοσφαίρισης. Έχει ύψος 1,80 μ., βάρος 75 κ. και αγωνιζόταν στη θέση σούτινγκ γκαρντ. Θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ, καθώς και η κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια όλων των εποχών.[3][4] Αγωνίστηκε δύο δεκαετίες στην Εθνική ομάδα, με πληθώρα διακρίσεων, ενώ έπαιξε στο WNBA την Ευρωλίγκα και σε πρωταθλήματα χωρών όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Γαλλία, η Τουρκία, η Τσεχία και η Πολωνία.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ